Текущее время: 25 фев 2025, 02:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Переможу
Голосование закончилось 29 июн 2012, 14:59
Так 17%  17%  [ 6 ]
Так 17%  17%  [ 6 ]
Та ні 33%  33%  [ 12 ]
Та ні 33%  33%  [ 12 ]
Всего голосов : 36
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 01 апр 2012, 00:35 
Борец

Sharp писал(а):
Не підкажите наскільки в нас діє презумпція невинності? Взагалі вони б мали довести, що це не правда, щоб мене засудити, наскільки було б правильно.
Какая презумпция? Вы отказались проходить освидетельствование, что из вас силой выдавливать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 апр 2012, 10:11 
Постоялец

Яка призумція про неї тільки в книжках пишуть, викличуть тебе в суд в тебе нічого на руках нема а вних 2 сфальсифіковані документи протокол і висновок і впаяє тобі суддя 2 роки бозбавлення. Їдь в даі пиши заяву шоб дали копію протоколу, і в диспансер за копією висновку її по закону тобі мали на місці видати. Потім будеш бачити шо вони там понаписували і зможеш оскаржувати. Подивишся яких свідків вони там вписали попросиш суд запросити тих свідків є варіант шо нігто не прийде і судя відмінить протокол. А поіншому ти нічого не зробиш хіба час загубиш.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 17:27 
Новобранец

slavikp писал(а):
Яка призумція про неї тільки в книжках пишуть, викличуть тебе в суд в тебе нічого на руках нема а вних 2 сфальсифіковані документи протокол і висновок і впаяє тобі суддя 2 роки бозбавлення. Їдь в даі пиши заяву шоб дали копію протоколу, і в диспансер за копією висновку її по закону тобі мали на місці видати. Потім будеш бачити шо вони там понаписували і зможеш оскаржувати. Подивишся яких свідків вони там вписали попросиш суд запросити тих свідків є варіант шо нігто не прийде і судя відмінить протокол. А поіншому ти нічого не зробиш хіба час загубиш.

Окей, певне спробую завтра взяти.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 17:58 
Постоялец

Sharp писал(а):
slavikp писал(а):

Окей, певне спробую завтра взяти.

єдиний варіант шоб шось довести то їхні помилки при складанні протоколу, направлення, та свідки які це засвідчили. Будеш мати доки на руках закинь на форум доречі не затягуй бо можуть передати матеряли в суд потім прийдеться туда їхати писати клопотання просити надати копії

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 18:27 
Новобранец

artobstrel писал(а):
Какая презумпция? Вы отказались проходить освидетельствование, что из вас силой выдавливать?

Давай розглянемо 2 варанти: Якщо б я дійсно відмовлявся vs. Я дійсно не відмовлявся. В тому й полягає презумпція, що для початку припускається друге. Перше можна хібащо доводити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 18:30 
Новобранец

Ми не в совдепії живемо, щоби по-дефолту діяла презумпція вини. Мол дядя сказав, що ти винний - доводь, що він бреше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 18:30 
Постоялец

Sharp писал(а):
artobstrel писал(а):

Давай розглянемо 2 варанти: Якщо б я дійсно відмовлявся vs. Я дійсно не відмовлявся. В тому й полягає презумпція, що для початку припускається друге. Перше можна хібащо доводити.

це теорія а практика зовсім інша

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 18:32 
Борец

Можна много рассуждать,жонглируя словами.
Но есть практика.Отказался-получи пендель.
Сейчас нужно пытаться что-то сделать.Кстати почему не продували Драггер в больничке?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 19:39 
Борец

Sharp
Про призумпцію забудь.

Я в позові вказую реальні факти порушення процедури медичного огляду, Інструкція з проведення огляду каже, що якщо процедура порушена - висновок вважається недійсним, пишу, що водія зупинила і направила на огляд одна особа, а протокол виписала інша особа, яка не була присутня при зупинці і проходженні огляду, тобто особа що склала протокол не бачила чи керував я авто і це задокументовано, а суддя в рішенні пише: встановлено, що гр. керував авто в нетверезому стані, що підтверджує протокол і медичний висновок і апеляційний суд підтверджує - так, є висновок и протокол, тобто ти винний і похеру що процедура огляду проведена з порушеннями і неіснує процедури скасування висновку і похеру, що особі, яка склала протокол достеменно невідомо чи ти дійсно керував авто.
Так що будь готовий, що в суді ти змагатимешся не з ДАІ, а з ДАІ і судом і ти маєш доказати їм, що ти не винний.

Тепер по справі. Відмова в проходженні огляду має бути задокументована в присутності двох свідків. Згадуй - в протоколі в графі свідки було щось вписано?
Тобі необхідно терміново отримати копію протоколу, а далі від неї вже танцювати. Якщо там немає свідків - це пів біди. Якщо свідки є - викликати їх в суд. Якщо навіть свідки є, то ДАІшники зазвичай не нагружають себе необхідністю брати в них пояснення. Тобто вони є свідками, а свідками чого невідомо. Треба вимагати щоб вони з"явились в суд і дали свідчення.

ЗІ
Часто по зомбоящику в новинах бувають сюжети, що спіймали ще одного водія-маршрутчика-наркомана. От якось ніколи не вірилось, що через одного маршрутчика - наркомани. Можливо це і є пояснення такої повальної наркоманії серед них:
Цитата:
Там від мене вимагали надзюрити в напівпрозорий перевикористаний одноразовий стаканчик для пиття, замазаний чимось білим по-боках.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 21:52 
Новобранец

Ну свідки то хіба ДАІшники інші. Крім ДАІшників нікого не впускали. Там походу 2 ще заходило було - я якраз думав нахріна. Вони там тіпа зайшли на хвилину і вийшли походу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2012, 22:14 
Новобранец

Часто по зомбоящику в новинах бувають сюжети, що спіймали ще одного водія-маршрутчика-наркомана. От якось ніколи не вірилось, що через одного маршрутчика - наркомани. Можливо це і є пояснення такої повальної наркоманії серед них:
Цитата:
Там від мене вимагали надзюрити в напівпрозорий перевикористаний одноразовий стаканчик для пиття, замазаний чимось білим по-боках.

Так, то якийсь нереал, щоб хтось дійсно затарився наркотою й поїхав маршрутку возити по місту. =/ Новини того сенсаційні, бо малореальні.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 00:30 
Постоялец

прошо ми говоримо нехай людина візьме доки а потім будем бачити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 17:30 
Новобранец

В наркології сьогодні не видали копію, сказали завтра прийти на Лепкого в наркологію забрати й підписатись, що взяв. Ще сказали, що тепер не вимагається, щоб мензурка була стерильна, що достатньо, щоб була чиста.

В ДАІ видали копію, навіть не треба було підписуватись. Цікавий протокол доречі. Легесенько простим олівцем писано, щоб стерти можна було, щоб не залишилося нерівностей на папері від натиску при письмі й видно, що бланк, як і стаканчики, не першої свіжості - вже був писаний й затертий. Ніхто не підкаже, що то таке та копія? Просто переписано те, що є в оригінальному протоколі? Я логічно, що не підписався був в оригіналі під "Підпис особи, яка притягується до адмін. відп.", оскільки мені не дали ознайомитись зі змістом протоколу, внесли дані неправильно - я не "не працюю", я не відмовлявся від проходження, мені походу ніхто не казав, що можна давати якісь пояснення, мені точно ніхто з них не "роз'ясняв права та обов'язки передбачені .." і ніхто не повідомив про те, коли буде розгляд справи. Хоча останнє - то походу ще досі неясно, такщо останнє певне проїхали.

В скані затер імена 2-х пані, яких приписали свідками й які, як не дивно, проживають в наркології, куди я завтра маю їхати за копією висновку. Певне то ті, що медогляд проводили. Не хотів зараз вдаватися в закон про збереження особистої інфи.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 18:59 
Борец

Sharp
це не олівцем. На тебе певно вперше складають протокол :)
Це копія, відбиток від оригіналу.

Мені цікаво. Відповідно до протоколу - ти відмоився від проходження огляду в присутності двох свідків. В той же час, в протоколі вказано, що до нього додається медичний висновок, який видається після проходження огляду. Якась маєчня виходить :)
Далі. Чого тобі не віддали той висновок? Чим мотивували? Добре. Нехай. Завтра забереш.
Висновок виписується на підставі Акту медичного огляду, в який заноситься первинна інформація - різні тести, покази пульсу, тиску, тощо.
Коли отримаєш висновок, скажи щоб надали ще й Акт, якщо відмовлять - зареєструй в приймальні такий інформаційний запит

Цитата:
Луганський обласний наркологічний диспансер
вул.Сосюры, 2, м.Луганськ, 91007,

гр. ХХХХХХХХХХХ Х.Х.
м. ХХХХХХ, вул. ХХХХХХ, б.ХХ, кв. ХХ

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Відповідно до ст. 5 ЗУ „Про інформацію”, кожен має право на інформацію, що передбачає можливіть вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів. Відповідно до ч.2 ст. 11 ЗУ „Про інформацію”, кожному забезпечується вільний доступ до інформації, яка стосується його особисто, крім випадків, передбачених законом.

Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичним особам та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також оганів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту. Відповідно до ст. 212-3 КУпАП, неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб в сумі 425-850 грн.

22.09.2011 р., близько 23-00 мене було доставлено працівниками МВС до луганського обласного наркологічного диспансеру з метою проведення медичного огляду на стан алкогольного сп”яніння. Лікарем Андрійчук Т.В. був проведений медичний огляд, за результатами якого складений АКТ та Висновок щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп”яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції № 5740 від 22.09.2011 р.

Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово надати вичерпну відповідь на такі питання:

1. Надати копію Акту медичного огляду, на підставі якого складено Висновок медичного огляду № 5740 від 29.09.2011 р.

29.09.2011 р. Підпис ПІБ

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 апр 2012, 19:19 
Борец

Sharp писал(а):
Ще сказали, що тепер не вимагається, щоб мензурка була стерильна, що достатньо, щоб була чиста.
В тебе в лексиконі присутнє слово-паразит "сказали" замість дали офіційну відповідь і т.д.
По-перше роздрукуй і вози із собою ось це.
По-друге вони мають провести огляд на місці із застосуванням алкотестера (огляд на алкогольне сп*яніння) або виписати направлення на огляд в медичний заклад (наркотичне сп*яніння).
Оскільки направлення і алкотестера я так розумію не було, то ти просто не міг відмовитися від "встановленої процедури огляду".
Це все треба грамотно описувати і подавати пояснення в суд при розгляді справи і щоб у випадку, якщо суддя у першій інстанції сволоч, то були матеріали для апеляції.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа