Текущее время: 02 дек 2024, 17:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 08:15 
Прохожий

Ситуация следующая: вчера останавливает меня гаишник на трассе Москва- Симферополь в районе Васильевки (это 20 км от Запорожья).Показывает радар, мол превышение скорости, бур-бур-бур, давайте документы и т.д.. Я говорю что скорость не моя, на что он отвечает, что потом будет распечатка и там точно будет понятно что скорость моя (хотя радар типа Беркута, без фотофиксации). Бред какой-то. Я говорю давай листик, буду ходотайство писать, пока ты протокол заполнишь, а он сразу борзый стал, короче ничего мне не отдал, а пошел к себе в машину. Итог: минут пять сидел у себя в авто, что-то писал, потом пришел отдал доки и сказал, что я попал, т.к. не подписал протокол и свидетелей он найдет, которые под этим подпишутся. Все это слышало три человека, к-е находились у меня в машине. Жалко что не снимал на телефон его слова, очень жалко.
Теперь вопрос: Это он в своей машине меня ждал с деньгами или и вправду падло выписало протокол где я как-бы не расписался????Что делать дальше?Ждать постанову и протокол????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: ГАИ в Запорожской обл.
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 09:10 
Новобранец

На этом месте постоянно патруль стоит. В принципе у него нет доказательств, у тебя свидетели. Наверное жди постанову. И сразу пиши в прокуратуру, и указывай свидетелей. Конечно он еще мог записать тебя в "журнал облику зупинених авто". Меня как-то остановили на фен, сел в машину к ним,сказал,что скорость не моя и напишу шаз всего в протокол. Так он записал в этот журнал и все.Скрипя зубами отдал права

Последний раз редактировалось potap 31 май 2010, 09:17, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 09:15 
Борец

Fiend писал(а):
на что он отвечает, что потом будет распечатка и там точно будет понятно что скорость моя (хотя радар типа Беркута, без фотофиксации).
-з Беркута здається ще ніхто нічого не ропечатував,гаєць розводив,цей прибор не має функції фото відео фіксації.
Fiend писал(а):
Я говорю давай листик, буду ходотайство писать,
-для клопотання в подальшому роздрукуйте стандартні клопотання і завжди возіть з собою,гайцям не вигідно коли люди заявляють клопотання,для них це як би мовити вищий пілотаж зі сторони водіїв.
Fiend писал(а):
а он сразу борзый стал
-починати розмову з гайцем тільки після предявлення ним службового посвідчення,після переписування його даних,або відеозйомки,борзота притуплюється.
Fiend писал(а):
падло выписало протокол
-все можливо.
Fiend писал(а):
Что делать дальше
-йдіть в ДАЇ протоколи він здає в кінці зміни,потім адмінпрактика превіряє і вносить в базу,якщо йти неохота напишіть письмовий запит,але якщо є протокол то час на оскарження може пройти поки дадуть відповідь.Беркут-вимірювач швидкості радіолокаційний-наказ33 від 01.03.20210р

Последний раз редактировалось пішохід 31 май 2010, 09:36, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 09:21 
Борец

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
Н А К А З
01.03.2010 N 33
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 березня 2010 р. за N 262/17557
Про затвердження Переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху
Відповідно до Законів України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху" ( 586-17 ), "Про міліцію" ( 565-12 ) та постанови Кабінету Міністрів України від 17.12.2008 N 1103 ( 1103-2008-п ) "Про затвердження Порядку направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, і проведення такого огляду" Н А К А З У Ю:
1. Затвердити Перелік технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху, що додається.
2. Начальникам головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі забезпечити виконання цього наказу територіальними підрозділами Державтоінспекції МВС під час здійснення нагляду за дорожнім рухом.
3. Начальникові Департаменту Державтоінспекції МВС генерал-майору міліції Коломійцю С.Г. забезпечити підпорядковані підрозділи Державтоінспекції МВС технічними засобами відповідно до цього Переліку.
4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра генерал-полковника міліції Савченка О.І.
5. Наказ оголосити особовому складу органів і підрозділів внутрішніх справ України.
6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
В.о. Міністра генерал-полковник міліції М.М.Клюєв
ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ МВС 01.03.2010 N 33
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 березня 2010 р. за N 262/17557
ПЕРЕЛІК технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху
1. Технічні засоби для визначення швидкості руху:
вимірювач швидкості радіолокаційний "Беркут";
вимірювач швидкості радіолокаційний "Сокол";
вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний "Искра-1";
вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний "Радис";
вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "РАПИРА";
вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "ВИЗИР".
2. Спеціальні технічні засоби, які працюють в автоматичному режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису:
вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "ВИЗИР" з активованою функцією "автоматичний режим" модифікації "ВИЗИР 03";
вимірювач швидкості радіолокаційний з фотофіксацією "АРЕНА";
лазерний вимірювач швидкості транспортних засобів "TruCAM".
3. Спеціальні технічні засоби для проведення огляду водіїв транспортних засобів з метою виявлення стану алкогольного сп'яніння:
газоаналізатор "AlcoQuant 6020";
газоаналізатор "Alcotest 6510";
газоаналізатор "Alcotest 6810";
газоаналізатор "Alcotest 7410 Plus com";
прилад спеціалізований визначення концентрації парів етанолу в повітрі, що видихається, "Алконт 01".
Начальник ДДАІ МВС України генерал-майор міліції С.Г.Коломієць ( Текст взято з сайту "Законодавство України" )

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 июн 2010, 10:05 
Новобранец

Пішохід, скажите, как приказы МВД могут распространяться на пересічних громадян? Я так понимаю, что граждане должны руководствоваться Конституцией, Кодексом и Законами (верховенство права в нашем гондурасе еще не отменили?) Точно также и приказ 466, и 111. Мы эти приказы знаем, но исполнять их обязаны они. Мы же не являемся сотрудниками МВД. Это равносильно, если я буду требовать от первого попавшегося выполнять приказы министерства хим. промышленности, т.к. я в этом министерстве работаю :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 июн 2010, 11:01 
Борец

Taiss писал(а):
Пішохід, скажите, как приказы МВД могут распространяться на пересічних громадян?
-мова йшла про те чи має радар Беркут функції фото відео фіксації,про які розказував гаєць,приведений наказ-де вказано що Беркут таких функцій не має,для того щоб водій міг себе захистити. :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 июн 2010, 21:18 
Борец

Через недельку, а потом еще (для страховки) через месяц заедь в гаи по месту регистрации авто, и узнай числятся ли на тебе штрафы

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июн 2010, 07:13 
Новобранец

та-же-самая-ситуация-в-Мелитополе--только-не-скорость-а-ремень-ни-протокола-ни-постановы-не-видел-пока-все-тихо(3недели)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа