Итак это шлём заказным письмом в суд, по месту рассмотрения дела.
Бобруйському міськрайонному суду
Бобруйської області 07400 м. Бобруйськ вул. Бобруйська ,1. судді Бобровець Б.Б. (УЗНАТЬ КТО БУДЕТ ВЕСТИ ДЕЛО) № справи 0-0000 (ТОЖЕ УЗНАТЬ)
від Ім`я Побатькові Прізвище
Заява на ознайомлення з матеріалами справи
Згідно статті 49 КАСУ та ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право заявляти клопотання. (Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі. Справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи. При розгляді справ про адміністративні правопорушення, передбачені частиною першою статті 44, статтями 51, 146, 160, 160-2, 173, частиною третьою статті 178, статтями 185, 185-1, статтями 185-7 і 187 цього Кодексу, присутність особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, є обов'язковою.)
06 грудня 2011 року стосовно мене складено протокол № АА №0000000 ( не надано копію) про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП та передали справу на розгляд Бобруйському міськрайонному суду номер справи 0-0000.
Прошу надати мені копію протоколу, для ознайомлення.
«_______»_________________2011 р. Ваші ініціали.
Последний раз редактировалось Cody 21 фев 2012, 17:41, всего редактировалось 1 раз.
|