Текущее время: 23 фев 2025, 06:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: дтп с уходом
СообщениеДобавлено: 31 июл 2013, 20:42 
Постоялец

Сегодня возвращался домой иду смотрю стойт джип UA и иностранец ( GZ помоему ) на аварийки и в этот момент приехали 2 (синие кепки) я подошел поинтересоваться что случилось и заодно сделать замечание чтобы переставили автомобиль (полосатых палочек) , оказалось ДТП я сначало удивился как ДТП веть обе машины стаяли у правого края дороги , а у джипа было помята немного водительская дверь что-то несходится, а у иностранца передок целый ,оказалась что : версия 1 водителя джипа - женщина сдавала назад ударила его в дверь и уехала о кинулся за ней догонять догнал прижал и стал впереди чтобы не уехала . Версия 2 женщины- она говорит что он ее подрезал и то что она не пьяна а просто разнерничалась . Больше я ничего толком спросить не успел так как начали сьежаться люди на("""""дешовых авто """"") поддержка водителя джипа так как я был один и немного растерялся так как впервые в такой ситуации (с иностранцем и с уходом с места дтп ) пришлось смотреть чтобы некто не стоял за спиной (чтобы небыло провокаций ) так что мне пришлось отойти от автомобиля на пару метров и в этот момент наши доблестные инспектора сказали женщине едте в гаи будем разбираться , я сначала не понял как это ни протокола ни схемы, но женщина их послушала и решила поехать в гаи, я растерялся если чесно так как раньше не сталкивался с дтп уходом и сразу не сообразил что надо было ее остановить , а потом было позно она поехала за ними . Прошу подсказать должна ли состовляться схема дтп если да то какая как авто стоят сейчас ? Видео особо нет так как камеры с собой небыло а телефон сенсорный случайно дотронулся до монитора (это все происходило 5-7 мин . а я наснимал 2.51)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: дтп с уходом
СообщениеДобавлено: 31 июл 2013, 21:06 
Борец

Скорее всего, их обоих будут разводить на "покидание места ДТП".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 июл 2013, 21:27 
Борец

джек пот

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 июл 2013, 21:44 
Постоялец

moskal2715 писал(а):

не не думаю скорей всего примут позициюводителя джипа (там деняг больше) подскажите как в такой ситуации составляются материалы на ДТП

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 июл 2013, 22:18 
Борец

vitaliu0707 писал(а):
moskal2715 писал(а):

не не думаю скорей всего примут позициюводителя джипа (там деняг больше)
Цитата:
подскажите как в такой ситуации составляются материалы на ДТП

Если было ДТП, то виновны оба
Цитата:
2.10. У разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди водій зобов'язаний:
а) негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди;
б) увімкнути аварійну сигналізацію і встановити знак аварійної зупинки відповідно до вимог пункту 9.10 цих Правил;
в) не переміщати транспортний засіб і предмети, що мають причетність до пригоди;
г) вжити можливих заходів для надання першої медичної допомоги потерпілим, викликати карету швидкої медичної допомоги, а якщо це неможливо, звернутися за допомогою до присутніх і відправити потерпілих до лікувального закладу;
ґ) у разі неможливості виконати дії, перелічені в підпункті "г" пункту 2.10 цих Правил, відвезти потерпілого до найближчого лікувального закладу своїм транспортним засобом, попередньо зафіксувавши розташування слідів пригоди, а також положення транспортного засобу після його зупинки; у лікувальному закладі повідомити своє прізвище та номерний знак транспортного засобу (з пред'явленням посвідчення водія або іншого документа, який посвідчує особу, реєстраційного документа на транспортний засіб) і повернутися на місце пригоди;
д) повідомити про дорожньо-транспортну пригоду орган чи підрозділ міліції, записати прізвища та адреси очевидців, чекати прибуття працівників міліції;
е) вжити всіх можливих заходів для збереження слідів пригоди, огородження їх та організувати об'їзд місця пригоди;
є) до проведення медичного огляду не вживати без призначення медичного працівника алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі (крім тих, які входять до офіційно затвердженого складу аптечки).
2.11. Якщо внаслідок дорожньо-транспортної пригоди немає потерпілих та не завдано матеріальної шкоди третім особам, а транспортні засоби можуть безпечно рухатися, водії (за наявності взаємної згоди в оцінці обставин скоєного) можуть прибути до найближчого поста Державтоінспекції або в орган чи підрозділ міліції для оформлення відповідних матеріалів, попередньо склавши схему пригоди та поставивши підписи під нею. Третіми особами вважаються інші учасники дорожнього руху, які через обставини виявились причетними до дорожньо-транспортної пригоди. У разі настання дорожньо-транспортної пригоди за участю транспортних засобів, зазначених у чинному договорі обов'язкового страхування цивільно–правової відповідальності, за умови експлуатації таких транспортних засобів особами, відповідальність яких застрахована, відсутності травмованих (загиблих) людей, а також за умови досягнення згоди водіїв таких транспортних засобів щодо обставин скоєння дорожньо-транспортної пригоди, за відсутності у них ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, та у разі складення такими водіями спільного повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду відповідно до встановленого Моторним (транспортним) страховим бюро зразка. У такому випадку водії згаданих транспортних засобів після складення ними зазначеного в цьому пункті повідомлення звільняються від обов'язків, передбачених підпунктами "д"-"є" пункту 2.10 цих Правил

Они могли бы съехать на 2.11, но для этого надо между собой договорится.
Цитата:
подскажите как в такой ситуации составляются материалы на ДТП

Думаю, в данной ситуации гайцам будет простор для творчества.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 июл 2013, 22:31 
Борец

Автотехническая экспертиза расскажет о механизме ДТП, а решение примет суд.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа