Текущее время: 22 фев 2025, 07:38

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 мар 2014, 17:20 
Борец

изучайте темы:

ГАИ может сфальсифицировать "пьянку" против любого автомобилиста
http://roadcontrol.org.ua/node/770

тема ст.130 ( суд выигран можете поинтересовать у форумчанина в ЛС memberlist.php?mode=viewprofile&u=8086)

viewtopic.php?f=84&t=7897

Дорожный контроль выиграл суд против УГАИ Киева по фальсификации протокола за "пьянку"
http://roadcontrol.org.ua/node/954

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2014, 19:01 
Прохожий

Вот пока набросал жалобу... Подскажите ,может еще что добавить... Видео обязательно приложу...
https://www.youtube.com/watch?v=VghUCAH ... e=youtu.be

Прокурору Київської області державному раднику юстиції 2 класу Бабенко В.І. 01601, м. Київ, б-р Лесі Українки, 27/2.
Копія:
Прокурору м. Біла Церква Київської області 09100, м. Біла Церква, вул. Шолом Алейхема, 38-а
Начальнику Управління Державтоінспекції Київської області
м. Київ, вул. Федора Ернста, 3.

Від Подолякіна Олександра Олександровича жителя Київської області, м. Біла Церква, вул. ??????, буд. № ??, кв. ?? тел.: 099-999-999-99

СКАРГА
12 березня 2014 року близько 20 год. 40 хв. на автодорозі Кременець - Біла Церква – Ржищів 346 км під час керування транспортним засобом Форд Фокус д.н.з. АІ 3950 АТ в темну пору доби мене почав переслідувати автомобіль з синіми проблисковими вогнями, я відповідно до ПДР зупинився на узбіччі дороги. Після цього до мого автомобіля підійшли в суцільній темряві невідомі мені люди почали стукати по автомобіля якимись предметами та світити фонариками мені в очі. В зв’язку з тими подіями, які на даний час мають місце в нашій державі, я дуже перелякався за своє життя та зачинив з середини всі двері свого автомобіля. Через те, що мені засліпили очі, я нічого не бачив, що відбувається. Відчинивши бокове скло автомобіля приблизно на 5 см., я попросив про те, щоб мені не світили в очі та пояснили: «Хто мене зупинив та яка причина зупинки ?». Невідомі мені люди нерозбірливо назвалися працівниками міліції, сказали, що я перевищив швидкість та пересік суцільну лінію дорожньої розмітки, чим порушив ПДР, також вони почали вимагати, щоб я вийшов із свого автомобіля та поїхав з ними до медичного закладу. Залишати свій автомобіль «в полі» на неосвітленій ділянці дороги я відмовився. Вийти з автомобіля я теж відмовився, тому що в тому місті, де стояло на узбіччі моє авто, взагалі ніякого освітлення не було та мої очі сльозилися від світла яким перед цим мені світили в обличчя, тому я попросив невідомих мені осіб схожих на працівників міліції проїхати близько 400 - 500 м вперед на освітлене місце, а саме на АЗС, яка знаходиться при в’їзді в м. Біла Церква біля заводу «РОСАВА», там я буду готовий пред’явити всі свої документи та відповісти на будь які запитання. Відповідно до п. 23.2 «Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України» затвердженої наказом № 111 від 27.03.2009 року «працівник ДАІ повинен вибирати для зупинки транспортного засобу темного часу доби найбільш освітленні ділянки дорого», - така найближча ділянка дороги знаходилася недалеко від нас. Невідомі мені особи схожі на працівників міліції в грубій формі категорично відмовилися переїхати на освітлену ділянку дороги, хоча будь-яких перешкод в цьому не було, це в мене викликало ще більшу підозру, і я вже почав «панікувати». В же цей час я помітив, що біля нас зупиняються ще якісь автомобілі, а наскільки мені відомо працівникам ДАІ категорично забороняється здійснювати в нічний час зупинення двох і більше транспортних засобів (п.23.3.5 «Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України» затвердженої наказом № 111 від 27.03.2009 року). Знаходячись в своєму автомобілі, я зрозумів, що люди схожі на працівників міліції складають на мене якісь матеріали, які саме я не знав.
Приблизно через 60-90 хв. стороні автомобілі поїхали і люди схожі на працівників міліції погодилися переїхати на освітлене місце, через 2 хв. ми були на місці(АЗС в м. Біла Церква біля заводу «РОСАВА»), я відразу вийшов із свого автомобіля і пересвідчився що переді мною дійсно працівники міліції. Тоді я запитав в них знову про те, що трапилося. Вони посміялися з мене та відповіли що вже нічого не треба , тоді я запропонував поїхати в медичний заклад «освідувати» мене на предмет вживання алкоголю. На що працівники міліції відповіли, що вже пізно і протокол вони вже склали, надати копію протоколу мені вони відмовилися, а також не повідомили за якою статтею склали протокол. З посмішкою на обличчях вони сказали, що я пізніше про це дізнаюся. А потім розвернулися сіли в своє авто та поїхали. 13 березня 2014 року близько 10-00 години рану я приїхав на прийом до начальника ДАІ м. Біла Церква, щоб повідомити йому про незаконні дії його підлеглих. Начальник був у відпустці, тому я розмовляв із його заступником (Ф.І.Б) звання, останній вислухав мене та надав мені копію вчорашнього протоколу, і з жахом для себе я прочитав, що протокол про адміністративне правопорушення складений за ст. 130 КУпАП України. Цього я передбачити ніяк не міг, як таке може бути, що при зупинці мого транспортного засобу мені вказують, що пересік суцільну лінію та перевищив швидкість, а складають протокол геть за іншою статтею. Я ж сам на АЗС в м. Біла Церква біля заводу «РОСАВА» просив їх поїхати на «освідування» в медичний заклад, а міліціонери відмовилися. Після моїх слів заступник начальника ДАІ почав сваритися із своїми підлеглими, а на моє запитання що мені робить далі він мені нічого сказати не зміг.
У відповідності до ст.19 Конституції України, посадові (службові) особи органів державної влади можуть діяти виключно у межах, способом та у порядку, що прямо передбачені законом.
На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 5-7 Закону України «Про звернення громадян»,-
ПРОШУ:
1). Вжити заходів дисциплінарного характеру до інспектора ВДАІ Білоцерківського МВ капітана міліції Любчук Юрія Михайловича, який вчинив дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
2). Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України «Про звернення громадян».

«____» березня 2014 року _______________ О.О.Подолякін

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2014, 21:25 
Борец

Подолякин О.О. писал(а):
Вот пока набросал жалобу...
До одного місця ця скарга поки що.
Вам треба у суді справу виграти, а потім уже все решта.
Те, що в скарзі, треба писати у клопотанні до суду про закриття справи за відсутністю складу адміністративного правопорушення.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа