tristan писал(а):
Остановили на фен, в протоколе написал что не согласен.
После того как вернули докуметы обноружил запись в талоне (кроме того не поставил год, только число и месяц)
Как анулировать запись?
Делай как я!
viewtopic.php?f=11&t=3149в.о. начальника відділення
Державної автомобільної інспекції
(з обслуговування смт. Іваничі і району)
та АТІ ДАІ УМВС України
у Волинській області
капітану міліції Кузьмичу Володимиру Адамовичу
вул. Грушевського, 35
смт. Іваничі Іваничівського району
Волинської області
від _____________Георгійовича
06 липня 2010 року належний мені автомобіль „Chery Amulet” д/н АС ____ АХ був зупинив інспектор ДПС ВДАІ (з обслуговування смт. Іваничі і району) Гнатюк Олександр Миколайович, мотивуючи це тим, що я, начебто, порушив вимоги п.12.4 „Правил дорожнього руху”, надалі ПДР.
Незважаючи на мої ґрунтовні заперечення щодо відсутності факту порушення ПДР, зазначеною посадовою особою в моїй присутності відразу було винесено постанову про притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.122 КУпАП у вигляді штрафу в сумі 340 гривень. Також мені було зроблено запис про начебто вчинене мною правопорушення в талон до посвідчення водія.
Постановою Нововолинського міського суду Волинської області від ____2010 року у справі №________ за позовом ___________ Георгійовича до інспектора ДПС ВДАІ (з обслуговування смт. Іваничі та Іваничівського району) МВС України у Волинській області Гнатюка Олександра Миколайовича про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності та скасування запису внесеного до талону, що додається до посвідчення водія, - постанову серії АС № _______ від ______ 2010 року про накладання на ___________Георгійовича штрафу за ч.1 ст.122 КУпАП в розмірі 340 гривень визнано протиправною та скасовано.
Відповідно до наказу Міністерства Внутрішніх Справ України №166 від 02.04.1994 року, у випадку оскарження водієм дій працівників ДАІ і винесення мотивованого висновку про скасування постанови, у вільному рядку талону робиться запис, в якому вказується дата порушення, яке відміняється. Запис завіряється підписом посадової особи, яка винесла висновок, із зазначенням посади, звання, прізвища і скріплюється печаткою підрозділу ДАІ, де розглядалася скарга і було винесено висновок.
Враховуючи вищевикладене, відповідно до ст.ст. 18,19,20 Закону України „Про звернення громадян”, ст. 40 Конституції України,
ПРОШУ:
1. Скасувати запис від ________.2010 року у талоні, що додається до посвідчення водія;
2. Повідомити мені номер запису в Книзі реєстрації скарг або відповідного журналу;
3. Дати мені відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.
ДОДАТКИ:
1. Копія постанови _____________ міського суду Волинської області від ________2010року;
2. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серія АС1 № ________;
3. Копія постанови в справі про адміністративне правопорушення серія АС № ______;
4. Копія посвідчення водія серія РВА № ________;
5. Копія талону до посвідчення водія серії РВА № ______.
„__” ___________ 2010 року ________________________Г.