?????? Микола Петрович Начальник відділення Державтоінспекції з обслуговування адміністративної території ??????????????? ??????????7 АР Крим п. К????????????????овтня, 18 індекс ???0, тел. (065????6
Від: ???????????????????????? АР Крым, ????????????????????77 ????????????? Мира 1, кв. 12, 97020 тел. ??????????????72
Шановний Микола Петрович !
23.06.2009 інспектор ДПС відділення Державтоінспекції з обслуговування адміністративної території району АР Крим Кононов С.А. склав, відносно мене, постанову АК №133108 про адміністративне правопорушення згідно ч.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі КУпАП) в якому наклав штраф в 340 гривень. позов до красногвардійського районного суду про те що працівником були порушенні права законні інтереси винесенням незаконної постанови АК №133108 про адміністративне правопорушення 23.06.2009 року, було задоволено постановою суду 30.10.2009 та скасувано Постанову АК №133108 по справі про адміністративне правопорушення 23.06.2009 року та закрите провадження по адміністративній справі, як незаконне.
Згідно з ст.ст. 18, 19,20 Закону України «Про звернення громадян» ст.40 Конституції України; Згідно ч. 2 ст. 25 Закону Украині Про міліцію «При порушенні працівником прав законних інтересів громадянина зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.» Згідно ч. 5 ст. 25 Закону Украині Про міліцію «П Службова особа міліції, яка порушила вимоги закону або неналежно виконує свої обов'язки, несе відповідальність у встановленому порядку» прошу:
Публичного вибачення в адрес через місцевій засоб масової інформації; Повідомити мене завчасно про дату назву засоба масової в якому будуть принесені (опубліковані) публічні вибачення; Залучити до дісцеплінарной відповідальності вказаного інспектора. В встановлений законом строк повідомити мене про результати розгляду заяви.
26 листопада 2009 року ________________Р.С. ?????
_________________ http://www.antigai.at.ua- ЗАЩИТА ПРАВ ВОДИТЕЛЕЙ
|