голова ТЗСТЗ "Автомобіліст" Пацюра Виталій Миколаєвич двічі, 22.11.10 і 22.12.10 року у суд не явилися, запрошуємо вас до суду 24.01.2011 на 11-00 в.Першетравнева 12, м.Кривий Ріг Шо ж ви такі трусливий? Нагадили, і в кусти? Ви робите спробу звільнитися з посади, щоб не нести відповідальності за свої злочини. Але вам потрібно перед членами товариства зробити звіт. ...і з чиєї кишені ви будете платити збитки, які вам присудить суд? з своєї, чи ТЗСТЗ? Думаю, вашу фінансову діяльність вже можна перевірити, бо вже є наявні признаки зловживання.
а ще, я таки хочу отримати від вас відповідь на заяву, яку ви отримали 05.10.2010
Товариству закритих стоянок транспортних засобів «Автомобіліст», в.Міаська, 15, м. Кривий ріг, 50024, від Кузьменко Юрія Миколаєвича, проживаючого , в. Харитонова17-23, м. Кривий Ріг, 50024. Заява Я не є член вашої спілки. Але у минулому я був членом ГСК «Автомобіліст», правонаступниками якого стала ваша спілка і яка успадкувала спільне майно. Крім гаражу у власності, я маю із вами і спільне майно. Я хочу, отримати свою частку від спільного майна, яким увесь час користується ваша спілка. Прошу зробити інвентаризацію спільного майна, його оцінку у БТІ і виділити 1/1050 частину, як у натуральному, так і грошовому еквіваленті. Я виберу пізніше те чи інше. Інвентаризацію прошу робити із моєю присутністю у складі комісії. У майбутньому я збираюся продавати свій гараж і хочу запропонувати вам його викупити із врахуванням вартості спільного майна.
03.11.2010р Ю.М.Кузьменко
|