Текущее время: 22 фев 2025, 07:30

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 мар 2014, 13:26 
Новобранец

7 лютого зупинено ДАІ за керування "без ОТК" протокол згідно порушення 31.3.б за що передбачена відповідальність ст.121.
На місці постанову не винесли а написали заявитися 7 БЕРЕЗНЯ в місцевий ДАІ для розгляду справи. Логічно що за цей час ОТК пройдено. Одначе з наявним ОТК винесли постанову і оштрафували на 340 грн.
ПРошу допомогти в аргументації до судового позову. Агументи і нормативні посилання.. Буду дуже вдячним

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2014, 13:37 
Борец

sagasan писал(а):
7 лютого зупинено ДАІ за керування "без ОТК" протокол згідно порушення 31.3.б за що передбачена відповідальність ст.121.
На місці постанову не винесли а написали заявитися 7 БЕРЕЗНЯ в місцевий ДАІ для розгляду справи. Логічно що за цей час ОТК пройдено. Одначе з наявним ОТК винесли постанову і оштрафували на 340 грн.
ПРошу допомогти в аргументації до судового позову. Агументи і нормативні посилання.. Буду дуже вдячним

Цитата:
за цей час ОТК пройдено

що Ви збираєтесь оскаржувати?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2014, 13:40 
Борец

Не треба було допускати складання протоколу. Зараз можна пробувати оспорювати якісь дії під час складання протоколу, розгляду справи, винесення постанови. Викладіть документи. Може щось і знайдеться.
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2014, 13:53 
Новобранец

протокол склали .. 7.02... ОТК 11.02. а а ПОСТАНОВУ за наявності ОТК 6.03 ОСЬ Я хочу скасувати штраф 340 грн.. за керування авто без отк оскільки на момент розгляду справи ОТК БУЛО НАЯВНЕ
НА момент розгляду справи не було підстав для накладання штрафу... оскільки ОТК було в наявності... як це грамотно оформити з посиланням на КУаП

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2014, 14:22 
Новобранец

ще один нюанс... а ПРОТОКОЛІ написано що передбачена відповідальність ч. (не вказано) ст.121...
і постанові написали ч.3.ст 121 - і штраф 340 грн... а ч.3... 121.3 Повторно протягом року ч.1,2 СТЯГНЕННЯ 3-6 місяців, 5-10 діб і встановлює вирок тільки суд.
це не було ПОВТОРНЕ... отже чи можу я трактувати що постанова нікчемна яка не тягне за собою жодної відповідальності..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2014, 14:29 
Борец

sagasan писал(а):
чи можу я трактувати що постанова нікчемна яка не тягне за собою жодної відповідальності..

Ви можете описати в адміністративному позові, але остаточне рішення буде за суддею...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа