Начальнику ОДАЇ Харьковского р-на Харьковской обл. Лацько Станіславу Олександровичу 32447 м.Мерефа вул.Дніпропетрівська, 251 від Бендера Остапа Ибрагимовича мешкаючого за адресою: м.Черноморск Паспорт серії ЁЁ 666 видан Шурой Балагановым
інформаційний запит. Я, Бендер Остапа Ибрагимовича в найближчий час маю намір пройти державний технічний огляд автомобіля. Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, котрих вона стосуєтся. На підставі цього, а також керуючись ст.23, 32, 33 Закону України «Про інформаці», п.3,п.4 ст.8, п.6 ст. 16, п.1 ст.19 Закону України «Про захист персональних даних». Прошу: 1.В передбачений Законом термін, письмово, повідомити мене чи є в наявності в електронній базі органів ДАЇ записів про непогашенні, або несплаченні мною штрафи за порушення правил дорожнього руху, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду. 2. В разі заборгованності по штрафам, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду, прошу надати інформацію про дату іх виникнення, джерело цих відомостей, строк іх дії, а також, копії документів, що це підтверджують (протоколи, постанови, тощо).
Дата:11/01/2011 С ненавистью к вам: Бендер О.И.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
|