пришел ответ из гаи, как и ожидалось "скарга оставлена без задоволення,
порушень не виявлено"
накатал новую ,опять в прокуратуру
Цитата:
Скарга.
13.08.09 р., мною, на Вашу адресу , рекомендованим листом, який вручений 17.08.09 р., було надіслано заяву про злочин, з боку працівників ДАІ .
27.08.09 р. я отримала відповідь від прокурора Ленінського району, старшого ра-дника юстиції О.Ф. Чередника, про направлення запиту № ХХХХХХХХХХ від 21.08.09 на адресу Начальника УДАЇ ГУМВС України для проведення перевірки доводів , викла-дених у заяві.
03.10.09 р. я отримала листа від Заступника начальника Управління ХХХХХХХХХХХ, в якому повідомлено ,що : «… дії співробітників БДПС ВДАІ … в частині притягнення Вас ,до адміністративної відповідальності визнані правомірними.»
В черговий раз керівництво Управління Державтоінспекції ГУМВС України в Дніпропетровській області не помічає порушення застосування ст..14-1 КУпАП , а саме : ПРИТЯГАТИ ВЛАСНИКА АВТОМОБІЛЯ (я не водій, навіть посвідчення немає, працівників ДАЇ я про це повідомляла) до адміністративної відповідальності МОЖНА ЛИШЕ у випадку фіксації правопорушення ПРАЦЮЮЧИМИ В АВТОМАТИЧНОМУ РЕЖИМІ спеціальними технічними засобами, що мають функції фото - і кінозйомки, відеозапису чи засобами фото - І кінозйомки, відеозапису. На цей факт звертали и Ви у своєму листі від 21.08.09 р. № ХХХХХХХХХХХ і припис Генеральної прокуратури України, яким вимагає припинити існуючу практику роботи працівників ДАІ. Прилад «ВІЗИРЬ» не є автоматичним. Але працівники ДАІ не бажають виконувати вимоги КУпАП.
Також черговий раз залишилось не помітним порушення пч.5 ст. 10 Закону України "Про Міліцію" , через яке працівники ДАІ стали пасивними наглядачами та не викону-ють свої першоступеневі і найважливіші завдання та обов’язки, не припиняють право-порушення. В даному випадку особа, що начебто вчинила правопорушення на авто, яким я володію, виявлена не була, правопорушення припинено не було. Мабуть скоро на вулицях міста міліція тільки буде фотографувати порушиників та надсилати потім фотографії громадянам-порушникам з проханням оплатити свої порушення ,якщо буде дотримуватися такого стилю праці.
Зі статтею 383 Кримінального кодексу України ознайомленаознайомлен. На підставі викладеного, керуючись ст.94, 95, 97 КПК України,
ПРОШУ:
1. Провести розслідування та за зазначеними фактами порушити кримінальну справу за ознаками злочину, згідно зі ст. 367 Кримінального Кодексу України;
2. Скасувати постанову АЕ 150524 по справі про адміністративне правопорушення від 19.04.2009, як таку що складена з порушенням діючого законодавства ;
3. В передбачений законом строк письмово повідомити мене про результати розгляду даної заяви.
Может еще что добавить, хотя я уже запарился. Твердолобые мля. Уже и суд скоро вообщето. Мля ,если выиграю ,буду на моральный ущерб подавать.