Текущее время: 24 фев 2025, 17:02

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 10:43 
Прохожий

VadoZ писал(а):
1. запит не может быть "з проханням роз"яснити законність" - это уже не запрос, а обращение граждан.

ОК, хай буде звернення громадян.
VadoZ писал(а):
2. ДВС еще те беспредельщики, которые могут запросто писать в ответах непонятно что и непонятно зачем. Пришлют воду, что дальше? Пойдете в суд?
3. А что, собственно, вы хотите от них получить?

Я розумію, що навряд чи вони дадуть якусь чітку відповідь. Але за...бу їх теж листами, щоб не розслаблялися. Напишу звернення вище по їхній ієрархії - не думаю, що їм це дуже сподобається. А в кінці, якщо програю і апеляцію, то заплачу просто суму штрафу, не подвоєну, і хай йдуть в сраку. Хай тоді вони на мене в суд подають, і пояснюють законність стягнення подвійного штрафу. Я буду відписуватися на всі їх вимоги, що то незаконно. Що штраф заплатив - і йдіть в...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 11:26 
Борец

Grey писал(а):
VadoZ писал(а):
Але за...бу їх теж листами, щоб не розслаблялися.
Боюся результату не буде - відповіді не нададуть.
При зверненні в суд або прокуратуру потім покажуть заднім числом вихідний номер і фсе :(

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 14:20 
Прохожий

Порадьте ще, чи платити зараз штраф, і продовжувати оскаржувати провадження, чи поки не платити, поки продовжується оскарження?

Чи можуть бути якісь негативні наслідки, якщо я не заплачу штраф до завершення оскарження постанови про провадження?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 15:46 
Борец

Grey писал(а):
Чи можуть бути якісь негативні наслідки, якщо я не заплачу штраф до завершення оскарження постанови про провадження?
Подвійна сума, накладення арешту на майно і оголошення заборони на його відчуження.
Ще як варіант - заборона на виїзд за кордон. Але це за рішенням суду і коли сума боргу дуже велика.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 16:02 
Прохожий

aphalin писал(а):
Подвійна сума, накладення арешту на майно і оголошення заборони на його відчуження.

А, вони й так це вже зробили. Тоді поки хай йдуть в ср...ку!
aphalin писал(а):
Ще як варіант - заборона на виїзд за кордон. Але це за рішенням суду і коли сума боргу дуже велика.

Сума маленька. :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 14:54 
Прохожий

Вітаю!

Сьогодні отримав рішення суду. Виявляється, що його можна було почитати раніше в реєстрі судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/Review/25137354.

Чомусь не вдається завантажити позов і заяву про збільшення позовних вимог... Спробую пізніше добавити.

Хто розбирається в юридичних справах, перегляньте рішення і порадьте, як краще написати апеляційну скаргу. Ну і порядок дій (зразок, куди нести і т.п.).

Дякую!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 14:56 
Борец

Grey писал(а):
Ну і порядок дій (зразок, куди нести і т.п.).

Дякую!
Вам там порядок спеціально розписаний :)
Цитата:
Апеляційна скарга на постанову суду подається протягом десяти днів з дня її проголошення до Львівського апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського апеляційного адміністративного суду.
Постанова досить погано написана, не під апеляцію, з оскарженням думаю проблем не буде. Апеляцію якось складемо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:05 
Прохожий

aphalin писал(а):
Вам там порядок спеціально розписаний :)

Та то я читав. Форма (зразок) потрібна: кому-відкого-накого... що прошу...
І термін 10 днів відраховується від сьогодняшньої дати? Чи часом не прогавив термін оскарження?..

Ну і по-суті потрібні поради, як аргументувати.
Адже виконавець явно порушив статтю 27 "Початок примусового виконання", ну і т.п. А також статтю 25, затягнувши більше ніж на 2 тижні з початком відкриття виконавчого провадження (про що я дізнався сьогодні лише, прочитавши про це в постанові судді).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:08 
Борец

Grey писал(а):
aphalin писал(а):
І термін 10 днів відраховується від сьогодняшньої дати? Чи часом не прогавив термін оскарження?..
Від сьогоднішньої дати.
Ще треба позовну заяву, що там писалось.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:11 
Прохожий

aphalin писал(а):
Ще треба позовну заяву, що там писалось.

Я спробую її добавити, але поки не вдається. Якась помилка, чи-то сервер перевантажений, чи-то прав у мене ще нема відповідних (як у новачка).

Можу в ЛС спробувати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:13 
Борец

aphalin писал(а):
ТС судиться з ДВС, а не з ДАІ.

А Вы постанову ДВС по штрафах ГАИ в глаза видели? Не заметили что там налаживается административный штраф равный штрафу по постанове ГАИ?
На организацию (руководителя) где я работаю, открыто более 20 производств (за неисполнение судебных решений - он не виновен, а попросту отдувается за государство. Требования: выполнить решение и уплатить штраф = суме взыскания) более года назад. Так вот все эти постановы обжалованы в суде и по них идет, на данный момент) Касационное судопроизводство. Все они приостановлены согласно указанному пункту 5.

Последний раз редактировалось Sans 18 июл 2012, 15:17, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:14 
Прохожий

Sans писал(а):
А Вы постанову ДВС по штрафах ГАИ в глаза видели? Не заметили что там налаживается административный штраф равный штрафу по постанове ГАИ?

В постанові ДАІ 425грн., постанова ДВС на 850 грн.

А взагалі я щось не дуже зрозумів Ваше друге речення. ДВС штрафу не накладала, вона хоче НЕЗАКОННО стягнути подвійний штраф ДАІ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:19 
Борец

Grey писал(а):
А взагалі я щось не дуже зрозумів Ваше друге речення. ДВС штрафу не накладала, вона хоче НЕЗАКОННО стягнути подвійний штраф ДАІ.

425 грн - штраф за нарушение от ДАИ, а еще 425 грн - это штраф за неуплату штрафа. И еще там должна быть сумма, а может и несколько, для исполнителя (исполнительный сбор, ...)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:22 
Прохожий

Sans писал(а):
425 грн - штраф за нарушение от ДАИ, а еще 425 грн - это штраф за неуплату штрафа. И еще там должна быть сумма, а может и несколько, для исполнителя (исполнительный сбор, ...)

Виконавчий збір є окремою постановою. А виконавче провадження відразу відкрито на подвійний штраф.
Штрафу за невиконання нема.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июл 2012, 15:32 
Прохожий

Позов:
http://i.piccy.info/i7/24f5ec13b9c35bdc ... Page_1.jpg
http://i.piccy.info/i7/5ce79b5d68a0129b ... Page_2.jpg

Заява про збільшення позовних вимог:
http://i.piccy.info/i7/ccc69e675bbdc286 ... _forum.jpg

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 46 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа