Текущее время: 26 фев 2025, 09:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 81 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 15:56 
Новобранец

в итоге, что я должен сделать?
1 узнать когда суд
2 правильно сатавить жалобу или как это называется, в суд прокуратуру и овр ( надеюсь вы мне поможите)

обьясните как правильно себя вести на суде, что говорить что показывать, кого взять с собой

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 16:00 
Борец

1 так
2 до суду подати клопотання,з всіма порушеннями гайців.
ще одне-що то за каракулі в самому низу протоколу?
Додаток 1
до Інструкції про виявлення
у водіїв транспортних
засобів ознак алкогольного,
наркотичного чи іншого
сп'яніння або перебування
під впливом лікарських
препаратів, що знижують
увагу та швидкість реакції

НАПРАВЛЕННЯ
на огляд водія транспортного засобу з метою виявлення стану алкогольного,
наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських
препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції,

___ ___________ 20__ року ___ год. ___ хв.

Прізвище, ім'я та по батькові водія транспортного засобу,
який направляється на огляд ______________________________________

Дата народження __________________ Місце проживання _____________

Особу встановлено

У результаті огляду, проведеного уповноваженою особою
Державтоінспекції МВС, виявлені ознаки сп'яніння:

Огляд проводився за допомогою ___________________________________

Результати огляду _______________________________________________
(реакція: позитивна чи негативна,
кількісний показник)

Серія ___ № _____________ протоколу про адміністративне
правопорушення, складеного уповноваженою особою Державтоінспекції
МВС.

Особу на огляд у заклад охорони здоров'я доставив _______________

таке направлення гайці тобі мали видати,для проходження огляду в мед заклад.

Последний раз редактировалось пішохід 04 янв 2011, 17:26, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 16:16 
Новобранец

пішохід писал(а):
1 так
2 до суду подати клопотання,з всіма порушеннями гайців.
ще одне-що то за каракулі в самому низу протоколу?

в каком протоколе, про штраф плошадку или гаишном протоколе?

прошу кинуть ссылку на бланк клопотаня, как его напишу выложу здесь что бы вы могли его отредактировать

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 16:28 
Борец

в протоколі гайців по 130-там де немає твоїх поясненнь.
клопотання вже давали ссилку.-пояснення- http://roadcontrol.org.ua/node/575

Последний раз редактировалось пішохід 04 янв 2011, 17:29, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 16:41 
Новобранец

пішохід писал(а):
в протоколі гайців по 130
клопотання вже давали ссилку.

то от какогото документа вобще что то непонятное

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 19:01 
Борец

До прокуратури міста Херсона….
……………………………………..
Від ………………..Є.М.

Заява про злочин

Ця заява подана в порядку ст 95 КПК України ,яка надає право громадянину
повідомити органи прокуратури про вчинений злочину

Суть справи-
25.12.2010 року о …год на своєму транспортному засобі………..я разом із –пишеш з ким їхав і де проживають ,виїхав з…..в напрямку до свого місця проживання.
Приблизно о …год 25.12.10 року я рухався ….і був безпідставно зупинений….працівником ДАЇ.Я виконав вимогу інспектора та зупинив свій транспортний засіб.Після цього до мене підійшов працівник ДАЇ,та висловив вимогу передати для перевірки документи,не повідомивши мені причину зупинки,та суть скоєного правопорушення.Керуючись Законом України про міліцію,я висловив прохання до інспектора ДАЇ,предявити своє службове посвідчення.Інспектор виконав моє прохання та предявив посвідчення ………..на імя………..Після цього інспектор сказав,щоб я на нього дихнув,така поведінка інспектора була для мене дивною,адже при підозрі на стан спяніння згідно ст 266 Куап огляд водія проводиться з використанням спеціальних технічних засобів працівником міліції у присутності двох свідків.Коли я озвучив дану статтю Куап,працівник ДАЇ……..взявши до рук аркуш формату А4,зробив з нього імпровізовану так би мовити трубку і наполегливо вказував,щоб я дихнув у цю трубку.Таке ставлення до мене, як до громадянина України було принизливим,тому я ще раз наполегливо попросив,щоб інспектор провів мій огляд на стан спяніння,за допомогою спеціального технічного засобу,але все було марним,Інспектор….покликав свого напарника……і почав йому говорити,що я пяний .Після цього на мене чинився моральний тиск з боку працівників ДАЇ,вони обзивали мене,погрожували викликати наряд Беркуту,казали що мені потрібно перевірити свою голову у лікаря,що можуть підтвердити свідки…………
Я неодноразово наголошував інспекторам,що згідний пройти огляд на стан спяніння після застосування спеціального технічного засобу,запису результатів огляду в протоколі про адміністративне правопорушення.На це я отримав відмову,і інспектори наполягали,що потрібно пройти огляд у медичному закладі,без проведення огляду на місці зупинки,звичайо що в такій обстановці я був згідний на це,але попередньо став просити,щоб вони виписали мені направлення на огляд до медичного закладу,згідно Наказу 400.666 від 09.09.2009 року МВС-МОЗ-надалі-інструкція.
Але інспектори ДАЇ……..в подальшому відмовлялися виписувати мені направлення .
Після цього інспектори ДАЇ,зупинили двох таксистів,як свідків,я їм пояснив.що від огляду не відмовляюся,а прошу провести огляд як того вимагає інструкція,але працівники ДАЇ,зразу запросили цих людей до свого автомобіля,і приблизно через 5 хвилин вони поїхали.До мене знову підійшов …….і сказав,щоб я вийшов з автомобілю,я не підозрюючи нічого спокійно вийшов з автомобілю,цей міліціонер почав на мене кричати,щоб я віддав йому ключі від замка запалювання свого автомобілю,я питав на якій підставі.Мої знайомі які були на той момент в моєму автомобілі,зі страхом застосування до них сили також на вимогу праціника ДАЇ….вийшли з автомобілю.
Працівник ДАЇ….застосував до мене фізичну силу,а саме заламав мені руки ,та нишпорив мені по кишенях,здійснивши тим самим обшук,без протоколу затримання,без понятих,як вимагає ст 263,264,265 КУАП.
Далі його напарник …провів мене в шоковому стані до їхнього авто,а працвник ДАЇ сів за кермо належного мені автомобілю,і здійснив керування ним,аж до арештмайданчику по вул…,при цьому мої знайомі….були залишені на місці попередньої зупиники по вул…о 3 годині ночі посеред міста і не мали змоги добратися додому.Після приїзду на арештмайданчик ,мені надалі погрожував застосуванням сили прапорщик Жосан Павло Михайлович, я був збентежений,просив пояснити мені що все це означає,але дані працівники ДАЇ,цинічно залишили мене поза містом,в 3.40 годин ночі так і не пояснивши мені нічого.Опанувавши себе,я викликав таксі та зразу ж поїхав проходити огляд самостійно,пройшовши огляд отримав на руки висновок,в якому ознак спяніння у мене не було виявлено.
………року в ДАЇ….я забрав копію протоколу ,увага-через 2 дні,якого я навіть не бачив на місці,де мене зупиняли працівники ДАЇ,і вже тоді дізнався,що я від огляду відмовлявся,і є підписи 2 свідків,що не відповідає дійсності,і що можуть підтвердити,свідки….Очевидно що працівники ДАЇ…………..не знають ст 254 Куап,яка стверджує,що протокол про адміністративне правопорушення,у разі його оформлення складається у 2 екземплярах ,один з яких під розписку вручається особі,яка притягується до адміністративної відповідальності.
Відповідно до ст 12 Закону України Про міліцію Застосуванню сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї
повинно передувати попередження про намір їх використання, якщо
дозволяють обставини. Без попередження фізична сила, спеціальні
засоби і зброя можуть застосовуватися, якщо виникла безпосередня
загроза життю або здоров'ю громадян чи працівників міліції.
Перевищення повноважень по застосуванню сили, в тому числі
спеціальних засобів і зброї, тягне за собою відповідальність,
встановлену законом.
Згідно ст 13 Закону України Про міліцію Працівники міліції мають право застосовувати заходи фізичного
впливу, в тому числі прийоми рукопашного бою, для припинення
правопорушень, подолання протидії законним вимогам міліції, яка
здійснюється із застосуванням сили щодо працівників міліції або
інших осіб, якщо інші способи були застосовані та не забезпечили
виконання покладених на міліцію обов'язків.
В даному випадку не було жодної підставидля застосування працівником міліції фізичної сили по відношенню до мене.Крім того ,в мою адресу висловлювалися безпідставні звинувачення .Звинувачуючи мене у керуванні транспортним засобом в стані алкогольного спяніння інспектори ДАЇ відмовилися проводити відповідно до встановленого порядку огляд на стан впяніння,хоча я наполягав на проведенні такого огляду.
Вважаю,що в таких діях працівників ДАЇ містяться ознаки складу злочину за ст 365,367,КК України.
Прошу
Порушити кримінальну справу та надати копію прийнятої постанови.
………… ……………підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 20:33 
Постоялец

Хрень какая-то!!!!!!!!!!! Чего-то ты не договариваешь?

Просто факт нарушения инспектором ДПС Закона есть однозначно! .. т.е. его действия не соответствуют букве Закона. Но есть опять таки но, Эти советы пишут Киевляне как мне кажется, Херсон город маленький. Для понимания - начальник ДАИ, прокурор, судья и мэр все праздники отмечают вместе. Поэтому как мне кажется если такая "борзота" инспектора обусловленная именно этим фактом, писать необходимо в генеральную прокуратуру с копией в херсонскую, иначе не прокатит

расшифровка "борзота" - или за рулем был пьяный ваш товарищ - свидетель который предъявил ваше в/у, а может я ошибаюсь, но авто М.М. принадлежит, а Вы Е.М. кроме того Комсомольский это МРЭО, где довереность? А может еще Ваши товарищи заехали за Вами и вы поехали с ними в медучереждение, если Все это я выдумал (ну бред согласитесь!), то в суде надо быть готовым к таким обвинениям. Судья поверит

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 21:06 
Новобранец

petr писал(а):

Просто факт нарушения инспектором ДПС Закона есть однозначно! .. т.е. его действия не соответствуют букве Закона. Но есть опять таки но, Эти советы пишут Киевляне как мне кажется, Херсон город маленький. Для понимания - начальник ДАИ, прокурор, судья и мэр все праздники отмечают вместе. Поэтому как мне кажется если такая "борзота" инспектора обусловленная именно этим фактом, писать необходимо в генеральную прокуратуру с копией в херсонскую, иначе не прокатит

расшифровка "борзота" - или за рулем был пьяный ваш товарищ - свидетель который предъявил ваше в/у, а может я ошибаюсь, но авто М.М. принадлежит, а Вы Е.М. кроме того Комсомольский это МРЭО, где довереность? А может еще Ваши товарищи заехали за Вами и вы поехали с ними в медучереждение, если Все это я выдумал (ну бред согласитесь!), то в суде надо быть готовым к таким обвинениям. Судья поверит

какой бред, что в 2 часа ночи всех высаживают и мою машину забирают, вернее отца. Или то что он мне перед штраф плашадкой орет что довые*вался дрыщь, что *бало тебе проломить шас и так провоцирует, задивает плечем проходя, что бред? Машина отца я езжу по доверенности, за рулем был я друг был рядом сзади девушка. подвыпивший был только друг, но у него даже прав нет. То что, его высадили а меня посадили в машинуи в 3 часа ночи бросили за городом, а его там где нас остановили в 10 км от его дома, это бред может ? может мне не надо было ехать в наркодинспансер и не проходить обследование ? не сдавать мочу и слюну? Очень хочется добится справедливости до каких пор КАКОЙ ТО ТАМ прапорщик милиции Жосан П.М. будет делать что захочет, а когда я ему сказал ты шас так говоришь и ругаешься , а как ты потом будешь в кабинете начальника так же говорить, он сказал Я буду говорить что мне надо и ты этого не докажешь!!! ВОТ ЭТО БРЕД!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 21:14 
Борец

Жека ти в л.с повідомлення оримував?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 21:21 
Постоялец

Жека Херсон писал(а):
petr писал(а):

........ Судья поверит

............а как ты потом будешь в кабинете начальника так же говорить, он сказал Я буду говорить что мне надо и ты этого не докажешь!!! ВОТ ЭТО БРЕД!!!
Извините, я же не хотел никого обидеть, :( просто как я и говорил писать в херсонские "заведения" смысла нет..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 21:23 
Борец

шапка міняється і засилаєш куда хочеш.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 21:34 
Борец

де квитанція про сплату грошей за арештмайданчик?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 21:35 
Новобранец

пішохід писал(а):
шапка міняється і засилаєш куда хочеш.

спасибо пешеход за помощь, буду добиваться правды. твоя помощь мне не оценима, в прокуратура какую писать ? по раёну или областную или лучше туда и туда в гаи на имя начальника писать ? в обсластное или городское? в суд писать по месту жительства ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 21:42 
Борец

пиши в прокуратури того району де служать гайці,і одночасно-обласну,і генеральну в Київ.В ДАЇ так само,по всіх щаблях аж до Департаменту включно.
В суд вигляді пояснення,де буде розглядатися справа.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2011, 22:00 
Новобранец

Изображение вот где они меня остановили прямо после поворота и светофора, а в протоколе написали савсем другую улицу

1 моя машина
2 машина гаи

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 81 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа