Текущее время: 27 ноя 2024, 07:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 мар 2010, 11:26 
Постоялец

Я ехал на трассе в николаевской области меня остановили за проезд знака по полосам все обошлось предупреждением а вот в хмельницкой области составили протокол, я не заметил знак так как была напряжонная обстановка на дороге в поселке да и еще нет разметки вообще она стерта зделал фотку чуть позже выложу, но они не чего не хотели слушать возможно у них есть видео семка с машины но я не видел так как я не согласился выйти с машины. куда мне писать и как правильно описать то што есть знак но нет разметки? спасибо. Да и еще составляли протокол 30 мин я указал это в протоколе. Хотя прошло минут 10 они указали в протоколе неправильно время получилось по ихнему 30 мин. :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2010, 12:36 
Борец

Подавать скорее всего в суд, но будет проблема с ответчиком -- они не явятся на суд, но все равно надо будет их уведомлять.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2010, 18:36 
Постоялец

22.4.2010 р. я, керуючи власним автомобілем марки Chevrolet , державний номер XX0000XX, рухався по трасі Хмельніцьк-Одеса. О 13:10 на 318 км траси я зупинився на вимогу інспектора Любашівського взводу ДПС ----------- -------------- -------------.
Інспектор повідомив мене, що, на його думку, я порушив правила дорожнього руху (ПДР). Мої доводи про те, що я їхав з дотриманням ПДР до уваги не були сприйняті. Інспектор склав протокол та виніс постанову про накладення на мене стягнення в сумі 300 (триста) грн 00 коп за порушення п.8.4 ПДРУ, а саме – правил розташування транспортних засобів на дорозі.
З постановою я не згоден та оскаржую її з наступних причин.
Хочу пояснити, що в дійсності я рухався в правій стороні, як того і вимагають правила. У тексті ж постанови зазначено, що з лівої смуги здійснив рух прямо де поворот ліворуч в обовязковому разі, в зоні дії знаку 5.16 (напрямок руху по смугам) я рухався в лівій крайній смузі, чим і порушив правила. Але в самому протоколі та в постанові відсутні посилання на об'єктивні докази, які б підтверджували мою вину. Інспектор мені таких доказів теж не надав. Тобто, наразі, маємо лише суб'єктивну думку самого інспектора, яка нічим не підтверджена і вина моя, як того вимагає законодавство при винесенні постанови, не доведена.
Також, прошу взяти до уваги, що розмітка на дорозі стерта . Я переконаний в тому, що інспектор помилився у візуальному визначенні розташування мого автомобіля на дорозі. Таким чином, запевняю суд, що порушення ПДР я не допускав.
Крім того, під час складання протоколу інспектор не ознайомив мене з моїми правами, а саме ст. 63 Конституції України, чим істотно порушив мої громадянські права. Таким чином, протокол було складено з порушенням чинного законодавства.

ТАК ПАЙДЕТ??? Или штото добавить нужно?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2010, 18:57 
Борец

http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=22&t=446-это мой иск выигранный.может поможет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа