Текущее время: 07 сен 2025, 02:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 141 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 фев 2014, 11:02 
Борец

Алексей1984R2 писал(а):
как сие понять "при наявності фінансування"?

вони в 2013 році мали розробити документації,і закласти в бюджет 2014 року -капітальний ремонт.

тоді пиши запит в міську раду- чи розроблено документацію,і чи закладено до бюджету капітальний ремонт тої вулиці.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 фев 2014, 17:19 
Постоялец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 фев 2014, 17:48 
Постоялец

1. Чи розроблена проектною організацією «Мелітопольпроект» проектна-кошторисна документація на виконання робіт по капітальному ремонту вул. Петровського? До котрої дати ця документація буде розроблена?
2. Скільки коштів передбачено на 2014 рік міським бюджетом м. Мелітополя на капітальний ремонт твердого покриття ділянки дороги від перехрестя вулиць Петровського-Урицького до Еколого-Натуралістичного Центру (вул. Петровського, 17) з обов’язковим виконанням робіт з влаштування системи поверхневого водовідведення?

надеюсь пойдёт)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 фев 2014, 19:23 
Борец

зразок з форуму.автор не я,для роздумів і подальших дій.

Дніпропетровська транспортна Прокуратура
49038 м. Дніпропетровськ, вул. Боброва, 32
телефон: (0562)33-25-59

ФИО

про притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області за невиконання обов’язків по забезпеченню безпеки дорожнього руху на ділянці дороги З-041907, між селищами Запорізька Балка – Грушеве, Томаківського р-ну, Дніпропетровської обл.

ЗАЯВА

Стаття 14 ЗУ «Про дорожній рух»:
Учасниками дорожнього руху є особи, які використовують автомобільні дороги, вулиці, залізничні переїзди або інші місця, призначені для пересування людей та перевезення вантажів за допомогою транспортних засобів.
Учасники дорожнього руху мають право на:
безпечні умови дорожнього рухові, на відшкодування збитків, завданих внаслідок невідповідності стану автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів вимогам безпеки рухові;

Згідно Податкового Кодексу України з 1 січня 2011 року Транспортний збір замінений підвищеним акцизом на паливо.
Ст. 254. Підакцизні товари й ставки податку.
215.3.4. «нафтопродукти, зріджений газ, речовини, що використовуються в якості компонентів моторного палива» установлює ставку для моторних бензинів 198 євро за 1000 кілограм.

За повідомленням Державної служби статистики України тільки в травні 2013 р. АЗС України продали палива на 6,56 млрд грн. 4,141 млрд грн. склав роздрібний товарообіг від продажу бензину моторного.( 283,8 тис. тонн). Тільки в травні в бюджет надійшло 56 192 400 грн. транспортного збору, спрямованого на утримання доріг.

У такий спосіб водії транспортних засобів виконали, передбачені законодавством України свої зобов'язання по забезпеченню безпечних умов дорожнього руху.

Стаття 52-1 ЗУ «Про дорожній рух»:
До повноважень Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху належать:
забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль, у тому числі шляхом проведення перевірок, за додержанням підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності законів, правил і нормативів у цій сфері…

Згідно листа УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області №14/44 з від 25.06.2013 УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області в 2013 р. тричі направлялися вимоги по усуненню дефектів дорожнього покриття на ділянці дороги С-041907, між селищами Запорізька Балка – Грушеве, Томаківського р-ну, Дніпропетровської обл. власнику даного ділянки дороги - начальнику Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Сироватському М.О.
Однак протоколів ні по ст. 140 Купап, ні по ст. 188-28 Купап складене не було. УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області мотивує неможливість їх складання статтями 251 і 280 Купап – відповідач надав документи, які підтверджують відсутність фінансування для виконання робіт на даній ділянці.
Таким чином варіантів розв'язку проблеми з безпекою руху на даній ділянці дороги – не надано, чим порушено права учасників дорожнього руху на безпечні умови дорожнього руху.

Згідно ст.2 Закону України «Про міліцію» одним з основних завдань міліції є
«…забезпечення безпеки дорожнього рухові…».
Відповідно до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 р. N 341 «Державтоінспекція відповідно до покладених на неї завдань…. здійснює контроль за дотриманням правил утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів та правил користування ними…».
З чого можна зробити висновок, що УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області не виконує свої обов'язки по забезпеченню безпеки дорожнього руху
З огляду на зазначене вище, та керуючись ст. 40 Конституції України, Законом України “Про звернення громадян”, Законом “Про міліцію”, статтями 23, 24 Закону України «Про прокуратуру», -

ПРОШУ:
1. Притягнути до відповідальності, згідно чинного законодавства України посадових осіб УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області за неналежний контроль за забезпеченням безпеки дорожнього руху на ділянці С-041907, між селищами Запорізька Балка – Грушеве, Томаківського р-ну, Дніпропетровської обл.
2. Проінформувати мене письмово про результати розгляду заяви, вжиті заходи та їх результати на мою поштову адресу.

ДОДАТКИ:
Много
04.07.2013 р. ФИО

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 мар 2014, 19:02 
Постоялец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2014, 14:06 
Постоялец

Ситуация по аналогии, равно, как и год назад, проясните пожалуйста:

Я 12.08.2014 примерно в 16:30 возле дома по ул. Петровского ** увидел человека, который высыпал смесь, похожую на землю (грунт) или глину на проезжую часть. Я подошел и сделал замечание с требованием немедленно прекратить засорение проезжей части автомобильной дороги. Мне ответили, что проводят засыпания ям (выбоин) с целью ремонта дорожного покрытия. Я спросил, есть согласование с МВД (ГАИ) на проведение ремонта дороги. Мне дан ответ, что этот человек является работником, и ему приказано сбрасывать смесь, похожую на грунт или глину на проезжую часть именно собственником (или жителем) дома ул. Петровского **.
**
Я принял решение звонить 102 и требовать немедленного прекращения действующего правонарушения. Первый раз я позвонил на "102" около 16:32. Я попросил перезвонить на мой мобильный номер. Через 1 час я позвонил второй раз до 102 При этом мне сказали «Ждите» и прекратили общение. Примерно 18:00 я позвонил 102 в третий раз. Перезвонил мне номер +3806717512**, и сообщил, что якобы машина милиции приезжала. При этом, на месте я опрошенных не был. За 3 телефонных обращения 102, у меня даже не спросила ФИО и адрес.
**
потом я пошёл сам в гор-отдел, где дал показания (напросился в буквальном смысле слова), добавив пару свидетелей (которые фактически там присутствовали).
Вот пару фоток на след. утро
Изображение
Изображение
а вот - после дождей (но уже даже просохло)
Изображение
Изображение

На что мне пришёл ответ и если внимательно присмотреться, то он дан тем же числом (получается вечером они его настрочили этот ответ):
Изображение

Вопрос:
помогите обжаловать вот это пох*истическое предложение:
"за наслідками проведеної перевірки, факти порушення вимог чинного законодавства, не знайшли свого підтвердження"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2014, 17:15 
Борец

Алексей1984R2 писал(а):
Я 12.08.2014 примерно в 16:30 возле дома по ул. Петровского ** увидел человека, который высыпал смесь, похожую на землю (грунт) или глину на проезжую часть. Я подошел и сделал замечание с требованием немедленно прекратить засорение проезжей части автомобильной дороги. Мне ответили, что проводят засыпания ям (выбоин) с целью ремонта дорожного покрытия. Я спросил, есть согласование с МВД (ГАИ) на проведение ремонта дороги. Мне дан ответ, что этот человек является работником, и ему приказано сбрасывать смесь, похожую на грунт или глину на проезжую часть именно собственником (или жителем) дома ул. Петровского **

человек является работником коммунального предприятия которое обслуживает данный участок дороги?
или собственик дома (или житель) дома ул. Петровского** является собствеником даного участка дороги?
собственик дома (или житель) дома ул. Петровского, а также земельного участка по этому адресу, согласно гос акта или любого другого правоустановливающего документа, но не участка дороги примыкающей или проходящей около границ его участка...

Моё видение такое подробную заяву в відділ благоустрою ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ + фото, пусть выезжают проводят проверку, документируют, опрашивают соседей, берут пояснения, проверяют границі участка, вызывают на админкомиссию...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2014, 20:19 
Постоялец

Цитата:
человек является работником коммунального предприятия которое обслуживает данный участок дороги?

ответ - нет - данный человек является просто жителем, который нанял работягу-строителя, а последний в свою очередь и сказал, что типа высыпает по укзанию "хозяина".

админ комиссия - админ комиссией... но почему так в тупую милиция игнорит? написали в ответ - мол ничего и не было....

КАК обжаловать бездействие милиции? (ведь согласно ЗУ "Про милицию" ст. 10 п. 3) Міліція відповідно до своїх завдань зобов'язана: приймати і реєструвати заяви й повідомлення про кримінальні та адміністративні правопорушення, своєчасно приймати по них рішення;)

Как обжаловать эту общую фразу - "за наслідками проведеної перевірки, факти порушення вимог чинного законодавства, не знайшли свого підтвердження"?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2014, 20:28 
Борец

Алексей1984R2 писал(а):

Как обжаловать эту общую фразу - "за наслідками проведеної перевірки, факти порушення вимог чинного законодавства, не знайшли свого підтвердження"?

Вам дал ответ Мелитопольский горотдел...

Пишите в ГУМВС УКРАЇНИ В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ
69057, м. Запоріжжя, вул. Матросова, 29
телефон (061) 239-88-88, факс (0612) 34-27-51

пусть дадут они как вышестоящие проведут проверку и дадут официальный ответ, кто, когда проводил проверку по факту изложеному Вами...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2014, 20:52 
Борец

много юридических переписок, может пропустил...
Вы не спрашивали, а зачем вообще выбрасывать землю на дорогу...просто странно, ладно там строительным мусором ямки закидать, а тут бред полнейший.. зачем?

И только раша, создает нацгваридию, и гордится победой которая была 70 лет назад в другой стране.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2014, 20:54 
Борец

Алексей1984R2 писал(а):

ми вже то проходили

1.запит я позвонив на 102 надати відповідь хто проводив огляд місця події?

2.запит №2 після відповіді на запит №1 я звонив на 102 чи встановлено особу що висипала сміття на дорогу?

3.скарга в прокуратуру по тих корявих відповідях.

4.запит в даї чи видавався дозвіл на такі роботи і в міськ раду.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2014, 21:02 
Постоялец

alekshapovalov писал(а):
много юридических переписок, может пропустил...
Вы не спрашивали, а зачем вообще выбрасывать землю на дорогу...просто странно, ладно там строительным мусором ямки закидать, а тут бред полнейший.. зачем?

Изображение
Изображение

+ еще прийдёт ответ по линии Запорож ГАИ и Запорож МВД

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2014, 07:58 
Постоялец

Я писал запрос на горотдел (вот вопросы):
Изображение
Я также сделал акцент на ст. 18 ЗУ "Про звернення громадян":

"громадянин, який звернувся із заявою чи скаргою до органів державної влади, місцевого самоврядування та інших має право знайомитися з матеріалами перевірки, одержати письмову відповідь про результати розгляду заяви чи скарги."

Пришёл ответ:
Изображение

но копии материалов проверки так и не дали

Вопрос: как в соответствии со ст. 18 ЗУ "Про звернення громадян", как реализуется право має право знайомитися з матеріалами перевірки

-Это что я могу прийти в горотдел и запросить протокол допроса свидетелей или самого жителя Петровского ** (и отксерить например)?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2014, 08:14 
Борец

Алексей1984R2 писал(а):
Вопрос: как в соответствии со ст. 18 ЗУ "Про звернення громадян", как реализуется право має право знайомитися з матеріалами перевірки

-Это что я могу прийти в горотдел и запросить протокол допроса свидетелей или самого жителя Петровского ** (и отксерить например)?

не только протокол... ознакомиться с материалами...
кто знает какие еще материалы там есть...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2014, 10:01 
Постоялец

freeman john писал(а):

не только протокол... ознакомиться с материалами...

объясните, пожалуйста, более развернуто данное утверждение - можно ли ознакомиться с материалами проверки... или скажут "конфіденційну інформацію про фізичну особу заборонено розголошувати"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 141 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа