Алексей1984R2 мочи їх дальше,і все розмова коротка,ремонт зливного колектора тим паче що вони обіцяли це в листопаді 2013 року.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
чого це прокуратура перенаправила назад ? О_о ЗУ "Про звернення громадян"
Цитата:
Стаття 7. Заборона відмови в прийнятті та розгляді звернення
Звернення, оформлені належним чином і подані у встановленому порядку, підлягають обов'язковому прийняттю та розгляду.
Забороняється відмова в прийнятті та розгляді звернення з посиланням на політичні погляди, партійну належність, стать, вік, віросповідання, національність громадянина, незнання мови звернення.
Якщо питання, порушені в одержаному органом державної влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, об'єднаннями громадян або посадовими особами зверненні, не входять до їх повноважень, воно в термін не більше п'яти днів пересилається ними за належністю відповідному органу чи посадовій особі, про що повідомляється громадянину, який подав звернення. У разі якщо звернення не містить даних, необхідних для прийняття обгрунтованого рішення органом чи посадовою особою, воно в той же термін повертається громадянину з відповідними роз'ясненнями.
Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
Блин, уже они приезжали ко мне домой. Начальник Коммунального Хозяйства (Тегимбаев), начальник ГАИ Мелитополя (Парапанов), начальник Базай Олег Владимирович (вроде отдела Управления ГАИ ГУ МВД Украины в Запорожской области).
Я, кроме состояния дорог на Петровского, написал:
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику ДАІ Мелітопольського МВ ГУМВС України в Запорізькій області Парапанову Ф. М.
Кузькіна Олексія Вікторовича 72300, Запорізька область, м. Мелітополь, ******
Заява
25 листопада 2012 року я зафіксував світлофори з додатковою секцією, які розташовані на перехресті вулиць Дзержинського і В. Інтернаціоналістів, вул. Фрунзе і пр-т Б. Хмельницького та вул. Кірова і В. Інтернаціоналістів, які працюють з порушенням вимог ДСТУ 4092-2002 «Світлофори дорожні. Загальні технічні вимоги, правила застосування і вимоги безпеки», а саме:
1) конструкція світлофору не відповідає вимогам п. 5.1.9.2 «За наявності додаткової секції, світлофори повинні бути обладнані світловідбивальними екранами білого кольору прямокутної форми із закругленими краями, що виступають за габарити світлофора на 120 мм»; 2) світлофор працює з порушенням вимог п. 7.30, де зазначено, що «режим роботи світлофорної сигналізації з використовуванням транспортних світлофорів типів 1—З і пішохідних світлофорів повинен передбачати миготіння зеленого сигналу протягом 3 с безпосередньо перед вимкненням, а також нижнього місячно-білого сигналу у світлофорах типу 5. Частота миготіння сигналів — 1 с. 3) висота розташування світлофору не відповідає вимогам п.7.18 – «Висота встановлених світлофорів від нижньої точки корпусу до поверхні проїзної частини (див. рисунок 2) повинна становити: а) для транспортних світлофорів (окрім типу 3): у разі розташування над проїзною частиною — від 5,0 до 6,0 м; у разі розташування збоку від проїзної частини — від 2,0 до 3,0 м; б) для транспортних світлофорів типу 3 — від 1,5 до 2,0 м;….»
Робота світлофорів з порушенням вказаних вимог ДСТУ 4092-2002 постійно створює аварійно-небезпечні ситуації для водіїв та пішоходів.
У відповідності до ст. 13 Закону України «Про дорожній рух» Міністерства, інші центральні органи державної виконавчої влади та об’єднання зобов’язані враховувати пропозиції об’єднань громадян і громадян з питань безпеки дорожнього руху.
Згідно статей 52, 52-1 Закону України «Про дорожній рух» контроль у сфері безпеки дорожнього руху, забезпечення безпеки дорожнього руху та контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.
На підставі Конституції України, Законів України «Про дорожній рух» та «Про звернення громадян», з метою створення безпечних і комфортних умов для учасників дорожнього руху, -
ПРОШУ:
1. Вжити необхідних заходів щодо відповідності світлофора вимогам п. 5.1.9.2., п. 7.30, п. 7.18 ДСТУ 4092-2002. 2. У разі видачі припису підприємству, відповідального за приведення світлофору у належний стан, надіслати його копію на вказану адресу. 3. Надати відповідь у передбачений законодавством термін.
Параллельно писал другой человек из нашего города (но не на УГЛ)
хотели, чтобы я даже чето подписал, что проведена беседа разъяснительная... также хотели со "скарги" превратить в "пропизицію".... чтобы мигала зеленая стрелка (в дополнительной секции перед выключением. Но я сказал, что не буду ничего подписывать.
Сказали также, чтобы я не писал и не звонил больше в Киев (на Урядову Гарячу Лінію), не "выносил" сор из избы, а непосредственно дал номер мобильного телефона начальник Базай (чтобы я звонил и жаловался ему, а не на УГЛ).
Сказали также, чтобы я не писал и не звонил больше в Киев (на Урядову Гарячу Лінію), не "выносил" сор из избы, а непосредственно дал номер мобильного телефона начальник Базай (чтобы я звонил и жаловался ему, а не на УГЛ).
роби то постійно....інакше вони тебе замнуть,а так будуть знати що ти працюєш в правильному напрямку.
нема коштів то фігня-нехай складають припис-невиконано-протокол-постанова-невиконано-188-28-невиконання і так по кругу,в нас постійно немає коштів на збереження людських життів,а на схованки в кущах з радарами кошти є,мочити їх і надалі.
Писал я запрос с единственным вопросом: "Чи передбачено на 2014 рік капітальний ремонт твердого покриття ділянки дороги від перехрестя вулиць Петровського-Урицького до Еколого-Натуралістичного Центру (вул. Петровського, 17) з обов’язковим виконанням робіт з влаштування системи поверхневого водовідведення?"
Пришёл предварительный ответ (на Урядовой Горячей Линии), выкладываю, потом отксаню письмо
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6