1. Почему не начали запись на телефон сразу после остановки?
2. Почему не требовали проведения медосвидетельствования на месте остановки при помощи "Драгера" и не зафиксировали это на видео?
3. Почему не взяли копию протокола, ладно на месте, но Вы же сами пишите:
Цитата:
Утром я поехал в Белоцерковское ДАИ узнать, что это было..??? И с удивление узнаю, что протокол на меня составлен
ведь в протоколе помимо данных свидетелей должно быть следующее:
Цитата:
5.4. У разі відмови водія транспортного засобу від проведення огляду в закладі охорони здоров'я посадова особа Державтоінспекції МВС в присутності двох свідків складає протокол про адміністративне правопорушення, у якому зазначає ознаки сп'яніння і дії водія щодо ухилення від огляду.
Наказ МВС №77
Цитата:
6. Водій транспортного засобу, що відмовився від проведення огляду на місці зупинки транспортного засобу або висловив незгоду з його результатами, направляється уповноваженою особою Державтоінспекції для проведення огляду до відповідного закладу охорони здоров'я.
Цитата:
7. Уповноважена особа Державтоінспекції забезпечує проведення
огляду водія транспортного засобу в закладі охорони здоров'я не пізніше ніж протягом двох годин з моменту виявлення відповідних підстав.
8. У разі відмови водія транспортного засобу від проведення огляду в закладі охорони здоров'я уповноважена особа Державтоінспекції в присутності двох свідків складає протокол про адміністративне правопорушення, у якому зазначає ознаки сп'яніння
і дії водія щодо ухилення від огляду.
(КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ П О С Т А Н О В А від 17 грудня 2008 р. N 1103)
4. Даже если и был составлен протокол, Вы в течении 2 часов могли (САМОСТОЯТЕЛЬНО) пройти нарколога и получить ВИСНОВОК просто нужно было позвонить на "103" и узнать дежурную лабораторию...