Potap1 писал(а):
МВС УКРАЇНИ
УПРАВЛІННЯ
ДЕРЖАВТОІНСПЕКЦІЇ
ГУМВС УКРАЇНИ
В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ
ОБЛАСТІ
вул.Ширшова 9, м.Дніпропетровськ
від . Потапенка С. С
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Я, Потапенко Сергій Сергійович 03.05.88р направляв 28.08.2010р начальнику ДАІ Вовчук М.В скаргу на неправомірні дії інспектора ДПС.Мною не було отримано відповіді по моїй скарзі.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1. Чи була розглянута моя скарга відповідно закону та строку розглядання ?
2. І якщо розлянута прошу предоставити мені офіційну відповідь з копіями матеріалами розляду скарги.
3. Чи було відмінено незаконну постанову?
Это уже не запрос должен быть, а жалоба в прокуратуру -- обязательно приложи в додатках:
1) Собственно сам запрос с подписью;
2) Ксерокопию уведомления про получение ими твоего запроса;
3) В запросе надо было требовать уведомить тебя в 10 дневный срок про то, что получишь ты ответ из гаи или нет;
4) По пункту 4 пожаловться;
5) Подать жалобу про неудовлетворение твоего запроса;
На главно странице есть статейка, там красиво расписаны запросы --- возьми их за образец, красиво там все сфорумлированно.
Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...