dr070vic писал(а):
Доктор_Макс писал(а):
dr070vic писал(а):
якщо моїй дитині 2 роки, я її пристібаю середнім ременем безпеки на задньому сидінні
ребенка не жалко?
Дитина почувається комфортно і залюбки полюбляє кататися в автомобілі. Ви гадаєте в кріслі дитині краще? Та і яке те крісло за 1500 грн китай? Мій брат займається продажем автоелектроніки і в тому числі дитячими автокріслами, з його слів в китайському кріслі за 1500 грн, безпеки нуль, воно що є, що його немає, практично однаково. Нормальне крісло Германія коштує близько 4000 грн, а дитина щороку підростає, от і порахуйте скільки крісел Вам доведеться купити до досягнення дитини 12-річного віку.
П.С. Хтось проводив краш-тести з китайськими автокріслами? Було б цікаво глянути.
1. Рекомендую почитать
тут.
2. Все Китай, но Китай Китаю рознь. По ссылке выше кресло сделанное в Китае, но по технологии и для фирмы США. А это таки не простой Китайский ноунейм.
3. Ребенка раньше категорично не хотела ездить в автокресле. Купил это - спокойно перенесла поездку в крым - 8 часов, включая сон в кресле. Сейчас - в машину не сядет, если кресла нет. Ребенку почти 5 лет.
3. Считать ничего не хочу. Для меня ЖИЗНЬ ребенка дороже денег, пусть я его хоть раз в год покупать буду. Даже если кресло даст +1% к Безопасности ребенка - я его куплю.
зы - я не отношусь к типу людей "Дорогая, чем спасать этого, давай сделаем нового...."
Цитата:
Ви гадаєте в кріслі дитині краще?
Я в этом УВЕРЕН