Текущее время: 25 фев 2025, 18:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 80 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: розгляд справи в ДАі
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 13:02 
Борец

сачай памяту, там много примеров исков, измени под себя, выложи сюда, подправим

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 16:17 
Постоялец

ссылку киньте

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 16:19 
Борец

Памятки водителю (обновление от 11.05.2011)
http://turbobit.net/i59u4yvk6f00.html
http://www.wuala.com/TARANTUL/Документы/ПАМЯТКИ%20ВОДИТЕЛЮ%20И%20ДР

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 16:20 
Постоялец

грац :P

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 16:40 
Борец

мене зацікавила бездіяльність ДАЇ,Білої церкви,а саме-
1 якоби стоп лінія-взагалі стерта-що не відповідає вимогам ДСТУ....
2.гілки дерев закривають світлофор.
3 при повороті направо-пішохідна доріжка-тобто її розмітка-також невидима
роботи не початий край,можу допомогти парочкою запитів,якщо є бажання їх заставити працювати для народу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 17:33 
Постоялец

_Skamar_ писал(а):
сачай памяту, там много примеров исков, измени под себя, выложи сюда, подправим

До Білоцеркивського районного суду
Міста Білої Церкви

Позивач:
(--------------)
09100 м.Біла Церква вул.(--------------)

Особа, рішення якої оскаржується:
Інспектор ІДПС В ДАІ м.Біла Церква
Степанець Петро Леонидович
Адреса обл/міськ ДАЇ

Позовна заява

Я,(--------------), 04.06.2011 року о 10 год:30хв рухався по вул.Першотравневі______________ зі сторони вул.
Я в"їхав на перехрестя на зелений сигнал світлофору, пропустив пішоходів і виїжджав вже на жовтий (червоний) сигнал світлофору, тобто виконав всі вимоги п. 16.8 правил дорожнього руху.Доказів того, що я проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора, співробітником ДАІ, яким складено адмінпротокол, не наведено. Сам він знаходився на значній відстані за перехрестям, і воно знаходилося поза полем його зору, принаймні він не міг точно встановити момент перетинання межі перехрестя (стоп-лінії) відповідно до увімкненого у цей момент сигналу світлофору внаслідок кута оглядовості з того місця, де він знаходився.
Відразу після цього мене зупинив Інспектор(Степанець Петро Леонидович , №-------) та склав відносно мене Протокол про Адміністративне правопорушення серія АІ1 № 264072 та на підставі нього виніс Постанову серія АІ1 №115584 від 17.06.2011року
Вважаю, що зазначена Постанова підлягає скасуванню з наступних підстав:
1. Я виконав всі вимоги п. 16.8 правил дорожнього руху.
2. Інспектор …. Не ознайомив мене з моїми правами, передбаченими ст..63 Конституції України та ст.. 268 КУпАП та відмовився перенести справу для того, щоб я мав можливість отримати правову допомогу.

Зважаючи на те, що при винесенні Постанови …… від 29.11.2009р Інспектор ……. Допустив ряд грубих порушень та не розглянув справу у повному обсязі, прошу:

2. Скасувати Постанову серія АІ1 №115584 від 17.06.2011року
До заяви додається:
1. Копія Постанови серія АІ1 №115584 від 17.06.2011року

2. Фотографії з місця пригоди
3. Копія скарги
Заява подається до суду за місцем мого проживання відповідно до ч.2 ст.19 Кодекса адмністративного судочинства України та Постанови Пленуму Вищого Адміністративного Суду України від 6 березня 2008 року.
Відповідно до ст.. 288 КУпАП особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.

„___” ___20___р. підпис
копия скарги на інспектора.Така?
Начальнику ________________________________

Від: (--------------)

СКАРГА.
„04”06 2011р., під час керування транспортним засобом ЗАЗ 307 ном.знак(--------------)

мене було зупинено співробітником ДАІ Степанцем Петром Леонидовичем.
Я в"їхав на перехрестя на зелений сигнал світлофору, пропустив пішоходів і виїжджав вже на жовтий (червоний) сигнал світлофору, тобто виконав всі вимоги п. 16.8 правил дорожнього руху.Доказів того, що я проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора, співробітником ДАІ, яким складено адмінпротокол, не наведено. Сам він знаходився на значній відстані за перехрестям, і воно знаходилося поза полем його зору, принаймні він не міг точно встановити момент перетинання межі перехрестя (стоп-лінії) відповідно до увімкненого у цей момент сигналу світлофору внаслідок кута оглядовості з того місця, де він знаходився.

Відповідно до вимог Інструкції, одними з основних методів несення служби є:
12.7.3. Застереження учасників дорожнього руху від порушень правил, норм і стандартів у сфері безпеки дорожнього руху.
12.7.4. Втручання при правопорушеннях.
12.7.5. Очевидно, що цього співробітник ДАІ у даному випадку не виконав.
Аналогічним чином співробітником ДАІ не вживалося заходів для забезпечення безперешкодного процесу дорожнього руху, замість цього провокувалися умови для вчинення адміністративних правопорушень, а не здійснювалися профілактичні дії з метою їх запобігання. Такі дії співробітника ДАІ, як і самоусунення від обов’язку регулювати дорожній рух, не можуть бути прийнятними.
Очевидно, що такі дії порушують законодавство, нормативні документи, які регулюють діяльність підрозділів ДПС та МВС взагалі, а також порушують права учасників дорожнього руху.
На підставі викладеного, керуючись стст.5-7 Закону України „Про звернення громадян”,

ПРОШУ:
1). Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
2). Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.
„___” 20___р. (Підпис)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 18:44 
Постоялец

пішохід
дякую буду дуже радий ваший допомозі.
ось заміна дорожніх знакив яка тривала десь нидилькуИзображение якість не дуже знято на мобильний тл.Таких прикладив хватає.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2011, 20:35 
Борец

ingbud1
чесно кажучи так не піде...
давай так, перечитай тему viewtopic.php?f=57&t=5151&p=67055&hilit=%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D1%82%D1%8B%D0%B9+%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82#p67055
та візьми той позов за основу. Там іде мова про те, що не миготів зелений перед ввімкненням жовтого, ти ж пиши своє, відповідача можеш одного вказувати - інспектора що склав постанову.
детально розпиши все, якщо впевнений, що в"їхав на зелений, то пиши що інспектори вели зйомку на відеокамеру, доказів, тобто відео тобі не показали (чи показали відео за яким не можливо встановити колір світлофору), що коли з"явився на розгляд справи, тебе там взагалі ніхто не слухав, відео не переглядали, просто винесли постанову. Прочитай ст. 268 - 280 КУпАП та перелічи яки порушення вчинив інспектор при розгляді твоєї справи.
Якщо суд відмовить в позові, то оскаржити це рішення ти вже не зможеш, тому витрати трохи свого часу на складання позову.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2011, 10:37 
Постоялец

Зі всього вищесказаного та власного досвіду можу зробити висновки. Якщо менти складають протокол в місці твого проживання, пиши клопотання про перенесення розгляду справи. Якщо далі від домівки, то нехай виносять постанову. В першому випадку в ДАІ не варто йти на розгляд справи, все одно винесуть постанову. Просто при наявності чи то повістки, чи дати розгляду в протоколі, писати клопотання про перенесення. Причин можна знайти удосталь. ДАІ все одно виносить постанову, але без твоєї участі. І тоді дуже просто постанову оскаржити в суді. В другому випадку постанова оскаржується в суді, і, відсотків на 99,9, що до адмінсправи не будуть долучені докази ментів. Їх просто не перешлють з іншої ДАІвні. Бо всім пох. А для тебе це виграш.
Успіхів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2011, 16:16 
Борец

Hit писал(а):
І тоді дуже просто постанову оскаржити в суді.

чого це?

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2011, 16:44 
Постоялец

панове ось що в мене вийшло . може хтось підскаже про проїзд на невидимий світлофор

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
Про визнання протиправною та скасування
Постанови серія АІ1 №115584 від 17.06.2011року по справі про адміністративне правопорушення

Цей адміністративний позов підлягає розгляду на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка передбачає право особи оскаржити до суду постанову органів Державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.
04.06.2011 року о 10 год:30хв. Інспектор ІДПС В ДАІ м.Біла Церква Степанець Петро Леонідович, cкладений протокол серія АІ1 № 264072 у справі про адміністративне правопорушення за ст.122ч.2 КУпАП.,
З чим я , Горбач Олександр Миколайович, незгоден ,тому що 04.06.2011 року о 10 год:30хв рухався по вул.Першотравневі зі сторони І-ї поліклініки, мені прийшлось проїхати стоп линию (межі перехрестя) щоб побачити свитлофор, який обріс деревом і його зовсім невидно, так як я був вже на перехресті.Я завершив свій маневр щоб непорушувати п.1.5. ПДР «Дії або бездіяльність учасників дорожнього руху та інших осіб не повинні створювати небезпеку чи перешкоду для руху, загрожувати життю або здоров'ю громадян, завдавати матеріальних збитків». ПДР п.2.3. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний: д) не створювати своїми діями загрози безпеці дорожнього руху. Завершуючи свій маневр, аварійної обстановки створено не було, перешкод іншим автомобілям і пішоходам своїми діями не створював, мій рух не викликав небезпеки дорожньому руху, що підтверджує відсутність будь-яких записів в протоколі, окрім нiби-то порушення мною пункту ПДР 8.7.3. (е).« червоний сигнал, у тому числі миготливий, або два червоних миготливих сигнали забороняють рух». Відповідно до статті 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, має певний перелік прав, зокрема право давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи.
Зазначене право на правову допомогу гарантується статтею 59 Конституції України: «Кожен має право на правову допомогу… Кожен є вільним у виборі захисника своїх прав.». Дане право є непорушним та не може бути обмежене в жодному випадку в силу ст.64 Конституції України: «Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями цієї Конституції.»
Інспектор ІДПС В ДАІ м.Біла Церква Степанець Петро Леонідович Не ознайомив мене з моїми правами, передбаченими ст..63 Конституції України та ст.. 268 КУпАП та відмовився перенести справу для того, щоб я мав можливість отримати правову допомогу.
Мною було подано КЛОПОТАННЯ про надання права на захист, в якому я прошу надати мені час для вибору захисника моїх прав, у з’вязку з чим розгляд справи про адміністративне правопорушення відкласти на іншу дату. Що було виконано Інспектором ІДПС В ДАІ м.Біла Церква Степанцьем Петром Леонідовичем.
При винесенни постанови серія АІ1 №115584 від 17.06.2011р. Мої зауваження небули прийняті до уваги.Було тільки передивлено незаконно добутий видеоматеріал з власної видеокамери ІДПС В ДАІ м.Біла Церква Степанцьем Петром Леонідовичем. На якій видно тільки ту сторону перехрестя на якій видно світлофора і зовсім не видно ту сторону з якої я рухався .З огляду на викладене вважаю, що дії працівника міліції були незаконними.
До того ж, слід вказати, що відповідно до ст.71 ч.2 КАС України, обов’язок доведення правомірності своїх дій в даному випадку покладено на сторону відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.
Враховуючи вищевикладене, відповідно до статей 279, 280. 288, 289, 292 Кодексу про адміністративні правопорушення України і п. 8.10 п. 8.11... ПДР
ПРОШУ:
Постанову серія АІ1 №115584 від 17.06.2011р. у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 КУпАП, скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити у зв'язку з відсутністю у моїх діях складу правопорушення, порушенням процедури, передбаченої п. 2.9 , п. 2.12 «Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, затвердженої наказом МВС України 26.02.2009 №77»
Додатки:
1.Копія аміністративного позову (на двох аркушах у двох екземплярах). 2.Клопотання."Про вилучення видео з материалив справи”
3.Копія Постанови серія АІ1 №115584 від 17.06.2011р.2 прим.
4.Копія протоколу серія АІ1 № 264072 04.06.2011 р.2 прим.
5.Копія паспорта.
6. Відео запис.

„___” 20___р. (Підпис)

Последний раз редактировалось ingbud1 20 июн 2011, 18:15, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2011, 17:48 
Борец

Цитата:
мені прийшлось проїхати стоп линию (межі перехрестя) щоб побачити свитлофор, який обріс деревом і його зовсім невидно,

ти ж кажеш, що в"їхав на перехрестя на зелений, що на відеозаписі не видно який колір світлофору. То так і пиши, що в"їхав на перехрестя на дозволений (зелений) сигнал світлофору, повертаючи направо зупинився, щоб пропустити пішоходів, та завершив маневр вже на жовтий (або червоний) сигнал світлофору. Відповідно до п. 16.8. ПДР "Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух, повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді." Таким чином, виконав всі вимоги п. 16.8 ПДР.
Про стоп-лінію взагалі можна не згадувати, бо її там нема.
Цитата:
Що було викокнкно Інспектором ІДПС В ДАІ м.Біла Церква Степанцьем Петром Леонідовичем.
виправ помилку
Складено протокол на дорозі та винесено постанову в ДАІ одним і тим інспектором Степанцем П.Л.?

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2011, 18:02 
Постоялец

_Skamar_ писал(а):
Цитата:
мені прийшлось проїхати стоп линию (межі перехрестя) щоб побачити свитлофор, який обріс деревом і його зовсім невидно,

ти ж кажеш, що в"їхав на перехрестя на зелений, що на відеозаписі не видно який колір світлофору. То так і пиши, що в"їхав на перехрестя на дозволений (зелений) сигнал світлофору, повертаючи направо зупинився, щоб пропустити пішоходів, та завершив маневр вже на жовтий (або червоний) сигнал світлофору. Відповідно до п. 16.8. ПДР "Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух, повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді." Таким чином, виконав всі вимоги п. 16.8 ПДР.
Про стоп-лінію взагалі можна не згадувати, бо її там нема.
Цитата:
Що було викокнкно Інспектором ІДПС В ДАІ м.Біла Церква Степанцьем Петром Леонідовичем.
виправ помилку
Складено протокол на дорозі та винесено постанову в ДАІ одним і тим інспектором Степанцем П.Л.?

постанову в ДАІ виносив він же

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2011, 19:40 
Постоялец

да яка різніця на який виїхав його всеодно невидно, головне кормушку даішну зламать

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2011, 20:24 
Борец

ingbud1
ти спочатку оскарж постанову, внось правки що я сказав і відправляй, а потім, якщо схочеш - можеш писати інфозапити, заяви, щоб приводили перехрестя в належний вигляд

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 80 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа