Перш за все хочу сказати ВЕЛИКЕ УРАЇНСЬКЕ СПАСИБІ організаторам даного проекту. Тільки завдяки Вам мені вдалось відсудити 4 протоколи за перевищення швидкості практично з мінімальними зусиллями. Ще раз ЩИРО ДЯКУЮ. Також при необхідності допомоги іншим читачам в аналогічній ситуації (перевищення швидкості) які проживають в м.Львів готовий допомогти в суді. Мій адрес
[email protected], пишіть, скину телефон, допоможу чим зможу.
А тепер про саму проблему, раніше з таким не зіштовхувався тому прошу допомоги.
Прошлого тижня брав на авто постійний техпаспорт (мав тільки тимчасовий талон), справа була термінова так як машина була продана, а новий власник живе аж в Ковелі. Проте в МРЕВ сказали що техпаспорт дадуть тільки тоді коли будуть погашені дві постанови за перевищення швидкості на 255 грн кожна. На мої пояснення що дані постанови в суді ніяк не реагували, сказали - принеси рішення тоді буде все ок. Так як рішення ще не було а техпаспорт дійсно треба було терміново я заплати в касу МРЕВ.
СЬОГОДНІ прийшло письмо із суду проте що справу розглянеуто без моєї присутності та прийнято рішення на мою користь.
ЯК МЕНІ ТЕПЕР ВЕРНУТИ СВОЇ КОШТИ????????????
Подзвонив я на гарячу лінію ДАІ, там сказали дзвонити в адмінпрактику, подзвонив, там сказали йти в касу яку платив та все їм пояснити може вернуть гроші.
ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!