Текущее время: 27 ноя 2024, 09:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 май 2010, 19:21 
Прохожий

Постанову в ГАИ (вернее, копию) выдали на руки, наконец-то. При этом всплыло 2 штрафа за седьмой и восьмой год. За парковку. :D

Был в суде, судья по исправленому иску еще решения отклонить или принять не давал, но помощник судьи сказал, что на деле на стикере написано "До розгляду".
Буду ждать повестку теперь))

Мои "ответчики" были нормально восприняты судьей. Единственное, что запомнил точно, копий заяв должно быть по количеству ответчиков.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 май 2010, 20:37 
Постоялец

Остап писал(а):
олег алексеевич!
перепрошую, я не зрозумів.

...і ще...
На суми матеріального і морального збитку, вказані у цьому позові треба митом оплатити, чи я звільнений від цього, ст..288 КпАП України.?

якщо суддя вказав що незрозуміло який правовий статус відповідача-то потрібно вказати що виносить постанову ідпс,згідно ст.222 КУпАП,оскаржуємо постанову посадової особи,згідно ст.288 КУпАП,а потім наводимо норми з КАСУ,що відповідач,суб'єкт владних повноважень=ідпс,і згідно ст.18 п.1-предметом адміністративної справи є переданий на вирішення адміністративного суду публічно-правовий спір, у якому хоча б однією зі сторін є орган виконавчої влади, орган місцевого самоврядування, їхня посадова чи службова особа або інший суб'єкт, який здійснює владні управлінські функції на основі законодавства, в тому числі на виконання делегованих повноважень;
Щодо мита-Розділ VII
ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ
3) розмір судового збору щодо майнових вимог про стягнення грошових коштів становить один відсоток від розміру таких вимог, але не більше 1700 гривень.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2010, 21:53 
Постоялец

олег алексеевич !!!
Будь ласка перевірте... я не можу ризикувати...

Відповідачі:
1.старший лейтенант міліції Коркач Руслан Володимирович, інспектор ВАП ВДАІ з обслуговування адміністративної території М.Кривого Рогу та АТІ підпорядкованого УДАІ ГУ МВС УКРАЇНИ в Дніпропетровській області вул..Волгоградська,11, м.Кривий Ріг, 50069.
Т.26-14-09, 74-32-83.
(це вся відома мені інформація)
2.Управління Державної Автомобільної Інспекції Управління Міністерства Внутрішніх Справ України в Дніпропетровській області, 46900, м. Дніпропетровськ, в. Ширшова, 9.
т.056-774-51-92
(інші відомості невідомі)

ПОЗОВНА ЗАЯВА
(у справі за адміністративним позовом)
(виправлена, згідно до ухвали Центрально-Міського районного суду
від 29.04.2010р, справа 2-а-558/2010р.)
Звільнено від сплати судового збору відповідно до ст..288 КпАП України.
Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст..288 ч.3 КпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

23.02.2010р інспектором ВАП ВДАІ з обслуговування адміністративної території М.Кривого Рогу та АТІ підпорядкованого УДАІ ГУ МВС УКРАЇНИ в Дніпропктровській області старшим лейтенантом міліції Коркач Русланом Володимировичем, згідно до ст..222КУпАП, «заочно» винесено щодо мене постанову №627657 у справі про адміністративне правопорушення. На підставі ст..14-1 і ст..258 КУпАП на мене накладено штраф у розмірі 255грн за зупинку мого авто Шевроле д/н АЕ2098ЕС по в. Нікопольське шосе під знаком 3.34 ПДР «зупинка заборонена».
Зазначена постанова вручена мені на мій запит від 19.04.2010 тільки 26.04.2010р.
Тобто, із постановою №627657 я ознайомився 26.04.2010р і згідно до ст..288КУпАП хочу оскаржити цю постанову. Відповідач є суб’єкт владних повноважень згідно до ст..18 п.1 "предметом адміністративної справи є переданий на вирішення адміністративного суду публічно-правовий спір, у якому хоча б однією зі сторін є орган виконавчої влади, орган місцевого самоврядування, їхня посадова чи службова особа або інший суб'єкт, який здійснює владні управлінські функції на основі законодавства, в тому числі на виконання делегованих повноважень;"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2010, 06:38 
Постоялец

Остап
погано.((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2010, 10:07 
Постоялец

...я так і думав...
А чи можна підправити?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа