25 января мне пришло письмо счастья, на которое в тот же день было отписано начальнику ГАИ что машиной я не рулил так как был в командировке. 20 февраля мне ответил начальник ГАИ, что они проводят проверку с целью установить кто из указанных в доверенности управлял машиной. 19 июня я обратился в свой районный суд с требованиями Скасувати за терміном давності виконання постанов про накладення адміністративних стягнень постанову про адміністративне правопорушення; Встановити причину ненадання роз’яснень щодо розшифрування значення символів, що зазначені на фотокопіях до постанови про адміністративне правопорушення, та документ, що підтверджує правильність цього розшифрування; Надати мені розшифрування значення символів, що зазначені на фотокопіях до постанови про адміністративне правопорушення, та документ, що підтверджує правильність цього розшифрування;
заявление было принято к рассмотрению, так как мне пришла на 6 августа повестка ( а может и не принято). ГАИ не явились и заседание перенесено на 25 сентября. Сегодня на заседании судья сказал, что "вообще что это за заявление? почему я его в суд подал? и вообще сегодня оно вернется без рассмотрения". текст заявления: *** Районний суд м. Позивач:*** м. **, вул. *** Відповідач: Відділ ДАІ з ОАТ м. ***та АТІ. м. ***
Заява 30 січня 2009 року я звернувся до Начальника ДАІ м. *** зі скаргою про те, що 26 січня 2009 року інспектором ВДАІ з ОАТ м. ***та АТІ *** було винесено постанову *** про адміністративне правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 212 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яке я нібито скоїв 10 січня 2009 року о 12 год. 55 хв. по вул. *** в м. *** та керуючись ст.. 283 зазначеного кодексу постановив накласти на мене штраф в розмірі 300,00 (триста) грн., в якій я виклав факти та надав докази, які доводять, що в цей день та час я не міг знаходитись та керувати транспортним засобом за вказаною в постанові *** про адміністративне правопорушення адресою, оскільки в цей день знаходився у відрядженні. Докази про це я надав у додатках до скарги. Також я вимагав надати розшифрування значення символів, що зазначені на фотокопіях до постанови *** про адміністративне правопорушення, та документ, що підтверджує правильність цього розшифрування. 10 лютого 2009 року я отримав відповідь на свою скаргу від начальника відділу ДАІ з ОАТ м. *** та АТІ при ГУМВС України у *** області *** в якій зазначено, що постанову *** про адміністративне правопорушення зупинено до перевірки факту керування автомобілем, що зазначений у постанові *** про адміністративне правопорушення іншими особами, що уповноважені згідно довіреності *** керувати цим автомобілем. Станом на 16 червня 2009 року відповіді щодо проведення цієї перевірки, скасування, або поновлення постанови *** про адміністративне правопорушення, я не отримував, що на мій погляд на підставі ст.. 303 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою скасування постанови *** про адміністративне правопорушення за терміном давності виконання постанов про накладення адміністративних стягнень. Також мені не було надано відповіді щодо розшифрування значення символів, що зазначені на фотокопіях до постанови *** про адміністративне правопорушення, та документ, що підтверджує правильність цього розшифрування. Виходячи з наведеного вище, та керуючись ст.ст. 10, 19, 40, 62 Конституції України, ст.ст. 14-1, 251, 287, 288, 289, 303 Кодексу України про адміністративні правопорушення, , ст.ст. 1, 12, 18 Закону України «Про звернення громадян», ст.ст. 4, 9, 44 Закону України «Про інформацію» прошу : 1. Прийняти дану заяву до розгляду та звільнити мене від сплати судового збору; 2. Скасувати за терміном давності виконання постанов про накладення адміністративних стягнень постанову *** про адміністративне правопорушення; 3. Встановити причину ненадання роз’яснень щодо розшифрування значення символів, що зазначені на фотокопіях до постанови *** про адміністративне правопорушення, та документ, що підтверджує правильність цього розшифрування; 4. Надати мені розшифрування значення символів, що зазначені на фотокопіях до постанови *** про адміністративне правопорушення, та документ, що підтверджує правильність цього розшифрування; Додатки: 1. Фотокопія скарги начальнику ДАІ *** від 26 січня 2009 року. 2. Фотокопія відповіді начальника відділу ДАЇ з ОАТ м. *** та АТІ про ГУМВС України у *** обл. від 10 лютого 2009 року. 3. Фотокопія постанови **** про адміністративне правопорушення від 26 січня 2009 року 4. фотокопія додатків до постанови із зображенням символів, значення яких я прошу роз’яснити. 5. Копії Всіх наведених вище документів та даної заяви для відповідача відповідно до ч.3 ст.106 КАС
|