Текущее время: 26 ноя 2024, 22:16

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Устранение недостатков по позову
СообщениеДобавлено: 02 ноя 2009, 18:54 
Новобранец

Уважаемые коллеги. Нужен совет.

Намедни посла админ позов в суд.
в ответ пришел следующий текст

Код:
УХВАЛА ... залишити позов без руху ...
оскільки поданий с порушеннмя вимог КАС Укр.
....
В протоколі стоїть місце проживання Алчевск, автомобіль також зарєстрований в Алчевське.
В тойже час позивач звертається до суда м. Донецька, але не долучає жодного документа про його реєстрацію та проживання за адресою вказаною у позові.

Крім зазначеного документу позивачу необхідно долучити документи про реєстрацію автомобіля та копію посвідчення водія

....
Керуючісь ст.ст. 106, 108 КАС ...

Код:
у разі, якщо заява недоліки не будут усунені до вказаного терміну, заява буде вважатися не поданою та повернеута позивачу.

срок на устранения недостатков дан 12 дней до 27.10, письмо доставлено на почту 29.10 (дата указана на конверте). Т.е. на момент получения письма срок уже истек.

Собственно теперь вопросы:

1. В какой форме отвечать суду. Как озаглавить документ? Что писать в тело?

может к примеру как-то так
    "я отримала ухвалу судді суду м. Донецьк стосовно моєї позовної заяви від _____
    В цій ухвалі, суддя вирішив залишити мою позовну заяву без руху та надав строк до ____ року для усунення недоліків.
    На думку судді , моя позовна заява від ст.____ КАС України, згідно яких у .
    Але я з таким рішенням судді не згоден. "

2. какой срок теперь у меня на устранение недостатоков если я так поздно получил письмо. теже 12 дней от даты доставки ?

3. как аргументировано обосновать что я могу подавать в суд по месту своего фактического нахождения а не только по месту регистрации. Если можно с цитатами из КАС к которым можно апеллировать

у меня прописка Алчевская. Живу в Донецке.
    живу в кооперативном доме. есть справка председателя кооператива.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 ноя 2009, 19:01 
Борец

А по поводу прописки в шапке иска пишем - ФИО, ниже дата рождения, ниже место регистрации, ниже место фактического проживания или пребывания.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 ноя 2009, 16:42 
Новобранец

собственно мой ответ в будущую помощь коллегам

Код:

КУДА

ОТ КОГО

У виконання ухвали від _______  Ленінського районного суду м. Донецьк по справі №_____  про залишення позову без руху направляю копію документів, що підвереджують місце мого фактичного проживання, копію документів про реєстрацію автомобіля, та копію посвідчення водія.

Термін усунення недоліків  був наданий до 27.102009 р. Слід зазначити, що лист надійшов до пошти вже після його закінчення 29.10.2009 р., що підтверджується копією конверта та копією повідомлення о надходженні. Отримав я листа тільки 31.10.2009. Таким чином я не мав фізичною можливості своєчасно виконати вимог ухвали.

ДОДАТКИ:

комментарии к ответу приветствуются

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа