Текущее время: 26 фев 2025, 01:12

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 15:32 
Новобранец

LAVe писал(а):
Zimenkoff писал(а):
...
Пункты оставлял по скарге которая была выложена.
Как я понял - то 1 пункт -это для Установыв(в постанове)
а 2 для подраздела Постановив, то есть вынес решение о штрафе.
Если нет, могу убрать.
второе - размер штрафа вылазит за утстановленные рамки

Второе тогда удаляю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 15:39 
Борец

Zimenkoff писал(а):
...
1. Копія постанови АА1 121830 по справі про адміністративне правопорушення від 07.03.2011 - на одному аркуші;
2. Копія протокола ВМ1 111240 від 07.03.2011 про адміністративне правопорушення - на одному аркуші
?
ага
3. Фотографії світлофору на перехресті вулиць Дмитрівська на Воровського - на ... аркушах.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 15:55 
Новобранец

Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 54.

ххх Андрія Юрійовича
33000, м. Рівне, вул. Соборна хх, кв.хх

На постанову серіі АА1 № 121830 від 07.03.2011р.
інспектора ДПС взводу ДПС відділення ДАІ Шевченківського району при
УДАІ ГУМВС України в м.Києві прапорщика міліції Гуртовенко В.С.

У справі про адміністративне
правопорушення, передбачене ч.2 ст.122
КУпАП,

С К А Р Г А
Зазначену постанову винесено за те, що 07.03.2011р я ххх А.Ю., керуючи автомобілем Mitsubishi Lancer державний номер ВК....АХ в м. Києві, повернув праворуч з вул. Дмитрівська на вул. Воровського на вимкнений сигнал додаткової секції світлофору, чим порушив пункт 8.7.3( 3).
Постанову серії АА1 № 121830 в справі про адміністративне правопорушення винесено на підставі протоколу серії ВМ1 № 111240 від 07.03.2011р.
Зазначені постанова та протокол не відповідають обставинам справи, вимогам матеріального та процесуального закону та підлягають скасуванню з таких підстав:
• Керуючись вимогами п.п. 1.3, 2.3, 8.7.3, 10.4, 10.5, 11.1, 16.1, 16.2,16.5, 16,8-16.10 Правил дорожнього руху, я виконував поворот з вулиці Дмитрівська на вулицю Воровського на дозволений сигнал світлофору.
• Оскільки зазначений світлофор виконаний з порушенням ДСТУ 4092-2000, в денний час побачити або здогадатись про додаткову секцію на ньому неможливо.
• Згідно ст.38 Закону України "Про дорожній рух" стандарти та норми дорожнього руху є обов'язковими.
• Згідно ст.7 КУпАП ніхто не може бути підданий заходу впливу в зв'язку з адміністративним правопорушенням інакше як на підставах і в порядку, встановлених законом, тому порушення власником дороги вимог ДСТУ 4092-2002 не може бути підставою для притягнення до відповідальності учасників дорожнього руху.
Також повідомляю, що під час виявлення правопорушення, розгляду справи та винесення постанови в справі про адміністративне правопорушення інспектором Гуртовенко В.С. були допущені такі порушення::
• Під час виконання службових обов’язків прапорщик Гуртовенко В.С.(номерний значок за № КІ 0517), керуючись тим, що на перехресті вул. Дмитрівської та вул.Воровського (м.Київ) розміщення світлофора не відповідає вимогам ДСТУ 4092-2002, провадив одноосібне судочинство, чим порушив вимоги ст.2 Закону України про міліцію, ст.6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі КУпАП) і п.3 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України
• З метою виявлення правопорушень прапорщик Гуртовенко В.С. знаходився за двісті метрів від зазначеного перехрестя та відслідковував автомобілі, що повертають з вул. Дмитрівська на вул. Воровського. З місця спостереження видно лише світлофори для пішоходів по вул..Воровського, жодного з 4 світлофорів по вул. Дмитрівський не можливо побачити з огляду на їх місце розташування, тому об’єктивного та без упередженого розгляду справи прапорщик Гуртовенко В.С. проводити не міг, чим порушив ст..62 Конституції України та ст..245 КУпАП.
• Під час зупинки та складання протоколу мені не були роз’яснені мої права, передбачені ст..268 КУпАП і про що я розписався у протоколі.
• Також я заявив клопотання про надання мені можливості скористатися правовою допомогою адвоката, право на що мені гарантоване ст.. 268 КУпАП та ст..59 Конституції України. Таке клопотання я заявив у зв’язку з тим, що інспектор ДАІ після складання протоколу почав складати постанову про накладення на мене адміністративного стягнення без розгляду справи. Згідно п.5 ст.278 та 279 КУпАП, при підготовці справи до розгляду та під час розгляду справи особа, яка уповноважена розглядати справу та виносити постанову, повинна вирішити клопотання особи, яка притягується до відповідальності, дослідити докази.
Аналогічні зобов’язання на інспектора ДАІ покладені згідно п. 2.11.5 та 2.12 Інструкції, затвердженої наказом МВС України від 26.02.2009 р. №77 (далі – Інструкція).
У порушення п.5 ст.278, ст..280 КУпАП та вимог відомчої Інструкції МВС, інспектор ДАІ Гуртовенко В.С моє клопотання взагалі не розглянув, хоча повинен був розглянути та задовольнити, оскільки право на захист є гарантованим Конституцією, а обов’язок дослідити всі обставини у справі, дослідити усі докази, до яких належать і пояснення свідка згідно ст.272 КУпАП, покладено на інспектора ДАІ згідно ст.. 279 КУпАП та п. 2.12 Інструкції.
• В постанові по справі про адміністративне правопорушення прапорщик Гуртовенко В.С. призначив відповідальність згідно ч.2 ст.122 КУпАП, чим порушив ст..124 Конституції України. Відповідно до ст..221, 222, КУпАП справи, передбачені ч.2 ст.122 КУпАП розглядаються виключно суддями районних, районних у місті, міських чи міськрайонних судів і не підлягають розгляду органами внутрішніх справ
Зважаючи на те, що прапорщик Гуртовенко В.С. під час роз’яснення суті зупинки, відрекомендування та складання протоколу
 Порушив п.п.22.1, 22.2, 22.6, 22.7 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України;
 Порушив вимоги ч. 2 ст. 283 КУпАП, а саме у постанові не зазначено найменування органу (посадової особи), який виніс постанову.
 Протокол про адміністративне правопорушення складено 06.03.2011, за добу до зупинки мого автомобіля , та допущені виправлення (та замальовування коректором) в протоколі, чим порушено ст.256 КУпАП
 Висловив наміри скористатися інформацією, внесеною до протоколу та постанови, з метою винесення незаконних рішень, -
Існує йморність привласнення службових повноважень та скоєння службових злочинів, передбачених ст..364, 365, 366 Кримінального кодексу України.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст.283, 287, 288, 289, 291, 292, 293, КУпАП

Прошу:
1. Оскаржувану постанову скасувати. А справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити за відсутності у моїх діях складу такого порушення.
2. Провести службове розслідування щодо протиправних дій прапорщика Гуртовенко Віктора Степановича
3. Зобов’язати працівника ДАІ виконувати вимоги чинного законодавства.
4. Зобов’язати власника доріг облаштувати зазначене перехрестя відповідно до вимог ДСТУ 4092-2002

«10» березня 2011р.

Додатки:
1 . Копія постанови АА1 121830 по справі про адміністративне правопорушення від 07.03.2011 - на одному аркуші;
2. Копія протоколу ВМ1 111240 від 07.03.2011 про адміністративне правопорушення - на одному аркуші;
3. Фотографії світлофору на перехресті вулиць Дмитрівська на Воровського - на 3 аркушах.

Исправил все.(Включительно посты ниже)

Последний раз редактировалось Zimenkoff 10 мар 2011, 16:55, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 16:08 
Борец

нет предела совершенству :D
Zimenkoff писал(а):
...
• Керуючись вимогами п.п. 1.3, 2.3, 8.7.3, 10.4, 10.5, 11.1, 16.1-16.10 Правил дорожнього руху, я виконував поворот з вулиці Дмитрівська на вулицю Воровського на дозволений сигнал світлофору.
....
выделенное распиши, оставь нужные пункты, убери лишние. может еще каких пунктов из других разделов добавь
Zimenkoff писал(а):
...
• Під час виконання службових обов’язків прапорщик Гуртовенко В.С.(номерний значок за № КІ 0517), керуючись тим, що на перехресті вул. Дмитрівської та вул.Воровського (м.Київ) розміщення світлофорів та дорожніх знаків не відповідає вимогам ДСТУ 4092-2002 і Конвенції про дорожні знаки та сигнали, провадив одноосібне судочинство, чим порушив вимоги ст.2 Закону України про міліцію, ст.6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі КУпАП) і п.3 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України
....
выделенное удаляй. как вариант можешь переименовать в конвенцию о дорожном движении, но тогда придется добавить и закон украины о дорожном движении

Zimenkoff писал(а):
...
Вот что получилось.
мне нравится. подожди, может кто своих мыслей подбросит

Zimenkoff писал(а):
....
Також повідомляю, що під час збирання, розгляду матеріалів справи та винесення постанови в справі про адміністративне правопорушення інспектором Гуртовенко В.С. були допущені порушення:
....
Також повідомляю, що під час виявлення правопорушення, розгляду справи та винесення постанови в справі про адміністративне правопорушення інспектором Гуртовенко В.С. були допущені такі порушення:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 16:31 
Новобранец

Сверху исправленный вариант.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 16:45 
Борец

Zimenkoff писал(а):
... розміщення світлофорів та дорожніх знаків не відповідає вимогам ДСТУ 4092-2002...
чет мне не нравится эта фраза. может лучше "світлофор не відповідає вимогам ДСТУ 4092-2000"

ты бы сфоткал перекресток, авось чего еще вылезет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 16:55 
Новобранец

Исправил.

Вопрос:
Если регистрация авто у меня Ровенская, а работаю я в Киеве,
заказное письмо мне отправлять от кого?
От организации ООО"ххх" и адрес указывать киевский, или указывать адрес в Ровно?
Ответ куда они должны отправлять - по месту регистрации автомобиля?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 мар 2011, 16:58 
Борец

Zimenkoff писал(а):
Исправил.

Вопрос:
Если регистрация авто у меня Ровенская, а работаю я в Киеве,
заказное письмо мне отправлять от кого?
От организации ООО"ххх" и адрес указывать киевский, или указывать адрес в Ровно?
Ответ куда они должны отправлять - ао месту регистрации автомобиля?
скаргу отправляешь в киев, обратный адрес по месту проживания.

позов до суду и обратный адрес по твоему месту прописки. в смысле не по месту регистрации авто

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 мар 2011, 08:52 
Борец

еще не отправил? мы тут о главном забыли

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 мар 2011, 09:15 
Борец

Zimenkoff писал(а):
...
• Оскільки зазначений світлофор виконаний з порушенням ДСТУ 4092-2000, в денний час побачити або здогадатись про додаткову секцію на ньому неможливо.
...
Оскільки зазначений світлофор виконаний з порушенням п.5.1.9.2 ДСТУ 4092-2000 - світлофор з додатковою секцією не обладнаний світловідбивальним екраном білого кольору прямокутної форми із закругленими краями, що має виступати за габарити світлофора на 120 мм - в денний час побачити або здогадатись про додаткову секцію на ньому неможливо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 мар 2011, 01:55 
Новобранец

Отправил 10 вечером.
Но в админ позове в суд поменяю формулировку.
Спасибо за уточнение.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 мар 2011, 15:17 
Новобранец

Всем огромное спасибо.
Суд отменил постанову, выложу на след неделе, еще не забрал.
Ответа от Киевского ГАИ еще нет.
Как прийдет, так же выложу.

LAVe еще раз огромное спасибо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2011, 13:47 
Борец

Всім привіт. Мучає мене одне питання. На місцевому форумі мені пояснили що я порушник...
мав неприємну розмову з гаішниками, посперечались трохи, протоколу при мені не писали але запрос все одно потім в ДАІ кину...
Так ось Тернопіль, їду від Збаразького кільця в сторону Оріона і хочу повернути на Злуки, займаю крайню ліву смугу, там світлофор з додатковою секцією наліво...загоряється основне зелене (стрілка не горить) і я виїжджаю на середину перехрестя, пропускаю авто і повертаю ліворуч, а там з розпортертими обіймами вже чекають кровососи.
Хотіли приписати проїзд на заборонений сигнал світлофора, я попросив докази і даішник на свому Панасоніку продемонстрував як я виїжджаю на центр перехрестя при чому сигналів світлофора не видно...ну тут суперечки і таке далі але поняв шо на лапу не дам і відпустив. Але суть не в тому...
Мене хвилює питання правильності проїзду...
Цитата:
ПДР
8.7.3. Сигнали світлофора мають такі значення:
б) вимкнений сигнал додаткової секції забороняє рух у
напрямку, вказаному її стрілкою (стрілками).

г) чорна контурна стрілка (стрілки), нанесена на основний зелений сигнал, інформує водіїв про наявність додаткової секції світлофора і вказує інші дозволені напрямки руху ніж сигнал додаткової секції

на основному зеленому повинні бути нанесені контурні стрілки (прямо і направо), тоді я згідний - я порушив...
але на цьому перехресті основне зелене без стрілочок тому я трактував його як дозволений рух у всіх напрямках і пох на стрілку, яка вмикнулась із зеленим десь через 20сек...
ну а якби я був з іншого міста і в темноті не побачив негорящої дод секції, а повертав на основне зелене? знов у ж таки порушення? якось так..
направте на шлях праведний :)
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2011, 19:03 
Борец

ау люди!!!
в ДСТУ 4092-2002 найшов
Цитата:
7.4 Транспортні світлофори типу 3 треба застосовувати як повторювачі сигналів світлофорів типу 1 у разі, якщо їх видимість ускладнена для водія першого транспортного засобу, що зупинився біля стоп-лінії на крайній смузі проїзної частини даного напрямку

як це розуміти?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4

Часовой пояс: UTC + 2 часа