Текущее время: 23 фев 2025, 10:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 июн 2013, 01:06 
Борец

Mobik писал(а):
Если банк плюет на банковскую тайну - да!

Для госисполнителя в ЗУ "Про банки та банкiвську дiяльнiсть" сделано исключение.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2013, 07:50 
Борец

freeman john писал(а):
Для госисполнителя в ЗУ "Про банки та банкiвську дiяльнiсть" сделано исключение.

Тогда это уже не банковская тайна- что знают двое, знает и свинья!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2013, 08:33 
Борец

Backfire писал(а):
freeman john писал(а):

Тогда это уже не банковская тайна- что знают двое, знает и свинья!

Стаття 62. Порядок розкриття банківської таємниці

Інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банками:
6) органам державної виконавчої служби на їх письмову вимогу з питань виконання рішень судів та рішень, що підлягають примусовому виконанню відповідно до Закону України "Про виконавче провадження", стосовно стану рахунків конкретної
юридичної особи або фізичної особи, фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності;

вот так...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2013, 10:24 
Борец

freeman john писал(а):
вот так...

Я не к тому, что такого нет. Я к тому,- что нахрен такая таємниця, если её открывают любому чыпидрису из ГИСа.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 22:09 
Борец

Сьогодні був в Державній виконавчій службі, під кінець розмови в виконавця руки траслися так, що я думав він загубить свідомість. Відео викладу завтра.
Зробив скани документів, ну в документах виконавчого провадження якась повна фармазонщина, я вже навіть в борг не вникав, бо він дійсно міг бути за той період, я вже того не памятаю.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тут взагалі повна фармазонщина: написали, що я фактично за своєю адресою не проживаю (вони цього навіть не провіряли), написали що я немаю автомобіля, хоча автомобіль у власності з 2006 року, сказали що в ДПА є інфа по рахунках, але в Банку Львів їх нема (неможу зрозуміти причім тут банк Львів, якщо у мене там ніколи і не було рахунків) тобто реально написано від балди!

Изображение

ВИ ,ЧИТАЙТЕ ЩО ВІН НАПИСАВ В ПОСТАНОВЛЯЮ: щей до чогось приплів рішення суду, якого впамінє не було і нема, і навіщо він всі рахунки арештовував, якщо мав арештувати тільки сумму боргу?

Изображение

Изображение

Последний раз редактировалось deltrix 25 июн 2013, 22:39, всего редактировалось 3 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 22:12 
Борец

deltrix сформулируй все красиво - может статью на сайт повесим, очень интересная тема

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 22:14 
Борец

road писал(а):
deltrix сформулируй все красиво - может статью на сайт повесим, очень интересная тема

Я на завтра-післязавтра постараюся все підготувати з відео!
Ще одне скажу, що від виконавчої служби по цій справі за 2011-2013 я не отримував жодного листа, навіть простого.
Виконавець не зміг надати жодних підтверджуючих документів що мені щось відправлялося.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 22:30 
Борец

прокуратура вже чекае на клiента з двс, мiсце в Менськiй звiльнилось!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 22:37 
Борец

freeman john писал(а):
прокуратура вже чекае на клiента з двс, мiсце в Менськiй звiльнилось!

Я не розумію, чому в матеріалах справи нема запитів в МРЕВ, ДПІ по рахунках Банку Львів, і запитів до самого банку Львів та усіх відповідей на ці запити?
Ще одне питання, чи виконавці дійсно можуть відкривати провадження тільки на підставі вимоги Пенсійного фонду, чи можливо обов'язково має бути рішення суду?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 22:50 
Борец

роботи непахане поле...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 23:01 
Новобранец

deltrix писал(а):
Сьогодні приїхав на заправку і дав карту приватбанку для оплати, в транзакції було відмовленно.
Я звернувся до Приватбанку і дізнався що мої рахунки зарештовані по подачі виконавчої служби... останній рік взагалі нічого від виконавчої не отримував, судів ніяких не було.
Була ситуація коли по ДТП мав сплатити штраф 300 з копійками гривень, я його сплатив, приніс квитанції в суд коли постанову забирав і в ДАІ коли права забирав.
Через 6 місяців звонять з виконавчої мол ви не сплатили штраф, я їх послав на ... і сказав шо я все сплатив і квитанції дав в ДАІ і суду... пройшов рік і ось така фігня... арештували карткові рахунки.
Як взнати чи нема арешту на автомобіль і нерухомість?

Чтоб узнать-наложен ли арест на Ваш автомобиль или недвижимость - обратитесь в Гос. регистрационную службу при Минюсте в Вашем городе, заполните запрос и получите через 10 дней ответ или сразу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2013, 23:32 
Борец

Олег_dj писал(а):
deltrix писал(а):
Сьогодні приїхав на заправку і дав карту приватбанку для оплати, в транзакції було відмовленно.
Я звернувся до Приватбанку і дізнався що мої рахунки зарештовані по подачі виконавчої служби... останній рік взагалі нічого від виконавчої не отримував, судів ніяких не було.
Була ситуація коли по ДТП мав сплатити штраф 300 з копійками гривень, я його сплатив, приніс квитанції в суд коли постанову забирав і в ДАІ коли права забирав.
Через 6 місяців звонять з виконавчої мол ви не сплатили штраф, я їх послав на ... і сказав шо я все сплатив і квитанції дав в ДАІ і суду... пройшов рік і ось така фігня... арештували карткові рахунки.
Як взнати чи нема арешту на автомобіль і нерухомість?

Чтоб узнать-наложен ли арест на Ваш автомобиль или недвижимость - обратитесь в Гос. регистрационную службу при Минюсте в Вашем городе, заполните запрос и получите через 10 дней ответ или сразу.

З матеріалів справи, явже побачив що арешт накладений тільки на банківські рахунки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июн 2013, 15:43 
Новобранец

обратите внимание на ст. 22, ст. 30, ст. 31 Закона "Про виконавче провадження"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июн 2013, 16:00 
Борец

deltrix писал(а):
Я не розумію, чому в матеріалах справи нема запитів в МРЕВ, ДПІ по рахунках Банку Львів, і запитів до самого банку Львів та усіх відповідей на ці запити?

а чи були вони?
держвиконавець має направляти запити до ДАІ, БТІ, ДРС, ДПІ...
копії запитів, листів, постанов повинні бути у матеріалах ВП,
записи з вихідним номером про надсилання зазначеним адресатам в канцелярії ДВС в журналі вихідної кореспонденції, відповіді з вхідним номером від зазначених адресатів в журналі вхідної кореспонденції,
постанова про відкриття ВП повинна була надіслана рекомендованим листом з повідомленням про вручення

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июн 2013, 16:12 
Постоялец

Олег_dj писал(а):
получите через 10 дней ответ

вы хотели написать через 5 дней ?
Или в Украине уже новые законы?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 60 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4

Часовой пояс: UTC + 2 часа