ixus писал(а):
Відповідач:
Відділення ДАІ для обслуговування адміністративної території
м. Євпаторії та АТІ при УДАІ ГУМВС
Країни в АР Крим
Отделение ГАИ не является юрлицом субъекта властных полномочий, здесь надо указывать областное Управление ГАИ
ixus писал(а):
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
Про визнання протиправними та скасування протоколу сер. АК №162370 від 02.03.2010 про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 122 КпАП України, та постанови сер. АК № 164057 від 02.03.2010 у справі про адміністративне порушення.
протокол не признается противозаконным и не отменяется, по КАСУ обжалуются только действия и решения, а протокол - это доказ, убрать из шапки позова
ixus писал(а):
Із зазначеними протоколом та постановою не погоджуюсь, оскільки вони винесені з порушенням норм права, є незаконними, у зв’язку з чим підлягають скасуванню
аналогично предыдущему замечанию
ixus писал(а):
Мені показали фотографію, на якой у звеличеному кадрі було видно що нібито я перевищив допустиму швидкість на 26 км/год. Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, тому що я рухався у загальному потоці попутного транспорту.
можно еще добавить и это:
"До того ж фотографія зроблена «ВІЗІРом» не є безспірним доказом того, що автомобіль який є в кадрі перевищив встановлену швидкість. По перше встановити точне місце фіксації (населений пункт чи траса за містом після знаку 5.46) по цім фотографіях просто неможливо"
и
"До того ж згідно письма (віх. № 114 від 28.04.2009) генерального директора фірми-виготовителя прибору ВІЗІР ЗАО ОЛЬВІЯ, г. Санкт-Петербург по технічнім умовам використання приладу вказується, що "фотография может служить неоспоримым доказательством лишь в том случае, если в кадр попадает вся дорога и на ней просматривается только одно ТС, движущееся в контролируемом направлении""
(и письмо приложить)
Здесьixus писал(а):
По друге, Ст.14-1 КпАП України вимагає, щоб такі постанови виносилися за результатами застосування фіксації порушень ПДР засобами фото- та відеофіксації, які працюють у автоматичному режимі.
здесь это не причем, это контраргумент к "письмам счастья"
ixus писал(а):
По трете, відповідно до ст.11 Закону України «Про міліцію» працівникам міліції дозволяється використовувати технічні засоби для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху, лише ті що передбачені нормативно-правовими актами. Але на даний час в України не існує нормативно-правового акту який би дозволяв використання спеціального технічного засобу «Визир», тому його використання працівниками ДАІ неправомірне.
сюда как раз и вставить про суд
ixus писал(а):
Також мені відомо що, Окружний Адміністративний Суд міста Києва ПОСТАНОВОЮ №2а-4268/09/2670 від 19.02.2010 (копія додається), заборонив МВС Укриїни та Департаменту державної автомобільної інспекції використання радіолокаційного відеозаписувача швидкості «ВІЗИР» з метою виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху.
ixus писал(а):
Ціх даних на прилад "Визир" № 0810744 (якій фігурує у протоколу) ІДПС Малованником Д.С. у протоколу не вказується. Сертифікати інспектором мені не пред'явлені.
сертификаты он и не обязан носить, тем более предъявлять, а вот погрешность прибора д.б. указать, чтобы была достоверность доказательства.
можно просто в позове затребовать от гейцев предоставить в суд сертификаты соответствия, свидетельства о метр. поверке и протоколы очередной поверки
ixus писал(а):
По четверте, інспектором ДПС Євпаторійского ДАІ молодшим сержантом міліції Савіновим Дмитро Сергійовичем було грубо порушено Вказівку Міністра МВС Ю.В.Луценко № 335 от 03.04.2009 (копія додається),
здесь еше распоряжение №466 и лучше не указывать ФИО министра (преемственность все-таки)
ixus писал(а):
Така постанова не відповідає вимогам чинного законодавства, тому на підставі викладеного
нужно перечислить статьи КАСУ и КУпАП, например:
"На підставі викладеного, керуючись статтями 287, 288, 289 КУпАП, та ст. 6, 18, 19, 104, 105, 106 КАСУ"
ixus писал(а):
ПРОШУ:
1. Припинити провадження по Протоколу сер. АК №162370 від 02.03.2010р., як такому, що складений із порушенням законодавства, містить завідомо неправдиві факти і відсутністю в моїх діях складу правопорушення.
2. Скасувати Постанову сер. АК № 164057 від 02.03.2010р., складену на основі вказаного протоколу.
3. Видалити з відповідної бази даних запис про здійснення мною правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП України.
4. Про результати розгляду моєї скарги прошу повідомити мене письмово поштою, за місцем мого проживання.
Додатки:
по 1 и 3 пункту суд это делать не правомочен - убрать
и может лучше как-то так:
1. Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі.
2. Визнати протиправними дії інспектора ДПС БДПС ВДАІ з обслуговування м. Харкова та АТІ ГУМВС України в Харківській обл. старшини міліції Скрипника
3. Скасувати постанову сер. АХ № 026100 від 30.08.2009 за відсутністю у моїх діях складу правопорушення.
4. Стягнути з відповідача судові витрати по справі.
ну и приложений должно быть указано по количеству ответчиков + 1 (суду)