Решил написать в обл. ГАИ в целом по штрафам. Нашел такой вариант, думаю подходит?
Цитата:
До Управління ДАІ ГУ МВС України
у Полтавській області
вул. Фрунзе, 164, м.Полтава, 79053,
від
мешкаю за адресою:
Інформаційний запит.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також оганів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово надати вичерпну відповідь на такі питання:
Прошу:
1.В передбачений Законом термін, письмово, повідомити мене чи є в наявності в електронній базі органів ДАЇ записів про непогашенні, або неоплачені мною штрафи за порушення правил дорожнього руху чи будь-які інші порушення.
2. В разі заборгованості по штрафам прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також, копії документів, що це підтверджують (протоколи, постанови, тощо).
Дата: _______________ ПІБ
Отправлять я так понимаю заказным письмом с описью?