Подниму тему.
Ситуация следующая: есть долг по кредиту в банке (я поручитель), долг огромный..
Был суд, постановил взыскать с меня, ГИС открыла дело, постановила розшук майна т.е. автомобиля, 25/08/2011.
8/10/2011 попался на систему "Рубеж" и авто отправили на штрафплощадку в г.Борисполь.
Теперь самое интересное: 30/03/2012 ГИС вот что выдает: Майно боржника, а саме: транспортний засіб марки: ХХХ тип кузова: легковий хечбек-В; № кузова: ХТА…………..; ХХХХ року випуску; ДНЗ: ХХХХХХХ., знаходиться за адресою: м. Біла Церква, вул. Молодіжна, 33, Київської області.( штрафмайданчик), що за адміністративно-територіальним поділом відноситься до ВДВС Білоцерківського МРУЮ.
Ураховуючи викладене, керуючись статтею 57 Закону України “Про виконавче провадження”
ПОСТАНОВЛЯЮ:
1. Доручити ВДВС
Білоцерківського МРУЮ провести
опис майна боржника, а саме: транспортний засіб марки: ХХХХ; тип кузова: легковий хечбек-В; № кузова: 000000000000000000; 0000 року випуску; ДНЗ: АА0000АМ , який на праві приватної власності належить Хххххххххх Х Х ( 00.00.0000 р.н. ), ( іден. код 000000000 ).
2. Про результати опису повідомити ВДВС Подільського РУЮ в м. Києві у встановлений законом термін.
3. Постанова може бути оскаржена до Подільського районного суду м. Києва у 10-денний строк з моменту її одержання.
Дальше еще интересней…
ПОСТАНОВА
про повернення виконавчого документа стягувачеві
26.11.2014 Київ
Мною, державним виконавцем ХХХХХХХХ Х Х органу державної виконавчої служби Подільського управління юстиції, при примусовому виконанні
встановлено:
Транспортний засіб, оголошений в розшук постановою від 25.08.2011
не розшуканий.
Ураховуючи викладене, керуючись п.7 ч.1 ст.47, статтею 50 Закону України “Про виконавче провадження”,
ПОСТАНОВЛЯЮ:
1. Виконавчий документ:
назва документу: постанова № ХХХ виданий 14.06.2010
документ видав: Подільський районний суд м. Києва
повернути стягувачу.
2. Копію постанови направити стягувачу.
3. Постанова може бути оскаржена до Подільського районного суду м.Київ в 10-денний строк з моменту її одержання.
Я понимаю, что скорее всего автомобиль могли уже продать. Но хочу докопаться до истины, терять мне нечего) Что подскажете сделать, если вероятность снять розыск и арест с авто (провадження зупинено)? Может подать в суд на ГИС?
У меня есть акт и протокол изъятия автомобиля. Буду рад любой помощи)