Текущее время: 23 ноя 2024, 07:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 31 авг 2011, 22:22 
Постоялец

По заяве только одно замечание, в начале жалобы Вы пишите что не понимаете Украинского языка а жалоба написано именно на таком, потом будут спирать все на провокацию, лучше в жалобу добавить что воспользовались услугами переводчика так как официальные документы принимают только на государственном языке, потом в антимонопольный жалобу за то что они Вас вынудили приобрести услугу переводчика которая Вам не требовалась )))) Удачи автору роликов, мне он из всех активистов больше всех нравится, моральная устойка и психическая уравновешенность автора на 12 баллов по 6 бальной системе )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 сен 2011, 09:11 
Борец

tutcha писал(а):
По заяве только одно замечание, в начале жалобы Вы пишите что не понимаете Украинского языка а жалоба написано именно на таком, потом будут спирать все на провокацию, лучше в жалобу добавить что воспользовались услугами переводчика так как официальные документы принимают только на государственном языке, потом в антимонопольный жалобу за то что они Вас вынудили приобрести услугу переводчика которая Вам не требовалась )))) Удачи автору роликов, мне он из всех активистов больше всех нравится, моральная устойка и психическая уравновешенность автора на 12 баллов по 6 бальной системе )))

Да, внизу жалобы я это обязательно добавлю.

Исправленный (сокращенный) вариант жалобы:

Цитата:
СКАРГА
27.08.2011 р. о 12 годині 50 хв. я, керував автомобілем, виїжджав з вул.Лазурної на вул.Академіка Заболотного (в районі Кіївського авторинку). Мій автомобіль було зупинено старшим інспектором Наконечним Олександром Володимировичем.
Я доповів інспектору, що не розумію українську мову, та повідомив, що я громадянин Російської Федерації, і спитав чи може він спілкуватися на російській мові, чи потрібно викликати перекладача, інспектор не відповів на моє питання, але почав спілкуватися російською, через декілька фраз знову перейшовши на українську. Деякі його вимоги я був вимушений сприймати інтуїтивно через розуміння спільних слів в російській та українській мові.
На моє прохання назвати причину зупинки та суть скоєного правопорушення інспектор відповів, що порушення немає, а зупинили мій ТЗ «для профілактики адмін.правопорушень» (пізніше мені було повідомлено іншу причину зупинки. Після цих слів, зрозумівши, що інспектор порушує закон, я увімкнув відеокамеру з метою фіксації розмови).
Інспектор сказав міні відкрити капот для перевірки номерів агрегатів, що я і зробив. Потім інспектор сказав щоб я вийшов із свого автомобілю, я відмовився з словами «не зобов’язаний», інспектор сказав «зобов’язані», але на моє питання про законодавчу норму, яка зобов’язує мене виходити з мого автомобілю не відповів. Я повідомив, що капот не заблоковано, та я дозволяю інспектору відкрити його, відмовившись робити це самостійно, оскільки це робить тільки кваліфікований персонал на СТО під час техогляду або ремонту авто. Ці дії інспектору порушують ст.19 Конституції України.
Після цього підійшов другий інспектор, котрий теж почав вимагати від мене щоб я вийшов з авто та власноруч підняв кришку капоту. Моє прохання представитися другий інспектор проігнорував. Цими діями другий інспектор грубо порушив ст.5 Закону України «Про міліцію».
Потім інспектор Наконечний почав говорити щось зовсім незрозуміле мені українською мовою, я заявив клопотання про надання перекладача, оскільки інспектор спілкується виключно українською мовою, яку я не розумію. Інспектор клопотання проігнорував, чим порушив ст. 268 КУпАП та ст.10 Конституції України (В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської мови, інших мов національних меншин України. … Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.)
Одразу після мого клопотання - інспектор спитав мене, на українській мові, коли я в’їхав в Україну та що в них є зв’язки з митницею і вони мають можливість це перевірити. Інспектор пішов до патрульного авто та передав другому інспектору побутову відеокамеру «Самсунг», який почав мене знімати на цю відеокамеру, не дивлячись на те, що я двічі повідомив, що я забороняю мене знімати. Інспектор Наконечний О.В. сказав що другий інспектор знімає його, не дивлячись на те, що чомусь об’єктив камери був націлений не на нього, а на мене особисто, на мою власність та мої документи. Моє прохання, якщо інспектори знімають один одного, вести зйомку так щоб я не попадав в кадр, теж було проігноровано. Користуючись мобільним телефоном, як я підозрюю власним, інспектор Наконечний повідомив своєму співбесіднику останні шість цифр ВІН-номеру та марку мого авто. Ці дії інспекторів порушують ст. 32 Конституції України, а також п.17.1, 17.4, 17.5, 17.10, 19.2 Наказу №111 МВС України, численні норми Закону України «Про захист персональних даних», ст.5 ЗУ «Про міліцію».
Я вдруге заявив клопотання про надання перекладача, яке інспектор знову проігнорував та продовжив спілкування українською мовою. Інший інспектор почав щось говорити українською, я втретє заявив клопотання про доручення перекладача, другий інспектор відповів що я приїхав до України та повинен спілкуватися тут державною мовою. Тобто ст.10 Конституції України та ст.268 КУпАП було неодноразово порушено обома інспекторами.
Інспектор спитав чи я проїжджав через митницю. Я відповів, що це питання не стосується дорожнього руху, але на цей раз вже отримав відповідь «стосується». Потім інспектор Наконечний О.В. почав мене залякувати що він має право затримати мене на строк до трьох годин «для з’ясування обставин». Я сприймаю це саме як залякування з метою створення умов для отримання хабару, тому що таке право у інспектора є лише у разі скоєння адміністративного правопорушення, або для встановлення особистості. Ні в якому правопорушенні мене не звинувачували, а особистість мою було встановлено. Я знову наголосив що митні питання не входять до компетенції міліції, та попросив якщо це не так, показати який закон дає йому такі повноваження. Інспектор відповів словами «а де написано що нам заборонено це робити». Проведення митних перевірок не входить до компетенції міліції, тобто дії інспектору порушують ст.25 ЗУ «Про міліцію» та підпадають під ст.364, 365, 370 Кримінального кодексу України, так як під час дій інспектора було завдано істотну шкоду моїм інтересам та правам, які охороняються Конституцією України.
Я сказав що навіть був зупинений незаконно, та попросив повторити причину зупинки мого ТЗ. Цього разу інспектор Наконечний відповів «характер руху». Я сказав, що з 13.08.2011 р. такої причини для зупинення не існує, але інспектор декілька разів наголосив на те, що я в цьому помиляюся. Зупинка мого ТЗ проводилась з грубим порушенням Ст.21-1 Закону України про міліцію, яку інспектор, як я зрозумів не знає, або робить вигляд, що не знає, оскільки причина «характер руху» та «профілактика адмін.правопорушень» не входять до переліку виключних причин для зупинки ТЗ. Більше цього, вищезазначена норма закону забороняє зупиняти ТЗ з будь-яких інших причин, ніж у переліку. Також, всупереч цієї норми закону, мені не було повідомлено суті скоєного правопорушення. На моє запитання, що могло викликати підозру характері руху мого ТЗ, який їхав прямолінійно в потоці інших авто, зі швидкістю не більше 15 км/год, я не отримав відповіді, а отримав ще одне образливе звинувачення, яке робилося на підставі припущення, всупереч ст.62 Конституції України «а може ваше авто в розшуку знаходиться, море машин у розшуку і є Фольксваген Пассат Б-5 універсал в розшуку за останні 6 місяців по місту Києву, я впевнений». Я попросив показати мені орієнтування, але ясна річ, це було теж проігноровано. Наскільки я зрозумів, інспектор вигадував «причини» зупинки на ходу, але жодної законної вигадати не зміг, оскільки, очевидно що єдиною причиною для зупинки булі іноземні реєстраційні номери мого авто, та інспектору дуже хотілось погратися в митного інспектора, що також підпадає під вищезазначені статті КК.
Інспектор сказав щоб я дочекався закінчення перевірки, я відповів що все занадто довго продовжується, інспектор відрізав «скільки потрібно стільки и чекатимете». Ці слова, сказані в різкому тоні, є принизливими для мене, як для людини. Всі дії інспектору з самого початку були направлені на вимагання хабару, отримання якого «допомогло» би йому скоріше відпустити мене, такі підпадають під ст.370 КК України, порушують ст.5 Закону про міліцію, та ст.33 Конституції України, пп.17.1,17.7 наказу №111 МВС України.
Відеозапис розмови, окрім першої хвилини спілкування додаю на DVD-носію.
Інспектор незаконно зупинив мій транспортний засіб, незаконно затримував мене, без будь-якої причини для затримання, або конкретного звинувачення, або чітко висловленої підозри на скоєння правопорушення, без складання жодного протоколу, він мене залякував, ображав та принижував.
Згідно ст.25 Закону України «Про міліцію», а також ст.56 Конституції України, прошу Вас провести перевірку викладених фактів, вжити заходів реагування до співробітників ДПС Наконечним Олександром Володимировичем, та його напарника який не назвався, які не тільки не знають (а можливо знають, але ігнорують) Закони України, а й грубо порушують їх, та допускають образливу поведінку та порушення прав осіб, які беруть участь у міжнародному русі, тим самим завдаючи істотної шкоди міжнародному іміджу Україні, що особливо актуально напередодні проведення Євро-2012.
Враховуючи вищенаведене, прошу:
- встановити особу одягнену у форму спецпідрозділу ДПС, що працювала разом з інспектором Наконечним Олександром Володимировичем 27.08.2011р. 11:55 (державний реєстраційний номер службового автомобілю МВС «Шкода» білого кольору: 11 0285 на синьому фоні)
- знищити незаконно зібрані дані, що стосуються моєї особи, моєї власності, мого особистого життя, в т.ч. матеріали відеозапису, що було зроблено напарником Наконечного О.В.
- призначити проведення перевірки та службового розслідування відносно всіх викладених у цій скарзі фактах порушення законодавства ІДПС Наконечним Олександром Володимировичем та його напарником.
- провести перевірку діяльності ІДПС Наконечного Олександра Володимировича та його напарника, з огляду на численні порушення законодавства. Вжити заходів дисциплінарного характеру до посадової особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
- провести перевірку на відповідність інспекторів Наконечного Олександра Володимировича та його напарника займаній посаді.
- провести позачергову атестацію інспекторів Наконечного Олександра Володимировича та його напарника, з метою встановлення рівня засвоєння ним Конституції України, Законів України «Про дорожній рух» та «Про міліцію», службових інструкцій, наказів і службових розпоряджень МВС, інших нормативних актів, що безпосередньо стосуються виконання ним своїх службових повноважень.
- надати мені письмову відповідь по суті всіх викладених мною фактів порушень закону у строки, передбачені ЗУ "Про Звернення громадян", та повідомити мене які спеціальні технічні засоби, знаходилися на той момент в інспектора Наконечного Олександра Володимировича, були в видані розпорядження патруля в складі ІДПС Наконечного Олександра Володимировича та його напарника, чи проходили зазначені працівники ДАІ необхідні навчання та інструктаж, необхідні для використання цих засобів.
- принести мені вибачення через засоби масової інформації, з вказанням засобу масової інформації, коли в такому буде принесено мені вибачення за протиправні дії інспектора.
- надіслати результати перевірки в письмовому вигляді на адресу м.Київ, вул.
Копію заяви відправлено до Комітету з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Заява про злочин буде направлена до Генеральної Прокуратури України.
Також, залишаю за собою право, в разі необхідності звернення за допомогою у захисті моїх прав до Суду, Міністерства Закордонних Справ України та Посольства Російської Федерації в Україні.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 сен 2011, 09:30 
Борец

только надо еще раз по статьям пробежаться. Вроде немного напутал с КК (всё по памяти писал). Там превышение и создание условий для получения взятки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2011, 20:26 
Борец

KotykPooh писал(а):
Аndrew
я уже отправил инфо запрос по твоей теме. ответ должен быть дней через 10.
будем держать связь и обмениваться инфой.

Забыл, что на гадов надо на МВД писать а не на УДАИ Киева
Изображение

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2011, 09:06 
Борец

вот подоспел ответец
Изображение

запросец:
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику СЗ ДПС ОП МВС України
Стрільцю В.Ф.
01135 м. Київ пр. Перемоги 10В

Информаційний запит
(доступ до публічної інформації)

27-08-2011 року наряд у складі лейтенанта міліції Наконечного О.В. та молодшого лейтенанта міліції Москаленко С.І. проводили незаконну відеофіксацію за допомогою побутової відеокамери. Вказаний інцідент: http://www.youtube.com/watch?v=MWQXK_AjoyY

Користуючись своїми правами, гарантованими Заявнику Конституцією та Законами України, а так само керуючись ч. 1 ст. 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації"
ПРОШУ
не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання даного Запиту надати Заявнику письмово інформацію щодо наступного

1. Встановити та вказати у письмової відповіді інвентарний номер побутової відеокамери, за допомогою якої посадові особи лейтенант міліції Наконечний О.В. та молодший лейтенант міліції Москаленко С.І. вели відеофіксацію інциденту, обличчя та власне майно громадянина
(див. http://www.youtube.com/watch?v=MWQXK_AjoyY).
2. Встановити та вказати у письмової відповіді, де саме на поточний момент зберігається відоматеріал, якій було відснято посадовими особами лейтенантом міліції Наконечним О.В. та молодшим лейтенантом міліції Москаленко С.І. під час інціденту за допомогою побутової відеокамери, вказаною у п.1 .

3. Письмові відповіді надіслати на поштову адресу Заявника, яка зазначена у даному Запиті
Нагадую, що згідно ст. 24 Закона Україны "Про доступ до публічної інформації":
1. Відповідальність за порушення законодавства про доступ до публічної інформації несуть особи, винні у вчиненні таких порушень:
1) ненадання відповіді на запит;
2) ненадання інформації на запит;
3) безпідставна відмова у задоволенні запиту на інформацію;
5) надання або оприлюднення недостовірної, неточної або неповної інформації;
6) несвоєчасне надання інформації;
7) необґрунтоване віднесення інформації до інформації з обмеженим доступом;
8) нездійснення реєстрації документів;
9) навмисне приховування або знищення інформації чи документів.
2. Особи, на думку яких їхні права та законні інтереси порушені розпорядниками інформації, мають право на відшкодування матеріальної та моральної шкоди в порядку, визначеному законом.

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2011, 10:00 
Борец

и ты им пополоскай, спроси какой приказ мвд регламентирует уничтожение записей , ведь милиция обязана действовать на основании в порядке и способом....., какой акт при этом составлялся, есть ли копия ?? как ознакомиться., если нельзя то почему, что запрещает.....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 окт 2011, 02:38 
Борец

И что личная видеокамера делала при исполнении в контексте 33го приказа, и п.19.2. приказа 111.

Что-то забросил я этих операторов. До завтра уже не успею подготовить нормально до конца жалобу, но после последнего инцидента с их "загоном" обязательно эту тему добью

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 окт 2011, 02:40 
Борец

Вот и имя у второго инспектора нашлось :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2013, 21:19 
Борец

viewtopic.php?f=92&t=28191&start=15

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа