на-жаль адрес місць розташування ДВС в інших населених пунктах я не знаю, тому на це питання відповіді не дам. хоча
http://www.minjust.gov.ua/0/str_ust_der1. взнати місце розташування ДВС за місцем проживання
2. взнати за яким державним виконавцем закріплений район або адрес за якою проживає особа яка хоче отримати довідку. (в канцелярії підкажуть)
3. прийти в день прийому громадян та усно звернутись до свого виконався з проханням перевірити наявність відкритих виконавчих проваджень.
4. якщо державний виконавець не схоче цього всього робити добровільно - подати запит на ім'я начальник ДВС (на жаль так буде на багато довше )
приклад:
Начальнику Центрально-Міського Відділу Державної виконавчої служби Криворізького МУ юстиції
50024, м. Кривий Ріг, вул. Харитонова, 5
Тел. 0564-900591
Запит
Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.
На підставі цього, а також керуючись ст. 23,32,33 Закону України «Про інформацію», ст. 11-1 Закону України «Про виконавче впровадження»
ПРОШУ:
1. В передбачений законом термін письмово надати мені повну інформацію щодо наявності та стану виконавчих проваджень щодо мене в Центрально-Міському відділу ДВС Криворізького міського управління юстиції.
2. Надати мені (за наявністю) копії матеріалів виконавчого провадження відносно мене у повному обсязі.
/дата/ /підпис/