пішохід писал(а):
в точку,бо не раз страєшся,щось писати,а виходить-роман,сидиш і чухаєш голову.
Вобщем, написал я такой роман:

Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику Управління державної автоінспекції Управління Міністерства внутрішніх справ в Миколаївській області.
вул. Новозаводська, 1-Б м.Миколаїв, 54056.
ХХХХ
вул. ХХХХХХ. 55200
тел. ХХХХХХХХ
Скарга
Шановний, Геннадій Васильович, останнім часом, керівництвом МВС ведеться постійна робота по підняттю іміджу працівників міліції, але деякі Ваші підлеглі своїми діями підривають цю роботу .
12.05.2011 р. мене біло зупинено інспектором ДПС Первомайської роти ДПС Ляпало С.О. і звинувачено в тому, що я створив аварійну ситуацію. При цьому, інспектор поцікавився, як би я хтів щоб мі з ним вирішили цю ситуацію. Я повідомив інспектора, що хабарів не даю із принципу і до того ж ніяких порушень я не скоював. Тоді він зупинив двох випадкових водіїв і сказав, що вони будуть свідками у справі. Я поцікавився, де знаходиться водій якому я створив аварійну ситуацію. На це працівник ДАЇ відповів, що можливо той автомобіль з’їхав в кювет, але викликати того водія відмовився. Натомість склав протокол серії ВЕ1 №ХХХХХХ за начебто порушення мною п.14 ПДР, за що передбачена відповідальність згідно ст.122 ч.4 КупАП. Він вилучив моє водійське посвідчення і СТЕПЛЕРОМ приєднав його до протоколу. Після мого зауваження, що таким чином він пошкодив ламінацію мого водійського посвідчення, інспектор Ляпало С.О., демонстративно, зробив ще декілька проколів в моїх документах!
Закон України « Про міліцію » Стаття 10. Основні обов'язки міліції:
9) забезпечувати збереження знайдених, вилучених у затриманих і заарештованих осіб і зданих у міліцію документів, речей, цінностей та іншого майна, вживати заходів до повернення їх законним власникам. Міліція несе відповідальність за збереження зданих цінностей і майна;
Згідно Наказу МВС України N 111 від 27.03.2009 р. п. 28.6. …Під час перевірки документів з ними слід поводитися акуратно.
Відповідно до Конституції України ст. 56, кожен має право на відшкодування за рахунок держави матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади, їх посадових і службових осіб при здійсненні ними своїх повноважень.
Закон України «Про міліцію»
Стаття 25. Відповідальність працівників міліції
При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися. Працівник міліції, який виконує свої обов'язки відповідно до наданих законодавством повноважень та у межах закону, не несе відповідальності за завдані збитки. Такі збитки компенсуються за рахунок держави.
3. ЦИВІЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ
Стаття 1172. Відшкодування юридичною або фізичною особою шкоди, завданої їхнім працівником чи іншою особою
1. Юридична або фізична особа відшкодовує шкоду, завдану їхнім працівником під час виконання ним своїх трудових (службових) обов'язків.
До того ж цей працівник міліції власноруч склав пояснення свідків і дав їх підписати людям, які нічого не бачили, щоб стосувалось суті справи, чим скоїв службовий підлог.
24.06.2011р. Первомайським міжрайонним судом Миколаївської області провадження по справі було закрито за відсутністю в моїх діях складу правопорушення (копія в додатках).
Також хочу звернути Вашу увагу, на те що даний працівник систематично порушує законодавство України. Щонайменш ДВАДЦЯТЬ постанов про адміністративні правопорушення складені цім інспектором було скасовано в судах.
Єдиний державний реєстр судових рішень України (офіційна державна база даних) містить такі дані:
- 14 лютого 2011 року 08.06.2011 Кіровоградський районний суд Кіровоградської області, було скасовано постанову Серії ВЕ1 №096481 від 16.05.2011 року суддею Сарап М.Б. (http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/16231957)
- 20 квітня 2011 року Київський районний суд м. Одеси було скасовано постанову серії ВЕ № 228739 від 16 лютого 2010 року суддею Непоради М.П. (http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/16013486 )
- 20 травня 2011 року Южноукраїнським міським судом Миколаївської області було скасовано постанову серії ВЕ1 №096119 від 06.05.2011 року суддею Волкової О. І. (http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/16067988 )
- 23 травня 2011 року Южноукраїнським міським судом Миколаївської області було скасовано постанову серії ВЕ №274194 від 29 березня 2011 року суддею Волкової О. І. (http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/15795984 )
Це невеличка частка тих постанов які були незаконно винесені цим працівником.
На підставі ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40, 56 Конституції України, ст. 25 Закону України «Про міліцію», п. 2.22 Наказу №77 від 26.02.2009 прошу:
• Забов’язати інспектора Ляпало С.О. поновити пошкоджене їм моє водійське посвідчення шляхом його заміни за рахунок даного працівника;
• Провести перевірку кількості винесених постанов інспектором Ляпало С.О., та з’ясувати скільки з них було скасовано, а дії Вашого підлеглого визнані протиправними.
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до інспектора Ляпало С.О. по кожному наведеному мною факту безпідставного притягнення громадян до адміністративної відповідальності та по кожному факту, який буде виявлено під час перевірки;
• Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.
Залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури, СВБ та ЗМІ.
Додаток:
- копії постанов суду;
16.07.11 р.
Все это было отправлено заказным с уведомлением. Уведомления еще не пришло, но позвонили с Николаева, попросили вкратце рассказать, что да как. В конце попросили на след утро подойти к начальнику этого индивидуума.
Седня чел забирает новенькие пластиковые права в обмен на старые ламинированные.