Текущее время: 23 фев 2025, 22:39

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Мене викликають в полк м.Києва
СообщениеДобавлено: 08 мар 2013, 14:22 
Борец

Lyuda писал(а):
В рейд более реально

Ничто не вечно под луной. :) А Вы в рейд с кузнецом приедете? ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 мар 2013, 17:16 
Постоялец

Backfire писал(а):
Lyuda писал(а):
В рейд более реально

Ничто не вечно под луной. :) А Вы в рейд с кузнецом приедете? ;)

Все может быть ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 мар 2013, 18:42 
Постоялец

Lyuda писал(а):
Изначально побывала с жалобой в ДПС на их инспектора (куча нарушений при оформлении ДТП) и запросом фото и видео-материалов с места ДТП, которые этот инспектор обязан был сделать. В канцелярии жалобу и запрос не хотели принимать и предложили пройти пообщаться с руководством, вдруг получиться решить вопрос полюбовно. Там меня этот руководитель уговаривал не оставлять жалобу и этот запрос, а также нес всякий бред, типа -"Наш работник к вам приехал на вызов очень быстро, спешил поскорее все оформить и уехать, оценивал ДТП на свой взгляд и его оценка - это его субъективное мнение и оно не обязательно должно быть верным. Он посторонний человек, который нарисовал картину так, как ему захотелось и как он себе ее представил. Поэтому даже все указания на схеме не обязательно должны соответствовать действительности, вплоть до того, что могут быть направления движений ваших машин указаны не верно на схеме, это всего лишь его предположение. А дальше отпирайтесь в суде. И не думайте что выгораживаю того водителя и своего подчиненного.Вас гаишник не заставил написать на протоколе слово - "згодна", значит вы просто приняли к сведению его точку зрения и это не делает вас виноватой." Но я все это выслушав, уже закипела и подалась в канцелярию их регистрировать. На запрос сходу пришла отписка - не делал, так как не посчитал это необходимым, ему и так все было ясно и спорных ситуаций быть не может.
Составляю кляузу в УГАИ Киева (в ней описала незаконные действия инспектора ДПС, отписки руководства ДПС, свой визит в ДПС при котором мои слова игнорировались и говорился всякий бред с их стороны), откуда те переслали мою жалобу в ДПС для предоставления мне ответа на нее (т.е. руководитель ДПС должен мне был дать ответ на мою жалобу, в которой я жаловалась на него в том числе). При этом в ДПС я побывала еще раз, но в этот раз ходила с мужем. На мои жалобы (в ДПС и в УГАИ Киева) пришел один ответ с ДПС - вы виновна, разобрались и инспектор притянут к дисциплинарной ответственности.
В итоге после этого составляю жалобу на Департамент ГАИ, в которой описываю свою ситуацию и проблемы с моим делом, прикладываю отписки ДПС с Семьи Хохловых, и иду на прием к Резникову. Тот меня выслушал, назначил исполнителя, познакомил нас и мне было сказано что все тщательно проверят - имели ли право в ДПС давать мне такие ответы (которые я считаю что противоречат законодательству и являются необъективными), а также имели ли право с УГАИ Киева пересылать мою жалобу в ДПС для предоставления мне ответа на нее (т.е. руководитель ДПС должен мне был дать ответ на мою жалобу, в которой я жаловалась на него в том числе), разберутся и дадут ответ.
В результате от Резникова мною получен ответ, в котором - "установлено, що окремими працівниками Державтоінспекції ГУМВС України в м. Києві під час розгляду попередніх Ваших звернень допущено необ'єктивність, що призвела до надання Вам поверхневих та неповних відповідей. За результатами перевірки Департаментом ДАІ МВС України матеріали розгляду Вашої скарги надіслані до ГУМВС України в м. Києві для відповідного реагування та вжиття заходів щодо притягнення винних посадових осіб Державтоінспекції до дисциплінарної відповідальності відповідно до положень ЗУ "Про дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України".И кстати в ответах ДПС (до моей жалобы в Департамент) мне еще писалось, что инспектора наказали после проведения служебной проверки по моим жалобам. А когда я нажаловалась Резникову, мне уже выслали ответ с номером и датой приказа о наказании инспектора. И дата этого приказа была гораздо позже (после того как в Департаменте ГАи была зарегистрирована моя жалоба), чем дата предидущих отписок ДПС, в которых говорилось что инспектор наказан.
Так что Департамента ГАИ они еще видимо немного побаиваются. Вот сейчас из ГУМВС жду ответа на свой запрос о том кого конкретно и как наказали, с указанием номера и даты соответствующего приказа.
Поэтому жалуйтесь сразу выше, от ДПС вы ничего не добьетесь. Я при беседе в ДПС ссылалась им на их приказы МВД, при этом на меня смотрели круглыми глазами ка будто в первый раз слышат о них. ПДД я так поняла они и то там толком не знают.

На свой запрос в ГУ МВС (вул.Володимирська,15) о том кого и как в ДПС (за необъективность при рассмотрении моих жалоб) и УДАІ Киева (за незаконную пересылку моей жалобы на ДПС в ДПС для предоставления мне ответа) наказали на основании указания им Департамента ГАИ - получила сегодня ответ из УДАИ Киева (Б.Хмельницкого 54) :
http://s017.radikal.ru/i439/1303/f0/72d2400fbf8c.jpg
И даже тут сумели выкрутиться, т.к. говорится что - должностные лица виновны, заслуживают привлечения к дисциплинарной ответственности, но ограничились наказаниями за предидущие их "промахи".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 мар 2013, 21:41 
Постоялец

Знакомая ситуация. :) У меня тоже так было.Хотел гадёныша на вилы натянуть, а ему приклеили предыдущую дисциплинарку и этим ограничились. :twisted: Это вид "мягкого" наказания у них такой.)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 мар 2013, 23:30 
Постоялец

Lyuda
Скиньте будь ласка в студію свою скаргу до Департаменту, повний текст.

І ще питання (щоб не плодити теми) до досвідчених: якщо я писав скаргу в УДАІ Києва, вони відповіли, що перенаправили до районного ДАІ, а відповіді немає жодної вже більше 30 днів (навіть від дати пересилки), якого плану скаргу мені писати до Департаменту? На кого саме скаржитись і якими НПА підкріплювати?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 мар 2013, 23:35 
Борец

peff писал(а):
якого плану скаргу мені писати до Департаменту? На кого саме скаржитись і якими НПА підкріплювати?
сначала позвони в канцелярию и узнай ее судьбу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 мар 2013, 23:59 
Постоялец

artobstrel
в яку канцелярію телефонувати? І яке значення має те, що мені скажуть по телефону ("просрали вашу заяву", "ще не встигли відповісти", "ми її не отримували" тощо)?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 мар 2013, 00:03 
Постоялец

peff писал(а):
Lyuda
Скиньте будь ласка в студію свою скаргу до Департаменту, повний текст.

Начальнику Департаменту ДАI
МВС України
вул. Лук’янівська, 62,
м. Київ, 04071
від _______________

Скарга

_____2012 на місці ДТП _________відносно мене був складений протокол про адміністративне правопорушення від ______ серії __________ інспектором ДАІ ГУМВС України в м. Києві.
З версією інспектора ДАІ, що я порушила пункт 16,11 Правил дорожнього руху (далі – ПДР), викладеному у цьому протоколі, я не згодна, оскільки ________________.
При оформленні матеріалів на місці ДТП працівником ДАІ було допущено ряд порушень.
Під час ознайомлення мною з матеріалами справи стосовно даного ДТП у районному суді ____________ м. Києва, фотографії з ДАІ в справі - відсутні. Відповідно до пункту 27.9 Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ від 27.03.2009 № 111, та зареєстрованою у Міністерстві юстиції України 26.06.2009 за № 576/16592, з метою запобігання конфліктним ситуаціям, об'єктивного розгляду справ, а також як допоміжний засіб для попередження протиправних дій, та розкриття правопорушень допускається використання фото-, кінозйомки, відеозапису та звукозаписувальної техніки, а під час оформлення матеріалів ДТП воно є обов’язковим.
Запит на отримання зазначених фотографій на підставі пункту 6.1 Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, затвердженої наказом МВС від 26.02.2009 № 77, зареєстрованому у Міністерстві юстиції 24.04.2009 за № 374/16390, мною було направлено на адресу ДПС УДАІ ГУМВС України в м. Києві (вул. Хохлових, 5,м. Київ).
За підписом командира полку ДПС ДАІ ГУ МВС України в м. Києві Комишного В.І. мною отримано відповідь від ___________ № ________ (копія додається), в якій зазначається, що під час здійснення організаційно-розпорядчих дій на місці ДТП інспектором полку ДПС ДАІ, підпорядкованого ГУМВС України в м. Києві, прапорщиком міліції ______ фото, відеофіксація не проводилась, тому що учасники ДТП в своїх поясненнях надали повну інформацію, яка дала змогу визначити винуватця даної ДТП і які унеможливлюють створення конфліктної ситуації між учасниками ДТП.
Вважаю вищезазначену відповідь ДПС УДАЇ ГУМВС України в м.Києві на мій запит протиправною, оскільки відповідно до пункту 2.2 Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, у своїй діяльності працівники підрозділів ДПС керуються Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами Міністерства внутрішніх справ України та цією Інструкцією. Наказом МВС від 26.02.2009 № 77 «Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» передбачено забезпечення начальниками ГУМВС, УМВС вивчення Інструкції, затвердженої цим наказом, усіма працівниками Державтоінспекції МВС; забезпечення здійснення провадження в справах про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху відповідно до чинного законодавства, у тому числі вимог Інструкції, а також неухильно дотримуватись вимог законодавства при розгляді таких справ.
В той момент, коли сталося ДТП, у мене в машині було ще два пасажири. Протокол інспектором ДАІ складався без попередньої бесіди зі мною і моїми свідками Оскільки я була в шоковому стані і в ДТП я попала вперше, я виконала вказівки працівника ДАІ - не заповнила графу протоколу «свідки», пояснення склала у шоковому стані і поставила підпис в складеному протоколі про ознайомлення з ним та на схемі ДТП, складеній з рядом порушень.
Відповідно до пункту 6.1 Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, на складеній схемі місця ДТП також повинні бути графічно зображені та зафіксовані розташування дорожньої розмітки, світлофорів, дорожніх знаків та інших засобів технічного регулювання дорожнього руху, сліди гальмового шляху коліс транспортних засобів. Але зазначені об’єкти на цій схемі ДТП не зображені. Зазначене перехрестя, на виїзді з якого сталося ДТП, є нерегульованим і черговість його проїзду визначається знаками пріоритету. Водночас, на схемі ДТП міститься додаткова інформація щодо наявності працюючого світлофорного об’єкту на місці скоєння ДТП. Також назва місця зіткнення в протоколі та схемі ДТП вказана не вірно, що підтверджується наданою мені схемою КП ШЕУ від_____ №______ з назвою місця розташування підземного переходу, до якого йде прив’язка на схемі ДТП (копія додається). У зв’язку з цим дана схема не є інформативною щодо обставин ДТП.
Враховуючи вищевикладене, після розгляду цієї справи ____2012 р., суддя __________ суду прийняв рішення щодо направлення її до відділу ДАІ на доопрацювання.
Відповідну скаргу ___2012р. мною було направлено командиру полку ДПС УДАІ ГУ МВС України в м. Києві та ____2012р. до Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві стосовно порушень при оформленні матеріалів ДТП та протиправної відповіді керівництва ДПС на мій запит щодо отримання фото з місця ДТП. У телефонній розмові з представником ДПС ____2012 мене було повідомлено, що проміжна відповідь на мою скаргу мені буде направлено своєчасно, а остаточну відповідь я отримаю після отримання справи із суду, яку на підставі відповідної постанови суду було направлено на доопрацювання.
_____2012 мене викликали до ДПС для дооформлення зазначених матеріалів. Доопрацювання матеріалів ДТП заключалось в отриманні додаткових пояснень від обох учасників ДТП. При цьому я усно і письмово вимагала скласти протокол ДТП й на іншого водія щодо порушення ним пунктів ____ПДР, що призвели до зазначеного ДТП. Але мої пояснення і аргументи ігнорувались. Під час візиту до ДПС я дізналася, що проміжну відповідь на мою скаргу мені до сих пір направлено не було і якщо я її бажаю отримати, то мені її направлять. Також мене було поінформовано, що найближчим часом я отримаю остаточну відповідь на свою скаргу до ДПС, а також цим же листом відповідь на мою скаргу до Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві. Про те, що відповідь на свою скаргу до Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві я отримаю від ДПС, мені підтвердила у телефонному режимі працівник канцелярії зазначеного Управління ДАІ. Наведене вважаю грубим порушенням Закону України «Про звернення громадян». Згідно зі статтею 7 зазначеного ЗУ , якщо питання, порушені в одержаному органом державної влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, об'єднаннями громадян або посадовими особами зверненні, не входять до їх повноважень, воно в термін не більше п'яти днів пересилається ними за належністю відповідному органу чи посадовій особі, про що повідомляється громадянину, який подав звернення. Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються. В Управлінні ДАІ ГУ МВС України в м. Києві я своєю скаргою намагалась оскаржити дії як інспектора ДПС, так і його керівництва, яке повинно нести відповідальність за дії своїх підлеглих і не має права надавати відповіді, що суперечать чинному законодавству. Водночас, у зв’язку з перенаправленням моєї скарги з Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві до ДПС, я отримаю відповідь від тієї організації на яку намагалась поскаржитись за підписом її керівника, на якого я скаржилась у тому числі.. Також в ДПС мені повідомили, що на підставі моїх скарг покарають інспектора ДПС. Але вважаю, що покарання повинен понести не тільки інспектор, а і його керівництво за непрофесійні дії своїх підлеглих і відсутністю контролю за дотриманням останніми вимог чинного законодавства.
Враховуючи вищенаведене, прошу об’єктивно та ґрунтовно розглянути дану скаргу, провести службове розслідування щодо порушень норм чинного законодавства посадовими особами ДПС та Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві і вжити відповідні заходи, про що письмово повідомити мене у встановлений законодавством термін.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 мар 2013, 00:08 
Борец

peff писал(а):
в яку канцелярію телефонувати?
районного ДАІ
peff писал(а):
І яке значення має те, що мені скажуть по телефону
Может оказаться, что уже ответили. Еще после звонка письма имеют обыкновение незамедлительно оказываться в почтовом ящике.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 мар 2013, 00:15 
Постоялец

peff писал(а):
Lyuda
І ще питання (щоб не плодити теми) до досвідчених: якщо я писав скаргу в УДАІ Києва, вони відповіли, що перенаправили до районного ДАІ, а відповіді немає жодної вже більше 30 днів (навіть від дати пересилки), якого плану скаргу мені писати до Департаменту? На кого саме скаржитись і якими НПА підкріплювати?

Срок - 1 месяц согласно ЗУ "Про звернення громадян" исчисляется от даты, которой районное ГАИ зарегистрировало у себя пересланную из УГАИ Киева вашу жалобу им. Если месяц прошел и нет ни промежуточного ответа (что они не успевают и дадут вам ответ позже), ни окончательного, то можно смело писать жалобу в Департамент на районное ГАИ. При этом если вдруг вы в своей жалобе жаловались и на это районное ГАИ, то незабудьте там указать что они не имели права им пересылать вашу жалобу. Но предварительно уточните в канцелярии судьбу вашей жалобы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 40 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа