22.4.2010 р. я, керуючи власним автомобілем марки Chevrolet , державний номер XX0000XX, рухався по трасі Хмельніцьк-Одеса. О 13:10 на 318 км траси я зупинився на вимогу інспектора Любашівського взводу ДПС ----------- -------------- -------------. Інспектор повідомив мене, що, на його думку, я порушив правила дорожнього руху (ПДР). Мої доводи про те, що я їхав з дотриманням ПДР до уваги не були сприйняті. Інспектор склав протокол та виніс постанову про накладення на мене стягнення в сумі 300 (триста) грн 00 коп за порушення п.8.4 ПДРУ, а саме – правил розташування транспортних засобів на дорозі. З постановою я не згоден та оскаржую її з наступних причин. Хочу пояснити, що в дійсності я рухався в правій стороні, як того і вимагають правила. У тексті ж постанови зазначено, що з лівої смуги здійснив рух прямо де поворот ліворуч в обовязковому разі, в зоні дії знаку 5.16 (напрямок руху по смугам) я рухався в лівій крайній смузі, чим і порушив правила. Але в самому протоколі та в постанові відсутні посилання на об'єктивні докази, які б підтверджували мою вину. Інспектор мені таких доказів теж не надав. Тобто, наразі, маємо лише суб'єктивну думку самого інспектора, яка нічим не підтверджена і вина моя, як того вимагає законодавство при винесенні постанови, не доведена. Також, прошу взяти до уваги, що розмітка на дорозі стерта . Я переконаний в тому, що інспектор помилився у візуальному визначенні розташування мого автомобіля на дорозі. Таким чином, запевняю суд, що порушення ПДР я не допускав. Крім того, під час складання протоколу інспектор не ознайомив мене з моїми правами, а саме ст. 63 Конституції України, чим істотно порушив мої громадянські права. Таким чином, протокол було складено з порушенням чинного законодавства.
ТАК ПАЙДЕТ??? Или штото добавить нужно?
|