Текущее время: 24 фев 2025, 18:53

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 21 фев 2012, 16:28 
Прохожий

Если у меня будет адвокат, он же будет представлять мои интересы в суде? И есть ли гарантия,что при наличии адвоката, и при наличии нарушений со стороны гаишников,я смогу выиграть суд?Ну хотя бы,чтоб не лишали прав?Они ж на год заберут или на два???! :o :o

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2012, 16:32 
Прохожий

Знаете, если б я хотя бы знала,что у меня есть 2 часа,чтобы взять справку и т.д Меня так трусило тогда,что просто. Короче, испуг был с шоком таким,которого я не испытывала никогда наверное.... :) :) Будет уроком на всю жизнь! Теперь я стану грамотной :D :D :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2012, 16:36 
Новобранец

Марина если хотите скиньте мне Ваш моб телефон в лс . МТС или Лайф Я Вас немного проконсультирую бесплатно )
Потому как только вчера забрали права уже назад у Гайцов всё же по той 130 ст.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2012, 16:37 
Прохожий

Cody писал(а):
Вы меня неправильно поняли, когда вам отдали машину, надо было самой ехать в больницу, у Вас по закону есть 2 часа что бы взять справку о том что вы трезвы.

И кстати где делся раздел для новобранцев ? там есть моя история аналогично Вашей
Тема «Приговор по 130» вы там можете много чего полезного узнать.

Ибо аналогичная ситуация была у моего друга и я тоже в ней участвовал.

Раздела для новобранцев уже не существует(( почитала бы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2012, 17:27 
Новобранец

Итак это шлём заказным письмом в суд, по месту рассмотрения дела.

Бобруйському міськрайонному суду

Бобруйської області
07400 м. Бобруйськ вул. Бобруйська ,1.
судді Бобровець Б.Б. (УЗНАТЬ КТО БУДЕТ ВЕСТИ ДЕЛО)
№ справи 0-0000 (ТОЖЕ УЗНАТЬ)

від Ім`я Побатькові Прізвище

Заява на ознайомлення з матеріалами справи

Згідно статті 49 КАСУ та ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право заявляти клопотання.
(Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі. Справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.
При розгляді справ про адміністративні правопорушення, передбачені частиною першою статті 44, статтями 51, 146, 160, 160-2, 173, частиною третьою статті 178, статтями 185, 185-1, статтями 185-7 і 187 цього Кодексу, присутність особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, є обов'язковою.)

06 грудня 2011 року стосовно мене складено протокол № АА №0000000 ( не надано копію) про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП
та передали справу на розгляд Бобруйському міськрайонному суду номер справи 0-0000.

Прошу надати мені копію протоколу, для ознайомлення.

«_______»_________________2011 р. Ваші ініціали.

Последний раз редактировалось Cody 21 фев 2012, 17:41, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2012, 17:37 
Новобранец

В ГАИ !

Начальнику Відділення державтоінспекції Бобруського району УДАІ ГУМВС України в Київській обл. ДАІ
вул. Бобри, 1-Б
м.Бобруйськ

від Ім`я Побатькові Прізвище

Інформаційний запит

Я, Ім`я Побатькові Прізвище , керував автомобілем Бобік держ.№00 0000 00, 6.12.2011 р. в 04-10 був зупинений ІДПС Падлюка М.О. У інспектора виникла підозра, що я знаходжусь в стані алкогольного оп'яніння. Інспектором у мене було вилучено водійське Посвідчення. Я хотів виконати Вимоги п.1.6Спільного наказу МВС України та МОЗ України № 400/666 від 09,09,2009 про обов'язковий догляд "на місці зупинка транспортного засоби з використання спеціальніх технічних засобів, дозволу до застосування МОЗ та Держспоживстандартом ..."але за словами інспектора що нічого проходити нетреба.

За твердженням інспектора в нього до мене претензій не було, хоча протокол вони склали, але копію не дали. Протокол серія АА № 0000000 від 06.12.2011р
Відповідно до ст. 31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які містять інформацію про громадян, зобов'язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.
На підставі цього, а також керуючись ст. 23, 32, 33 Закону України «Про інформацію»
прошу:
1. У передбачений законом термін письмово надати мені повну інформацію по наявності складених на мене протоколів про адміністративні правопорушення та винесених по них постановами починаючи з 01.11.2011р.
2. Надати повну та об’єктивну інформацію чи вилучався в мене мій автомобіль Бобік держ.№00 0000 00 інспектором Падлюка М.О. чи іншими співробітниками ІДПС починаючи з 01.11.2011р.
3. Надати повну та об’єктивну інформацію чи відсторонювалася я від керування автомобілем Бобік держ.№00 0000 00 інспектором Падлюка М.О. чи іншими співробітниками ІДПС починаючи з 01.11.2011р.
4. Надати мені (при наявності), копії вищезазначених матеріалів.

23.12.2011 Підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2012, 16:07 
Новобранец

Дабы не плодить 100500 тем, напишу тут.

Вчера вечером выпил грамм 150-200 коньяка практически не закусывая, утром хотел поехать без машины.Утром проспал и решил всетаки на машине добратся, чувствовал себя адекватно, поэтому и поехал на машине.На выезде с промзоны на борщаговке непонятно с какого перепуга оказались гайцы, они меня остановили,
Диалог:
И - Доброго здоров'я,як себе почуваєте
Я - Доброе, вроде ниче, холодно правда на улице
И - Чтото у вас глаза красные
Я - Невыспался наверно, хотя спать вроде не позно лег
И - Выставьте руку, раставьте пальцы
Я - Я выставил, пальцы ходуном(в машине холодно потому что практически не грел(на работу торопился) и проехал километра 3)
И - Вживали?
Я - Вчера, бутылку пива в 17:00
И - Давайте на мед экспертизу проедем, там посмотрим...
Я - Давайте не поедем тороплюсь жудко,
И - Буду писать протокол, вызывайте второго водителя пока
Я - ОК

Выписали протокол об отказе с 2мя свидетелями, забрали права, попросили написать розписку что доверяю человеку отогнать мою машину.И мы уехали...
Торопился на работу в итоге почти на 2 часа пожже приехал...

Собственно вопрос: какое решение чаще суд принимает?

зы.нет никакого желания без прав остатся(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2012, 16:12 
Прохожий

как мне объяснял мой адвокат,что это кому как повезёт... Кто-то прав лишает,а кто-то штраф или общественные работы выпишет и всё. В-общем,вся надежда на судью, на то,как вы будете себя вести в суде... и т.д. У меня ещё суда не было,как состоится-напишу,что и как ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июн 2012, 10:45 
Прохожий

Попал по 130 ч1 Читал был уверен что лишение прав за эту статью нет. Дождался суда, результат лишение на год, завтра получу постанову . Хочу подавать апелляцию. Какие есть шансы вернуть права? Как составить апелляцию что прилагать... И могу я ездить по временному удостоверению если постанова вынесена но я подал апелляцию? Заранее благодарен Денис Украина г. Симферополь АР Крым. [email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июн 2012, 15:52 
Борец

Денис1988 писал(а):
Какие есть шансы вернуть права?

шансів мало....в залежності які докази були в суді 1 інстанції.....якщо ти там не боровся....апеляція не допоможе...
Денис1988 писал(а):
И могу я ездить по временному удостоверению если постанова вынесена но я подал апелляцию?

тимчасове посвідчення дійсне лише....3 місяці......

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июн 2012, 15:56 
Борец

Интересно, а 130 статья под амнистию попадает???

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июн 2012, 15:58 
Борец

wasily_g писал(а):
Интересно, а 130 статья под амнистию попадает???

в куап такого немає... :o

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа