Текущее время: 26 фев 2025, 03:39

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 29 мар 2011, 23:51 
Новобранец

Всім привіт. Радий приєднатись до Вашої спільноти і разом боротись за наші з Вами права.
Тепер перейду до власне самого випадку.
20.01.2011 мене зупини ДПСники і склали протокол про зупинку на пішоходному переході, я з дуру все підписав і визнав свою вину, тут нічого не скажеш. Але суть не в цьому а в слідуючому! Колись давно прочитав на якомусь форумі що можна написати заяву в виконавчу службу в 15 дневний термін, попередивши їх що постанова від ДПС, містить неточності і помилки і що вони не можуть відкрити виконавче провадження по ній (керуючись ЗУ "Про виконавче провадження Стаття 18. Вимоги до виконавчого документа п. 1.5, 1.6, 3.) (копія заяви додається). Так вот десь 1.5 роки тому я подавав таку заяву і все "пройшло" штраф не прийняли і восени техогляд пройшов нормально. ТАк ось тепер скористався цим же ш планом і знову подав заяву і на цей раз вже все розвивалось по іншому. ТОбто прийшов лист з ДВС (лист додається). Тепер хочу добавити деякі важливі деталі.
По-перше: лист отримав сьогодні в поштову скриньку (ні за що не підписувався і в руки не отримував "Закон Про виконавче провадження" Стаття 31. говорить що тільки заказним листом в руки і під розписку) в якому вказано зявитись до виконавця 28.03 а сьогодні 29.03 і сплатити 510грн.
По-друге: Заяву( див. додану заяву) в ДВС подав ще 02.02.2011 і відповіді не отримав по сей день. (а відповідно ЗУ "Про звернення громадян" Стаття 20. Термін розгляду звернень громадян - Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження..)
По-третє: Допоможіть, що мені далі робити. або хоча б як затягнути справу і не платити ще хоть пів року і не 510 а 255 грн. Дуже всім дякую!
Изображение
Изображение

Последний раз редактировалось svitozar 30 мар 2011, 00:01, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2011, 23:56 
Новобранец

Короче все пропало я написав не 18 а 19 статтю в заяві до ДВС... ну всеодно чекаю допомоги..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2011, 09:02 
Борец

оба документа не читаемы. плюс не видно постановы гис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2011, 11:02 
Борец

якщо виконавчий документ не відповідає вимогам передбачених законом то виконавець і без заяви не прийме його до виконання. А якщо прийме то можна і скаргу написати. Тому нічого страшного не має.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2011, 13:34 
Борец

ctyopa писал(а):
якщо виконавчий документ не відповідає вимогам передбачених законом то виконавець і без заяви не прийме його до виконання. А якщо прийме то можна і скаргу написати. Тому нічого страшного не має.
практика показывает иное.
гис принимает откровенную залипуху, выдает постанову еще круче, а на скаргу отвечает унвп

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 мар 2011, 07:44 
Новобранец

LAVe писал(а):
практика показывает иное.

Не в бровь, а в глаз. Действительно - практика показывает иное.
Можно жалобу написать на неправомерное открытие дела об исполнении. Но при этом надо очень попыхтеть, чтобы доказать, что постановление не соответствует закону. Обычно ответы ГИС типа "ну и что, что печати нет, фамилия не правильная и т.д. Факт нарушения установлен! Платите штраф." Хотя, если постараться, то можно и выиграть в этом споре.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 мар 2011, 21:07 
Прохожий

доброго вечора!
в мене трохи схожа ситуація:
-- постанову ІДПС я підписав 02.07.2010р.
-- штраф вчасно не зміг сплатити, але майже рік не отримував жодних листів чи повідомлень;
--25.03.2011р. отримав виклик до виконався ДВС, щоб сплатити подвійний штраф і їхній збір. я не отримав повідомлення про відкриття провадження, а коли глянув на матеріали своєї справи, то побачив, що постанова про вікриття провадження датована початком листопада 2010р., тобто, якщо я правильно зрозумів, постанову ДАІ не подали у визначений законом термін (3 місяці), а виконавець ДВС не мав права її прийняти після 02.10.2010 і відкрити виконавче провадження;
--я прийшов до виконавця ДВС у час, що був зазначений у виклику, але нормальної розмови з нею так і не вийшло -- вона наполягала на тому, що треба платити, і видала номери рахунків.
Буду вдячний за будь-які ваші коментарі і поради щодо того, що мені далі робити, і чи є варіанти, щоб заплатити лише одинарний штраф.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 мар 2011, 22:04 
Борец

дилетант, зверніться до ДВС, нехай видадуть копії постанови ДАІ про накладення штрафу та постанови ДВС про відкриття провадження. Тільки обов"язково - нехай зарееструють, поставлять вихідний номер та дату. Все інше після того, як будуть документи.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа