Текущее время: 25 фев 2025, 00:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Знак грузовому запрещено+транзит
СообщениеДобавлено: 23 мар 2012, 15:48 
Прохожий

Здраствуйте!
Есть такая проблема, провожу строительные работы на обьекте, к которому возможно подъехать по трем дорогам, на двух из них в нужном мне направлении висит знак "Грузовому запрещено движение", на третьем висит знак "Грузовому запрещено"+табличка "Транзит".
Само собой, мы проезжаем не транзитом, а едим целенаправленно на данную улицу, что указываеться в маршрутных листах и товаро-транспортных накладных. Других дорог и вариантов подъезда у нас нет. Но сегодня приехала машина ГАИ и выписала 7 штрафов на мои машины, обьяснив это тем что это команда начальника ГАИ писать протоколы и что для проезда под знак "грузовому запрещено" + транзит нужно иметь специально разрешение.

Поэтмоу, прошу Вас прокоментировать и подсказать как мне действовать в этом случае? Мне необходимо работать на этом обьекте еще долгое время и не так стращны эти 7 штрафов, как хочеться спокойной работы.

И может подскажите какой-то контактный телефон на случай очередного налета.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2012, 17:33 
Прохожий

Я тут еще вот что нашел в интернете, что таблички "Транзит" в наших ПДД не существует и если она установлена под знаком "Движение грузовому транспорту запрещено" то этот комплекс знак+табличка считаются не законными.

Хочу в понедельник с жалобой ехать в городское ГАИ. Поправьте, чтобы не опозориться.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2012, 17:59 
Борец

maxubta писал(а):
Я тут еще вот что нашел в интернете, что таблички "Транзит" в наших ПДД не существует и если она установлена под знаком "Движение грузовому транспорту запрещено" то этот комплекс знак+табличка считаются не законными.

Хочу в понедельник с жалобой ехать в городское ГАИ. Поправьте, чтобы не опозориться.

Код:
Не поширюється дія знаків:

3.1 — 3.8, 3.11 — на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;

Крім того, якщо на знаку написано 4.5т, то знак не відповідає ДСТУ 4100-2002!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2012, 18:15 
Прохожий

Спасибо за ответ.
На знаке ничего не написано.

Согласно Вашему примеру из ПДД моим грузовым автомобилям не требуеться никаких дополнительных разрешений?

Еще раз спасибо, в понедельник буду обжаловать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2012, 19:01 
Борец

maxubta, в ГАИ открывай ПДД за 2012 год, пусть покажут необходимость согласования:

Цитата:
32. Окремі питання організації дорожнього руху, що потребують узгодження з Державтоінспекцією

32.1. З органами Державтоінспекції узгоджуються:
а) розміщення в смугах відведення автомобільних доріг або червоних лініях міських вулиць і доріг та їх штучних спорудах кіосків, павільйонів, рекламоносіїв, пересувних торговельних пунктів, а також на прилеглих територіях, будинках, спорудах — адміністративних приміщень підприємств, установ та організацій, місць торгівлі та надання послуг;
б) маршрути та перелік доріг, на яких може проводитися навчання водінню транспортними засобами;
в) умови та порядок руху колон у складі більш як понад 5 механічних транспортних засобів;
г) підпункт «г» пункту 32.1 виключено
{згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09.07.2008 р. N 634}
ґ) підпункт «ґ» пункту 32.1 виключено
{згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09.07.2008 р. N 634}
д) порядок буксирування двох і більше транспортних засобів;
е) технічні вимоги, конструкція та встановлення на транспортних засобах спеціальних звукових і світлових сигнальних пристроїв (типу «Сирена», проблисковий маячок тощо), світлових покажчиків та розпізнавальних знаків автомобілів аварійної служби, а також розміщення реклами та нанесення білих смуг під нахилом на зовнішніх бокових поверхнях транспортних засобів;
є) переобладнання транспортних засобів.

З органами Державтоінспекції узгоджуються також інші питання забезпечення безпеки дорожнього руху, передбачені законодавчими актами.

32.2. Забороняється, у тому числі в умовах спеціалізованих підприємств, які займаються ремонтом і технічним обслуговуванням транспортних засобів, внесення змін в ідентифікаційні номери і номерні таблички кузова чи шасі (рами), двигуна транспортного засобу, а також їх знищення (перенесення, закріплення, відновлення тощо) без попереднього узгодження з Державтоінспекцією.

Хотя "З органами Державтоінспекції узгоджуються також інші питання забезпечення безпеки дорожнього руху, передбачені законодавчими актами." сомнительно звучит, но не думаю, что они могут предъявить "законодавчий акт" (не распоряжение начальника), обязывающий делать такие согласования.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа