Здоровенькі були! Решил написать заявление в прокуратуру по поводу этого кренделя
http://roadcontrol.org.ua/node/1650Подскажите, всё ли правильно и то ли я делаю? Может инфозапрос надо.
До Генеральної прокуратури України
01011, м. Київ, вул. Різницька,13/15
http://ord-ua.com/2012/12/01/dorozhnyij ... -borotsya/На цьому форумі, судячи з тексту явно співробітник МВД, у своєму повідомленні пише наступне:
1.Если кому-то еще не понятно, то война уже давно объявлена. Война уже давно объявлена и если не мобилизироваться всеми службами и силами, каждый тролль будет, топтать службу, портить все и мешать обычным сотрудникам работать
2.Создать картотеку с фото и авто всех активистов, распространить среди наших и отслеживать на службе и в случае провокации взятки документировать на месте.
3.Активистов, которые используют скрытые (закамуфлированные) камеры или диктофоны привлекать по 359 КК
(катит даже камера в зеркале заднего вида, в подшивке или торпеде авто, достаточно, что бы он скрыл ее в барсетке или коробке, а если это брелок, ручка, очки, часы или еще, что в салоне или при себе, что может скрыто записать звук или видео, то изымать и передавать в СБУ)
З цього приводу у мене виникають наступні питання та вимоги з яких я прошу провести грунтовне рослідування та надати відповідь: (пункти питаннь співвідносятся з пунктами цитованої статті)
1. Встановити особу автора цього тексту. Якщо він є співробітником МВД, то прошу дати пояснення з приводу оголошення співробітниками МВД війни з Громадянами України!
2. На якій підставі ймовірний співробітник МВД закликає інших міліціонерів до протиправних дій по несанкціонованому збору інформаціі ?
3. Ймовірний співробітник МВД явно дезінформує та закликає інших міліціонерів до протиправних дій у разі виявлення схованих пристроїх у салоні авто. Він не знає що за пристрої забороняються у ст. 359 КК. Камери, фотоапарати, диктофони, телефони і т.д. не є такими пристроями, а тим пачє їх не заборонено встановлювати у салоні авто, якє є власністью громадянина. У своему тескті, ймовірний співробітник МВД закликає міліціонерів до протиправиних дій. З його слів "Якщо вони побачать у салоні сховану камеру, то повинні її незаконно вилучити".