Приймайте в свої ряди. А почну я вливання з вирішення своєї проблеми.
Сьогодні (21.12.10) в поштовій скринці знайшов отаку от бумажку:

.
Згадуючи за що це могло бути одразу згадав:
16 травня 2010 року, був зупинений за те що непропустив пішохода, виявилось що я забув права в дома, інспектор зробився добрим і написав протокол на мого тестя (був там і мав права при собі), мовляв той не пропустив пішохода, тесть підписав, отримали ми копію протокола без копії постанови, поїхали далі і згодом забули про цю історію.
Шукаючи інформаціїї для вирішення даного питання я натрапив на ваш сайт, почитавши пару годин форум та деякі нормативні акти я дійшов висновку:
1. Ми мали б отримати не таке от попередження, а згідно ст.24, 27 та 30 Закону України "Про виконавче провадження" копію постанови про відкриття виконавчого провадження, раз ми не отримували такого листа то маємо право на поновлення строку для добровільного виконання.
2. Ми маємо право піти у ДВСУ і ознайомитись з усіма документами (постановою інспектора та постановою про відкриття вионавчого провадження), а також отримати їх копії (де про це вказано???), і згідно ст. 21 та 24 тогож закону, якщо постанова про відкриття виконавчого провадження датована пізніше чим 3 місяці з дня прийняття постанови інспектора,то можемо оскаржити її.
3. Якщо постанову від інспектора ДВСУ отримала вчасно, але ДВСУ не відкрила провадження на протязі 3-х днів (ст. 24 частина 2, закон той самий), то знову маємо підставу для оскарження.
Де я помиляюся??? Що я пропустив??? Про що ще слід знати???
ДОпомагайте хто як може!