Текущее время: 27 ноя 2024, 00:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Нужна помощь!
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 20:56 
Прохожий

Товарищи! помогите пожалуйста! поймал ГАИШНИК за поворотом... говорит, что стрелка была выключена, хотя она была включена, я говорю-нет, он говорит-да,я -нет, он-да, карочи напысал протокол и штраф 500 грн., я огляделся и увидел, что место где он стоял и место пересечения стоп-линии преграждает лоток с овощами, кроме того ночь, туман. Фактически он не мог видеть на какой свет я пересек стоп-линию. Я подал заяву в ГАИ. Когда подавал, гад сидящий там говорит, что ориентиром для меня должен был служить бордюрный камень....а не стоп-линия :shock: , а если инспектор говорит что видел нарушение, то значит так оно и есть :shock: :shock: . Так ли это? и если отказ по ихнему ведомству будет, куда дальше чесать опротестовывать??? и еще вопрос: время пока рассматриваться будет заявление продлевает 10 дней для опротестовывания и 15 для уплаты штрафа? или не ждать и сразу обращатся дальше? Заранее спасибо!!!

Последний раз редактировалось merx 12 ноя 2009, 21:01, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь!
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:01 
Постоялец

merx писал(а):
Товарищи! помогите пожалуйста! поймал ГАИШНИК за поворотом... говорит, что стрелка была выключена, хотя она была включена, я говорю-нет, он говорит-да,я -нет, он-да, карочи напысал протокол и штраф 500 грн., я огляделся и увидел, что место где он стоял и место пересечения стоп-линии преграждает лоток с овощами, кроме того ночь, туман. Фактически он не мог видеть на какой свет я пересек стоп-линию. Я подал заяву в ГАИ. Когда подавал, гад сидящий там говорит, что ориентиром для меня должен был служить бордюрный камень....а не стоп-линия :shock: , а если инспектор говорит что видел нарушение, то значит так оно и есть :shock: :shock: . Так ли это? и если отказ по ихнему ведомству будет, куда дальше чесать опротестовывать??? Заранее спасибо!

Нужно было сразу подавать иск в суд, не обременяя себя тратой усилий на гаишных чиновников.
Какая дата происшедшего? В течении 10 дней со следующего дня от вынесения постановления вы имеете полное право подать иск в суд.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:01 
Борец

В суд сразу. У гайца никаких доказательств нету...по приказу №466 им без доказательств (свидетелей, фото- видеоматериалов) запрещено выносить постановления. Ну и в иске описать все то что ты здесь написал (про туман, ночь, лоток)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:03 
Прохожий

Фарлавъ писал(а):
merx писал(а):
Товарищи! помогите пожалуйста! поймал ГАИШНИК за поворотом... говорит, что стрелка была выключена, хотя она была включена, я говорю-нет, он говорит-да,я -нет, он-да, карочи напысал протокол и штраф 500 грн., я огляделся и увидел, что место где он стоял и место пересечения стоп-линии преграждает лоток с овощами, кроме того ночь, туман. Фактически он не мог видеть на какой свет я пересек стоп-линию. Я подал заяву в ГАИ. Когда подавал, гад сидящий там говорит, что ориентиром для меня должен был служить бордюрный камень....а не стоп-линия :shock: , а если инспектор говорит что видел нарушение, то значит так оно и есть :shock: :shock: . Так ли это? и если отказ по ихнему ведомству будет, куда дальше чесать опротестовывать??? Заранее спасибо!

Нужно было сразу подавать иск в суд, не обременяя себя тратой усилий на гаишных чиновников.
Какая дата происшедшего? В течении 10 дней со следующего дня от вынесения постановления вы имеете полное право подать иск в суд.

Дата 6.11.09. подал заяву 11.11.09.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:04 
Прохожий

Burger писал(а):
В суд сразу. У гайца никаких доказательств нету...по приказу №466 им без доказательств (свидетелей, фото- видеоматериалов) запрещено выносить постановления. Ну и в иске описать все то что ты здесь написал (про туман, ночь, лоток)

извиняюсь, а что за приказ? как на него ссылаться? от какаго числа и от кого?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:09 
Борец

Точнее это распоряжение. Здесь почитай http://roadcontrol.org.ua/node/133

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:11 
Борец

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ
21.05.2009 м. Київ № 466
Про організацію роботи підрозділів ДАi з профілактики правопорушень із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису
Із 17 листопада 2008 року набув чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху". Нові норми законодавства та відповідна організація роботи підрозділів ДАІ з його виконання стали головними чинниками зниження рівня аварійності на вулично-дорожній мережі України.
Від початку цього року вдалося зберегти життя 894 осіб та попередити травмування ще 6 тис, осіб. Разом з тим основною формою профілактики правопорушень залишається нагляд за дорожнім рухом та своєчасне виявлення і попередження порушень Правил дорожнього руху його учасниками. При цьому велику роль у підвищенні ефективності нагляду за дорожнім рухом відіграє застосування сучасних технічних засобів, у тому числі радіолокаційних відеозаписувальних вимірювачів швидкості.
Проте останнім часом у засобах масової Інформації оприлюднено різного виду інформацію щодо недосконалої організації роботи підрозділів ДАІ з профілактики правопорушень з використанням указаних технічних засобів, а також їх невідповідності існуючим світовим стандартам. При цьому зверталася увага на безпідставність зупинення транспортних засобів, несення служби в місцях необґрунтованого обмеження швидкості, неналежну якість складання адмінпротоколів, постанов у справі та формування адмінматеріалів.
З метою вдосконалення роботи підрозділів Державтоінспекції з профілактики правопорушень із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису та підвищення ефективності нагляду за дорожнім рухом
ВИМАГАЮ:
1. Начальникам ГУМВС, УМВС України в Автономній Республіці Крим, областях. містах Києві та Севастополі:
1.1. Забезпечити під час здійснення контролю за дотриманням водіями ПДР з використанням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису несення служби працівниками ДАІ виключно у форменому одязі, з нагрудним знаком та на службовому автомототранспорті.
1.2.Не допускати випадків здійснення контролю за дотриманням водіями правил дорожнього руху із місць, закритих для візуального огляду учасникам дорожнього руху (об'єкти дорожнього сервісу, зелені насадження тощо).
1.4. Виключити випадки документування порушень встановленого швидкісного режиму руху транспортних засобів у зонах дії дорожніх знаків, що обмежують максимальну швидкість, на в'їздах у населені пункти на відстані меншій ніж 1000 метрів від його початку.
1.6. Виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо).
1.7. У ході документування порушень правил дорожнього руху працюючими в автоматичному режимі спеціальними технічними засобами, то мають функції фото-, кінозйомки, відеозапису чи засобами фото- і кінозйомки, відеозапису, до винесеної постанови додавати 3-4 знімки зафіксованого порушення правил дорожнього руху. Знімки повинні містити інформацію про місце, час скоєння порушення, чітке зображення автомобіля порушника.
1.8. Не допускати випадків документування порушень ПДР, якщо порушення скоєне внаслідок неналежного утримання дорожнього покриття (виїзд на зустрічну смугу для об'їзду перешкод, ям тощо).
1.9. Ужити заходів щодо облаштування спеціальними інформаційними щитами ділянок вулично-дорожньої мережі, де здійснюється контроль за дотриманням водіями ПДР з використанням працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису.
1.11. Зобов'язати працівників Державтоінспекції під час винесення постанови про накладення стягнення за адміністративне правопорушення неухильно дотримуватися вимог статей 33, 34 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
1.12. У ході документування дорожньо-транспортних пригод виключити випадки неякісного оформлення матеріалив ДТП (унесення в схеми ДТП неправдивої, помилкової або неповної інформації, неврахування показів свідків, очевидців), що призводить до поверхового та необ’єктивного розгляду таких справ.
1.20. Для забезпечення належного захисту в судах інтересів органів внутрішніх справ організувати вивчення представниками органів внутрішніх справ, які беруть участь у судових розглядах, нормативно-правової бази використання вимірювача швидкості радіолокаційного відеозаписувального приладу "ВИЗИР", у тому числі його тактико-технічних характеристик та можливостей. Виключити випадки неявки вказаних осіб у судові органи в терміни, указані в судових повістках.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника Міністра генерал-лейтенанта міліції Савченка О.І. та ДДАІ (Коломієць С.Г.).
Т.в.о. Міністра генерал-лейтенант міліції М.М.Клюєв

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:18 
Прохожий

жоско! круто! :!: :!: :!:
думаете прокатит? а то я чото очкую! Шутка!
На самом деле этож типа их внутренний документ... в любом случае ему за это попку натрут наждачкой!
А для суда это будет основание анулировать протокол и штраф?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:25 
Прохожий

СПАСИБИЩЕ ОГРОМАДНОЕ!!!!
ВЫ В МЕНЯ ВСЕЛИЛИ УВЕРЕННОСТИ И Я ОПЯТЬ ГОТОВ ИХ ШТУРМОВАТЬ!
о результатах буду отписываться сдеся и прошу не покидать меня в трудную годину ;)
УХ Я ИМ ТЕПЕРЬ!!!!!! :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:33 
Постоялец

Напиши хоть, в каком славном граде это было....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:40 
Прохожий

Харьков! причем такое впечатление, что то о чем здесь пишется, к Харькову не относится, гайцы как с луны свалились, вытягивать меня из машины пытался минут 10, 40 минут заполнял протокол, затем ознакамливал меня с этим протоколом держа в окно, сжав ево пальцами так, что помял края. я говорю - дайте ознокомитьься, а он говорит -ага, щаз дам а ты порвешь... жаль на камеру не записал, а то б весь инет оборжался.. я такого цирка никогда не видал :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:42 
Борец

Постанову можно скасовывать по многим мотивам, например, ссылаясь на это разпоряжение, на то, что не разъяснил тебе твои права, лишил тебя права на защиту, не принял ходотайства, не предоставил никаких докозательст, потому что он Гоблин (шутка :lol: ), ... но для этого всего нужно изначально подготавливать почву при подписании протокола, написании объяснений в нем же!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:45 
Борец

Да и кстати - а что в обьяснениях к протоколу написано???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:45 
Прохожий

не ну я там писал, что со ст. такой-то не ознакомлен, свидетелей нет и что не согласен, но как-то немного растерялся... народ поймите, я не нарушал действительно, просто застал он меня врасплох... надо делать работу над ошибками.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2009, 21:46 
Борец

А так это дело було в Харькове!!!! ДА!!! Там они себя вольно чувствуют!!!!!!!!
Вот сюжетик тоже из Харькова.......... http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=23&t=590

ХАРЬКОВ!!!!!!!!!!!!! ПРОСЫПАЙСЯ ВАС ЖЕ ТАМ МНОГО................

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа