Текущее время: 25 фев 2025, 02:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Допоможіть будласка
СообщениеДобавлено: 13 янв 2011, 13:36 
Постоялец

Добрий день, порадьте що робити. Я попав в дтп постраждавших не було винуватець дтп втік з місця події зарас його автомобіль подали у розшук, але сам власник цого авто по місцю прописки не проживає і його шукати ніхто не хоче. Я так розумію шо його даї може притягнути тільки до адміністративної відповідальності але якшо його не знайдуть на протязі 2 місяців то справу закриють і я залишусь без нічого??? Ч можна подати у розшук самого власника автомобіля здійснившого дтп???? Які ще дії я можу прийняти? Я звязувався з йго родичами але він ховається і на контакт виходити не хоче. А страхова виплачувати нічого не буде поки нема встановленого винуваться дтп.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Допоможіть будласка
СообщениеДобавлено: 04 апр 2012, 20:43 
Новобранец

ОМГ, ото мужик зашарив в кодексі. Тікаєш на 3 місяці - і все. Справи без нього розглянути так просто не виходить, бо його не повідомили. Оце так хардкоріще. І як воно склалося?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 апр 2012, 20:47 
Борец

slavikp писал(а):
... А страхова виплачувати нічого не буде поки нема встановленого винуваться дтп.

не так
страховая НЕ выплачивает ВИНОВНИКУ дтп

его страховая известна?

отут http://aktivist.in.ua/?p=102 написано шо делать, если не смогли или не успели привлечь виновника к ответственности в течение 3 месяцев с момента дтп

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 апр 2012, 22:04 
Постоялец

Це було рік тому закінчилось в мою користь, той нехороший дятька дісно ховався по місцю прописки ніхто не проживає була би безвихідни ситуація якби я не провів ціле розслідування. Сам дізнався адресу пішов по його сусідах які сказали шо в ного магазин на південному там знайшов його дочку яка в не адекваті почала кричати охорона, згодом взнав де його 2 магази там працювала його жінка яка теж відмовилась мені помогти. Тоді прийшлось файно зі скаргами надавити на даішникв шоб вони підняли сраку і вручили повістку жінці. Після цого зявився власник автомобіля на ного склали протокол але в суд ні на одне слухання він не прийшов судя виніс постанову без його присутності бозбавлення на 6 місяців а страхова виплатила грош.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа