Текущее время: 05 сен 2025, 21:06

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 21 окт 2013, 14:51 
Новобранец

Добрый день! Подскажите, ответственность за неответ в течении 10 дней (или просрочку такового) на информационный запрос ещё существует? Если да, каким законом она определена?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 окт 2013, 15:12 
Борец

КУАПом

ФИО
вул.
м. Одеса
65000
тел. 000000000

СКАРГА
на бездіяльність посадової особи у зв’язку з ненаданням відповіді на запит

24.04.13 року я звернувся до Управління ________________________ із інформаційним запитом.
24.05.13 року я отримав відповіді від Управління ________________________ (від 14.05.13 р № 15/1-1-2037).
У своєму запиті я запитував інформацію про
......
У листі УДСО від 14.05.13 р № 15/1-1-2037 надали відповідь лише по другому питанні. На перше питання мені відмовили у наданні інформації відносно кількість протоколів про адміністративне правопорушення .......ї. Мені відписали що Управління ДСО не веде облік та статистику складання протоколів за місцем вчинення адмінправопорушень.
Я не запитував у Управління ДСО чи ведуть вони облік, чи не ведуть статистику. Я запитав кількість певних протоколів.
У зв’язку з тим що співробітники УДСО складають протоколи за ст. 152 КУАП, саме вони є суб’єктами адміністративного процесу тож і тільки вони мають знати скільки певних порушень зафіксовано на території парку ...... Саме управління ДСО є розпорядником запитуваної мною інформації.
Згідно статті 17 ЗУ «Про інформацію» правова інформація це - будь-які відомості про, юридичні факти, правовідносини,правопорядок, Правопорушення і боротьбу з ними та їх профілактику, тощо.
Відповідно до ст. 29 ЗУ «Про звернення громадян» нагляд за дотриманням законодавства про звернення громадян здійснюється Генеральним прокурором України та підпорядкованими йому прокурорами.
Відповідно до частини 1 статті 212-3 КУАП неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина відповідно до законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації» «Про звернення громадян», - тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Згідно з п. 11 частини 1 статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУАП) у справах про правопорушення, передбачені статтею 212-3 КУАП, протоколи про правопорушення мають право складати прокурор або уповноважена ним особа з числа працівників прокуратури.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 212-3, 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, статтями 23, 24 Закону України «Про прокуратуру», ЗУ «Про звернення громадян» -

ПРОШУ:
- Розглянути скаргу.
- Притягнути до адміністративної відповідальності, згідно чинного законодавства (ч. 1 статті 212-3 КУАП) особу (осіб) винну у порушенні мого права на отримання відповіді стосовно мого звернення від 24.04.13 року.
- Зобов’язати посадових осіб УДСО надати відповідь стосовно мого звернення від 24.04.13 року (винести подання про усунення порушення Закону України «Про звернення громадян» і зобов’язати посадових осіб УДСО надати мені відповідь стосовно моєї заяви від 24.04.13 року).
З повагою,
_______ФИО_______ __.__.2013 р. _____подпись___________

Додаток:
__________копия запроса,и ответа_______________

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 окт 2013, 15:16 
Борец

Прокурору Міста

ФИО
вул.
м. Одеса
65000
тел. 00000000

СКАРГА

25.04.13 року я звернувся до ....................................... із письмовою заявою.
Станом на 30.06.13 року я не отримав відповіді на своє звернення.
Відповідно до ст. 29 ЗУ «Про звернення громадян» нагляд за дотриманням законодавства про звернення громадян здійснюється Генеральним прокурором України та підпорядкованими йому прокурорами.
Враховуючи викладене, керуючись ЗУ «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
- Розглянути скаргу.
- Притягнути до адміністративної відповідальності, згідно чинного законодавства (ч. 1 статті 212-3 КУАП) особу (осіб) винну у порушенні мого права на отримання відповіді стосовно мого звернення від 25.04.13 року.
- Зобов’язати посадових осіб .............Управлиння.............. надати відповідь стосовно мого звернення від 25.04.13 року (винести подання про усунення порушення Закону України «Про звернення громадян» і зобов’язати посадових осіб ОПНД надати мені відповідь стосовно моєї заяви від 25.04.13 року).
З повагою,
_____ФИО_________ __.__.2013 р. _______подпись_________

Додаток:
- копія звернення від ........................... р.

До вышестоящего руководства

ФИО
вул. ............
м. Одеса
65000
тел. 000000000

СКАРГА

25.04.13 року я звернувся до .............................. із письмовою заявою.
Станом на 26.06.13 рік я не отримав відповіді на своє звернення.
Відповідно до ст. 28 ЗУ «Про звернення громадян» контроль за дотриманням законодавства про звернення громадян відповідно до своїх повноважень здійснюється … міністерствами, та іншими центральними органами виконавчої влади щодо підпорядкованих їм підприємствам, установ, організацій.
Враховуючи викладене, керуючись ЗУ «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
- Розглянути скаргу.
- Притягнути до відповідальності, згідно чинного законодавства особу (осіб) винну у порушенні мого права на отримання відповіді стосовно мого звернення від 25.04.13 р.
- Забезпечити виконання мого права на отримання відповіді стосовно мого звернення від 25.04.13 р..
З повагою,
______________ __.__.2013 р. ________________

Додаток:
- копія звернення від 25.04.13 р.

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 окт 2013, 15:23 
Новобранец

спасибо!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 14:35 
Борец

таак... А за этот проступок провинившегося еще и внести в ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ОСІБ, ЯКІ ВЧИНИЛИ КОРУПЦІЙНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ и согласно закона Про засади запобігання і протидії корупції ст.22 уволить нах. У меня сейчас такой клиент вот созревает, никак не решусь подать такое заявление... Но видимо придется, на благо Родины! :evil:

ЗЫ Спасибо за образцы заяв!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 16:02 
Борец

Beatle, можно подробней про внесение в реестр.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 18:09 
Борец

ursus, ну, я как бы не особо пока в этом силен, но буду пробовать этого добиться. Согласно закона Про засади запобігання і протидії корупції при совершении коррупционного действия, (несвоевременный ответ на обращение, чушь в ответе и т.п. так же является коррупцией) составляется протокол и данные коррупционера вносятся в это реестр. Почитай закон, ссыл я дал выше не него, там всего 2 страницы.

Сегодня получил 2 ответа на инфозапросы - пропуск срока по ответу + в одном из ответов явная чушь. Буду подавать жалобы в прокуратуру и походу разбираться что и к чему. :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 18:17 
Постоялец

На сотрудника милиции по 171-2 КУпАП составить протокол нельзя, можно привлечь к дисциплинарной ответственности.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 18:20 
Борец

amg, ну я как бы и не сотрудника буду писать, а на клерков с горисполкома. А 171-2 КУпАП тут каким боком?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 18:29 
Постоялец

На них можно))) Со статьей тупанул 212-3, то я с 171-2 КАС перепутал)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 18:54 
Постоялец

Гаишники делают хитрость. Тупо затягивают апелляцией дело на более чем 3 месяца - при этом апелляционный жалобы тупейшие - просто не согласен с судом первой инстанции. А прокуратура потом отказывает привлекать к ответственности по срокам 38 ст Купап.

viewtopic.php?f=84&t=32513
viewtopic.php?f=84&t=37479
viewtopic.php?f=84&t=33469

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2013, 19:00 
Борец

чушь в ответе разве коррупция? там прямо не сказано о том, что отсутствие ответа по теме вопроса это есть коррупция.
мне судья сказала - ну вам же ответили, что вы еще хотите.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2013, 08:46 
Борец

ursus писал(а):
чушь в ответе разве коррупция? там прямо не сказано о том, что отсутствие ответа по теме вопроса это есть коррупция.
мне судья сказала - ну вам же ответили, что вы еще хотите.

Согласно закона Про засади запобігання і протидії корупції Стаття 16. Вимоги щодо прозорості інформації:
2) надавати несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі інформацію, яка підлягає наданню відповідно до закону.

Позволю себе процитировать aphalin: "Ваша ошибка в том, что вы верите в то что кто-то что-то сказал! Есть закон!" Цитата не дословна, но суть думаю понятна... :D Мне судья тоже говорил, что у геев работа такая, мы вам штраф отменили, что вы еще хотите? Я просил признать действия противоправными, но после того как я нагнул геев на публичные извинения, такую формулировку попросту убрали с решений нашего суда. :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2013, 08:52 
Новобранец

Киевская прокуратура наотрез отказывается рассматривать заявы про наршуения ЗУ "Про звернення громадян" и "Про доступ до публічної інформації", советует обжалывать все действия в суде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2013, 10:06 
Борец

Beatle, в том и дело, что не верю на слово и это послужило причиной подачи иска. Суд был проигран с озвученной выше аргументацией )
Уркаинские судьи они ж независимые, и внутришньо переконані.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа