Большая просьба помочь в написании жалобы! т.к. с таким беспределом никогда не сталкивался , да и у меня сейчас проверки и времени катастрофически не хватает, а такое оставлять безнаказанным НЕЛЬЗЯ. Зараннее огромное спасибо
У ніч, 3 14 на 15 червня 2011р. я відпочивав у сауні «Фортуна», яка знаходиться у с. Витилівка Кіцманського р-ну. Зі мною також там знаходились: моя дружина ...................................................................................................................................................................................................................................................... усі жителі с. Яблунівка. Ми справляли день народження моєї дружини, тому і зібрали у свою дружню компанію декілька сімей. Близько 3 години, я, а також ................................................................................. вирішили навідатись до цілодобового магазину, який знаходиться поруч із сауною. У магазині ми придбали слабоалкогольні напої та цигарки, після чого повернулись до сауни. Близько 4 год ми вже почали збиратись додому, та ...................................... виявила, що у неї пропав телефон. Оглянувши повністю всі речі, приміщення сауни, територію на шляху від сауни до магазину, проте телефону не знайшли. Востаннє, ми телефон бачили, коли відвідували магазин. Ми припустили, що могли забути телефон у магазині, адже саме ..................................... розраховувалась за товар, тому могла його залишити на прилавку. Зайшовши у магазин, ми поцікавились у продавця, чи не бачила вона телефону після нашого відвідування магазину. Посміхнувшись, продавець та працівник заправки відповіли, що телефону не бачили. Оскільки вираз обличчя та відповідь працівників магазину нам здались підозрілими, ми вирішили викликати міліцію, що я і зробив зателефонувавши з свого мобільного телефону за номером «102» Невдовзі прибув працівник міліції, який назвав себе дільничним інспектором. Побачивши нашу компанію, він подумав, що чоловіки відпочивають з жінками легкої поведінки, та почав говорити у наш бік нецензурною лайкою, та своєю поведінкою порочити себе, як міліціонера. Через декілька хвилин приїхала опер група. Зайшовши у магазин, запросили також туди і ............................ У розмові з нею, працівники міліції вели себе грубо, хамовито, використовуючи ненормативну лексику. Тим часом ми всі вирішили також зайти до магазину. Також над’їхали хазяїн та хазяйка цього закладу. У магазині до нас усіх чомусь відносились дуже грубо, принижуючи нас перед іншими людьми. Тоді .................................... почав знімати відео на свій мобільний телефон, як саме працівники міліції до нас відносяться та розмовляють. Побачивши дії ............................................, працівники міліції незаконно заволоділи чужим майном, вирвавши з його рук телефон. Після чого скрутили йому руки назад, вивели на вулицю, та намагались посадити у патрульний автомобіль. Ми почали протестувати, переконувати міліцію, що їхні дії не законні, тому останні відпустили ............................. На прохання повернути моб. телефон, міліціонери не реагували, мотивуючи тим, що у райвідділ заборонено заходити з телефонами, тому вони зобов’язані його вилучити перед посадкою у патрульний автомобіль. Під час цих подій на вулиці, хазяїн магазину надав дозвіл на проведення обшуку у приміщенні магазину. Але ніхто з працівників міліції обшук не хотів проводити, тому свій телефон .......................... довелось по магазині шукати самій. Нічого не знайшовши ми вийшли на вулицю. Там нас усіх працівники міліції запросили проїхати до Кіцманського РВ міліції, при чому змушуючи ............................... сідати саме у їхній автомобіль. Тим часом, ст. л-т Бужан намагався підкинути телефон ..........................................., яким велась відео зйомка подій в одну з наших машин. Водій, побачивши це, зачинив усі двері машини зсередини на замки. Після цього ми всі вирушили до райвідділу міліції. Близько 7:00, приїхавши на місце, працівники міліції насильно змушували нас пройти всередину. Оскільки ми не були затриманими, ми мали право зайти у приміщення райвідділу непримусово, а також в той час, який був би для нас зручний. Убачивши неадекватну поведінку працівників міліції, я вирішив зателефонувати до свого знайомого, ......................................., 1971 р.н., також жителя с. Яблунівки, щоб він надав мені консультацію, як у такому випадку правильно поводитись, зважаючи на незаконні вимоги та незаконні дії працівників міліції. Під час розмови ст. л-т Бужан та ще двоє міліціонерів вирвали з моїх рук телефон, скрутили руки, декілька разів вдарили по спині, та застосувавши силу, насильно заволокли мене у приміщенні райвідділу, розбивши при цьому палець на нозі. У райвідділі я попросив серветку, щоб вгамувати кров, яка дуже сильно текла з пальця, але у відповідь працівники міліції послали мене на….. Лише черговий запропонував вийти до колодязя промити ногу. Я погодився, та під наглядом дільничного інспектора, промив ногу біля криниці. Повертаючись назад, перед дверима у райвідділ, цей участковий копнув мене по п’яті, промовивши при цьому, що я буду робити і писати те, що вони мені скажуть. Тим часом до приміщення райвідділу прибули наші друзі, ..........................................................., жителі с. Яблунівки. Після їхньої розмови з слідчим, ст. л-т Бужан радикально змінив своє відношення до нас, підійшов та почав вибачатись за свою поведінку та поведінку інших міліціонерів з числа опер групи, а також повернув моб. телефон .......................................... Він виправдовував себе тим, що всі вони були змучені наприкінці зміни, що вони також люди, та їх можна зрозуміти. І все було б добре, якби не втрутився начальник Кіцманського РВ. Володимир Михайлович. Він нас усіх запросив до кабінету, та примусив ............................... забрати заяву, сказавши, що ніхто не збирається шукати її телефон. Також він відмовлявся приймати скарги, які ми написали на неправомірні дії його працівників, сказавши, щоб ми йшли у прокуратуру. Усі ці дії працівників міліції порушують наші права як людини , так і громадян України та суперечать Законам України а саме : 1. ст. ст. 3, 21, 29, 41 Конституції України 2. ст. 3 п 1 ,ст. ст. 5 , 12 Закону України про міліцію та мають явні ознаки порушення Кримінального Кодексу України.
В зв’язку з вище викладеним ПРОШУ : 1. Провести розслідування законності дій співробітників міліції
_________________ Есть люди, в которых живёт Бог; есть люди, в которых живёт Дьявол; а есть люди, в которых живут только глисты (Фаина Раневская)
|