nikk_slavuta писал(а):
Хочу на следующем заседании суда Подробно рассказать о том как выполнял маневр и включить туда то, что ГАИ стояло на пешеходном переходе, что меня оформляли на проезжей части не обеспечив безопасность (дверь открывалась куда я заходил на односторонку со спины, в машине были тонированы до неприличия стекла я не видел, что было сздаи при выходе из машины), также про то что на переходе есть магазин и дверь которая открывается на переход. В общем это мне надо если они притащат видео, а судья не даст отвода ему.
Как правильно назвать такой документ и как он пишется, или это в устной форме заявляется на суде?
Ст. 49 КАС
3. Особи, які беруть участь у справі, мають право:
1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів;
2) знайомитися з матеріалами справи;
3)
заявляти клопотання і відводи;
4)
давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення;
5) подавати докази, брати участь у дослідженні доказів;
6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам;
7)
подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб;
8) знайомитися з технічним записом та журналом судового засідання і подавати письмові зауваження до них;
9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень;
10) оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів;
11) користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом.