alex123 писал(а):
на днях я ехал по улице и прямо предо мной н розворот пошел део сенс я естественно пытался уйти и тормозил но всетаки ударил его в дверку (время не было особо реагировать)
треба схему....розміщення знаків.розмітки в тому місці-фото і віддео.
alex123 писал(а):
водителя сенса забрала скорая с переломом ноги
це вже кримінальна справа і буде слідчий вести справу.
alex123 писал(а):
приехавшие гаишники все оформили и померяли
крім них на місці була слідча група з міліції?
alex123 писал(а):
написал обяснительную в следователя и все....
нахрена писати щось під диктовку?
alex123 писал(а):
сегодня узнаю что сенс - государственный, без страховки,
негайно заява до даі,щоб оформили по 126 куап водія за відсутність страховки.
alex123 писал(а):
голова сельрады со связями и что он копает в сторону обоюдного...
це все залежить від слідчого та від тебе
alex123 писал(а):
на вид в момент аварии он был пяный( красный очень был и не сказал ни слова за все время...), НО его вроде как забыли продуть тоже (ну или кровь взять) потому как в записях приемного отдления нету его вобще( я есть)
такого бути не може ..треба копати,ці документи мають бути вже в слідчого.
alex123 писал(а):
по данным гаи у меня 34 метра тормозного пути... как посчитать какова была скорость если машину 1900 кг, 2 пасажира, АБС НЕ РАБОТАЛ ( если бы работал то тормозного пути не было бы видно) и участок дороги ето влажний асвальт с накатанной на нем грязю с обочини
и что мне делать вобще если на меня пытаються повесить ето все?
34 це не гальмівнийшлях......це видимі сліди гальмування.....вони неправильно описують це діло,для цього слідчий має призначити автотехнічну та трасологічну експертизи,своє авто не ремонтувати.
заяву в свою страхову написати про дтп протягом 3 днів,наявність страховки на авто опонента можна перевірити онлайн на сайті МСТБУ по номеру його авто.
alex123 писал(а):
есть запись с видеорегистратора, но там ни даты ни скорости нету( видно тольлко что он пропустивши встречную машину какраз передо мной начал розворот...
запис не чіпай....зроби пару копій,оригінал зберігай дуже ретельно,це важно для експертизи.