Hyundai Accent писал(а):
LAVe писал(а):
ІНСТРУКЦІЯ з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього рухуЦитата:
11.17. Записи в протоколах про адміністративні правопорушення, талонах до посвідчення водія , тимчасових дозволах, журналах робляться чорнилом (пастою) темного (чорного або синього) кольору. Вони заповнюються розбірливим почерком, а прізвище, ім'я, по батькові порушника, його місце проживання, а також посада, місце роботи, звання працівника Державтоінспекції МВС записуються друкованими літерами. За фактами виправлення, підчисток тощо керівництвом підрозділів Державтоінспекції МВС у п'ятиденний термін проводяться службові перевірки.
Спасибо буду геев наклонять.
написали протокол, что я якобы не пропустил микроавтобус который выежал с остановки, но:
1 - микроавтобус стоял (не двигался), с включенным левым поворотом!
2 - знак "Остановка общественного транспорта" отсуствует!!
Хана геям!
а еще напичал что у мну машина ХУИДАИ АПЦЕНТ, я смеялся чуть не плакал!
(поражаюсь дибелойдам, че так трудно с регистрационного удостоверения переписать правильно марку и модель машины, нет но им понимаете ли впадлу на англ. языке писать, переводят на русский, о боже бедные производителе, надо будет и туда написать что б нашим геям растолковали как по украинскому пишится модель Hyundai Accent)