ВОТ ПРЕДВАРИТЕЛЬНЫЙ ЧЕРНОВИК, ЧИСТО ДОКАЗАТЕЛЬНАЯ БАЗА ПОКА:
Вказана постанова не відповідає обставинам справи та вимогам закону з таких підстав. Этот пункт, который якобы я нарушил, как раз таки разрешает движение в левом ряду при свободном правом, в случаях поворота влево, и как видно на схеме, дорога уходит влево, куда я и собирался ехать, до остановки меня инспекторм.
ПДР: п.11.5. На дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті, а також для повороту ліворуч, розвороту або для зупинки чи стоянки на лівому боці дороги з одностороннім рухом у населених пунктах, коли це не суперечить правилам зупинки (стоянки).
А также хочу обратить Ваше внимание на то, что я также руководтстовался пунктом 10.4 ПДР, который обязывает меня заблаговременно занять крайнее положение соответствующее направлению движения, что мною было и сделано:
ПДР: п.10.4 Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
К тому же, как видно на схеме есть еще поворот направо, и следовательно, если бы я двигался в правом ряду, я бы не только нарушил ПДР п.11.5 и п.10.4, но и создавал бы помехи поворачивающим направо:
ПДР: п.1.5. Дії або бездіяльність учасників дорожнього руху та інших осіб не повинні створювати небезпеку чи перешкоду для руху, загрожувати життю або здоров'ю громадян, завдавати матеріальних збитків. 2.3. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний: д) не створювати своїми діями загрози безпеці дорожнього руху;
З протоколом та постановою, складеною ІДПС Березанського взводу ДПС ДАІ ГУМВС України в Київській області Охріменко Миколою Івановичем, Серія АГ №064390 (надалі - протокол) про адміністративне правопорушення, я не погоджуюся, оскільки в моїх діях під час керування транспортним засобом не було допущено порушень Правил дорожнього руху, про що було повідомлено інспектору ДПС.
_________________ Вор должен сидеть в тюрьме! Нарушающих законы инспекторов - в зоопарк к зёбрам!!!
|