О 21 годині вечора був зупинений на Т-подібному перехресті в с.Татарів на мене був складений протокол про не зупинку на знак "СТОП контроль". Знак стояв на пішохідному переході з правої сторони автодороги, під знаком стоп був знак "Об’їзд зліва", автомобіль ДАЇ був СХОВАНИЙ за поворотом 10-15 м. від знаку з лівої сторони. В машині їхало 4-ро чоловік і ніхто не побачив знаку СТОП, при підїзді ближче всі побачили машину ДАЇ, я ввімкнув лівий поворот щоб повернути на смт. Вигода на Т-подібному перехресті в с.Татарів, і був зупинений працівником ІДПС. Без пояснень причини зупиники і не представившись інспектор попросив мої права і документи на машину, я вийшов з машини і з багажника з рюкзака дістав і передав йому документи, він сказав пройдемо в машину ДАЇ. В машині ДАЇ сказав що я не зупинився на знак і почав писати протокол. Потім сказав, що може написати інше порушення а не зупинку на знак - про, що йому було відмовлено, і сказано щоб писав протокол по суті порушення, а також що Він не представився і не розяснив мої права, Інспектор сказав що я все зможу прочитати в протоколі і дальше писав протокол. Потім мені запропонував підписати протокол в якому було вказані тільки мої данні та данні автомобіля на якому я рухався. Я попросив дописати ці данні і показати свій нагрудний знак. Після декількох спроб він всетаки написав порушення в протокол та заповнив постанову. Інспектору було сказано що знак СТОП контроль розміщений не по стандарту та не має світло вібиваючої поверхні, тому його не видно з дороги. Я вписав 2-х свідків та в полі в суть порушення: Не порушував. Прошу справу розглянути в суді. Не був ознайомлений з ст. 63 та ст. 268 Докази будуть представлені в суді. Свідки Б.О.А та Б.Г.В. Також цих свідків вписав в поле Свідки і вказав місце проживання і вони там розписались.
Прошу прокоментувати, і підказати писати скаргу в Обласне ДАЇ чи в Суд м.Івано-Франківська позовну заяву?
Альбом з фотографіями (додам ще фото з нормального цифрового фотоапарата)
https://picasaweb.google.com/bsv.if.ua/10201102?authkey=Gv1sRgCPDIiOG7l-yBdw&feat=directlink

На фото видно волгу, яку зупинили коли мені писали протокол, коли зупинили мене стояло Жигулі 2106, якому також писали протокол.

Тут видно що інші знаки світловідбиваючі а стоп контроль вспишку не відбив(стоп контроль під знаком ресторан трішки лівіше):

По дорозі з Івано-Франківська в Татарів стояло 4!!! -пости даї з знаками СТОП контроль, я їхав аккуратно і зупинявся перед всіма знаками, вони були на висоті 1-1,2 метра на загорожувальному шлагбаумі, який на половину перекрива дорогу, ці пости були стаціонарні (будка ДПС).