Текущее время: 30 ноя 2024, 18:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 4 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Як діяти в наступній ситуаціїї?????
СообщениеДобавлено: 26 июл 2010, 10:14 
Прохожий

08.02.2010р. мене зупинили (службова машина) по статті 11.9 п.122-2 "Порушення розташування ТЗ на проїзній частині". Даішник не міг внятно пояснити чому мене зупинив. На цій підставі я не підписував протокол ( ознайомлений) . Взявши в мене документи він перепитав місце проживання, я продиктував (реальне місце проживання у м. ЛЬвові). З протоколом ознайомитись не дав, копії також. Віддав документи і я поїхав. І от два дня назад телефонує шеф і каже, що не може пройти ТО так як на мені штраф. - 510грн. Я в своє гаі по копію. Де мені сказали, що я чистий штрафів на мні немає. Получилось слідуюче. Даішник записав в протоколі адресу реєстрації авто як моє місце проживання (м. Дніпропетровськ) відповідно листа ніякого не було і на фірму теж. Шеф чекати розборки не хоче так як стоїть машина. Він оплотить і зніме з моєї зп. Чи можу я подати в суд на даішника який мене оформляв про відшкодування. Його дані я записав. Дякую

НОРМАЛЬНО НАЗЫВАЕМ ТЕМЫ!!!!!!!
умело пользуемся поиском

viewtopic.php?f=9&t=1052

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 26 июл 2010, 10:45 
Постоялец

Все понятно!!! но неужели не понятно одно што протокол подписывается обязательно в любых случаях!!! Только правильно перед этим заполняем и ПОДПИСЫВАЕМ!!!!!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 26 июл 2010, 11:16 
Прохожий

Так то воно так. Але він не дав цього зробити в подальшому - реакція на те, що я захотів внятне пояснення.
Ну ситуація минула, що робити на разі??????

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 26 июл 2010, 12:42 
Борец

viewtopic.php?f=9&t=2425
viewtopic.php?f=41&t=2308
viewtopic.php?f=28&t=496
viewtopic.php?f=8&t=623
viewtopic.php?f=55&t=2057
viewtopic.php?f=9&t=2368
viewtopic.php?f=9&t=1052

ЗАКРЫТО

Вернуться наверх

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 4 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа