romario писал(а):
Після того, всього дійства й випису протоколу, я попросив працівників ДАІ сходити зі мною за мензуркою й дати мені пройти тест. Вони їбали.
Після того, як мою машину передали моєму братові й працівники ДАІ собі поїхали, ми пішли, купили тести й мензурки, для впевненості, я сам себе протестував й впевнився, що абсолютно тверезий. Ми поїхали знову в ту срану наркологію (нажаль, в довбаному Львові вона тільки одна), там мені відмовили в проведенні тесту за моєї ініціативи. Поїхали в районне ДАІ просити направлення - сказали, що це не в їхній компетенції й що варто піти попросити знову. Поїхали, попросили знову - 0. Поїхав зранку, вже інша пані пояснила, що повторно тестуватись можна, але це має силу тільки в 2 год., в стилі "Уповноважена особа Державтоінспекції забезпечує проведення огляду водія транспортного засобу в закладі охорони здоров'я не пізніше ніж протягом двох годин з моменту виявлення відповідних підстав." тільки сказала, здається, про якийсь другий закон
це ваш перший пост (дословно)
а тут ви кажете що гайці на вашому авті їздили
мені здаеться що в таких випадках проще визвати ТАКСИ-ДРАЙВЕРА і машину відігнати додому а не чикати євакуатора й потім бігати на штрафмайданчик або віддавати ключі від авта невідомім особам в мілійіянскій формі
Я в поясненні, яке зараз строчу, написав про незаконне заволодіння моїм авто. =)
КуПАП ст. 266
Код:
У разі відсторонення особи від керування транспортним
засобом, .. можливість керування цим
транспортним засобом, .. надається
уповноваженій нею особі, яка має посвідчення водія ..
відповідної категорії та може бути допущена до керування
транспортним засобом ...
Я їх не уповноважував. Відповідно вони його в мене забрали. Написав перевищення повноважень й незаконне заволодіння. Крім того там мій друг був, такщо приписав ще перевищенню повноважень можливе незаконне позбавлення волі його. =)