пішохід Вибаче, я не знаю, як до Вас звертатись, дуже не зручно, що я стільки запитань ставлю, але це напевне єдине місце в мережі і-нет, де мені відповідають так, як мені зрозуміло + не потрібно чекати к-ка днів на відповідь.
А як класифікуються випадки(порушення): - коли виписується тільки протокол; - а коли протокол + постанова; Чи це ураховує сам іДАІ? Якщо сам, то він завжди випише постанову, а водій хай стріляється її оскарженням.
Бо коли мене перший раз зупинили, ніби я проїхав на жовтий (хоча перетнув стоп-лінію я ще на зелений миготливий, а закінчив проїзд перехрестя на жовтий), тому сказав, що я закінчував проїзд перехрестя, він почав казати, що я на червоний їхав, потім, що я перетнув стоп-лінію вже на жовтий, на що я відповів, що керувався п.8.11 ПДР, це мене дістало, я попросив доказів(251), він приніс камеру "Sony", проста, яка на руку чіпляється, але не показав відео, а сказав: "Не знаю чим ти там керувався, але я йду писати постанову на 425 грн. і дам тобі протокол підпишеш". (Але нічого не було) Тому і хочу дізнатись, на які порушення тільки протокол може спочатку діяти, а на які вже з постановою, чи можливо що інше впливає на це? __________________________________________
Штраф потрібно оплатити протягом 15-ти днів, а якщо я подав позов до суду, а мені не приходить протягом 1-го місяця запрошення у суд, то потім я не попаду під подвійний розмір штрафу? Бо раптом я подав позов до суду протягом 10-ти днів, а мій позов розглянули на 11-й день і виходить я подав позов пізніше ніж треба. Чи до уваги береться дата написання позову, незалежно від того в який термін (чи то через 1 день, чи 1 місяць), розглянуть мій позов? І яким чином іДАІ буде знати, що я не ігнорую його постанову, а подав позов? Чи нехай я і 3 місяці не буду сплачувати, бо буду чекати запрошення у суд і розгляду мого позову, а потім випливе, що я подав позов якраз у 10-ти денний термін і просто чекав розгляду справи, то нічого мені не буде, поки не буде рішення суду? __________________________________________
Прочитав Статтю 33. Повістки, на початку даної теми, але не знайшов інформації, за скільки днів до судового засідання має надсилатись повістка?
І яким чином я можу отримувати інформацію по моєму позову: розглянули, розглядається, чи коли буде розглядатись, тобто на якій стадії він знаходиться і чи взагалі там ще є? Телефоном того суду, чи особисто туди з`являтись потрібно? Чи якщо подав позов, то можна не турбуватись, а просто чекати повістки у суд?
|